שאלה לחברי הפורום

emh

Member
הטעות שלך...

"במערכון האינסטלטור נקרא שמואל רודנסקי מר פשופמן, ולשמוליק סגל אין שם. " המערכון שהתכוונת אליו נקרא "לפי רצון", ובהודעה הנוספת שלך לא ציינת את שמו. בציטוטים שהבאתי אין שום בלבול.

רענן111

New member
מי התבלבל...

"הבילבול שלי נבע מכך ש-2 המערכונים עוסקים באינסטלטור" זה ציטוט מהתגובה שלך...

emh

Member
כשאני טועה אני אומר את זה,

זה רשום בכותרת ההודעה "אני קצת התבלבלתי". את הטעות שלך לגבי שם המערכון כבר ציינתי, ואין לי עניין להתווכח איתך על זה.

D o r o t h y

New member
צודק.

לרגע פרח ממני העניין שהם צריכים להיות עדיין בחיים. עצוב שכולם כבר בצד השני.. לא?

basre

New member
יש את פוקר יהודי- ארבינקא

שעשו אותו חיים טופול ואורי זוהר בבצל ירוק. המערכון הופיע לאחר מכן בסרט ארבינקא (של קישון) עם טופול ואבנר חיזקיהו ז"ל.

קוליפון

New member
גם חברי להקות צבאיות שונות בצעו מערכונים של

קישון. רשימה חלקית ביותר: "תקופת הספירה"/"10 דקות הפסקה"/שיגעון כדור" - חברי להקת הנח"ל 58 בתכנית "עד מאה ועשרים" - בינהם: זוהר אוריין, נירה עדי, אריק איינשטיין, אורי זוהר, איתמר כהן, יוסי פרוסט ויצחק שאולי. "שביתה בעמדה" - חברי להקת פיקוד הצפון 69 בתכנית "קצת מזה וקצת מזה"- בינהם: עדנה לב, דובי גל, יוסי ברק ודודו דותן (ז"ל - אבל היה לי חשוב להזכיר גם אותו). "פרוטקציה"/"הספר הספורטיבי"/"אין לו זמן"/"המכנה המשותף" - חברי להקת פיקוד המרכז 63 בתכנית "למה כובע..." - ובינהם: שלמה וישינסקי, אושיק לוי, חדוה עמרני, דוד רוזנטל, ואריאל פורמן. "הכומתה"/"עבודה שחורה"/"איתן פלא"/"מסע הנצחון של כוכב ציגלר"/"לא למהר" - חברי להקת פיקוד המרכז 64 בתכנית "לא רוצים טובות" - בינהם: מיכל טל, אושיק לוי, אריאל פורמן, חדווה עמרני ודוד רוזנטל ("חדווה ודוד"). "לכל הרוחות" - חברי להקת פיקוד הצפון 63 בתכנית "תן חיוך" - בינהם: דני בן ישראל, קובי אושרת וגדי יגיל. "צלמוות" - חברי להקת פיקוד הצפון 62 בתכנית "טרמפ לצפון" - בינהם: אתי גרוטס, שמעון לב ארי, אמנון נדב, נירה רבינוביץ' ומולי שפירא. "מלחמת השחזור" -חברי להקת חיל הים 69 בתכנית "רפסודה בכחול" - בינהם: אבי אוריה, שלמה ארציה, דובל'ה גליקמן ומשה טל. "לוקחים עורך דין"/"באוטובוס" - חברי להקת הנח"ל 64 בתכנית "בפעם ה - 18" - בינהם: טוביה צפיר, אבי קורן, עליזה יצחקי, חנן יובל, "שתיקה נבונה"/"פרוטקציה" - חברי להקת הנח"ל 59 בתכנית "לא לצאת מהכלים" - בינהם: עליזה רוזן, אריק איינשטיין, גברי בנאי ויהורם גאון. מקווה שעזרתי.

royfr

New member
אגב גם דויד רוזנטל

אח"כ - דויד טל כבר לצערינו עם תואר ז"ל

למעלה