שאלה לחברי הפורום

בת 14 ועם כזה וותק

איזה כייף לך

היי סתיו !../images/Emo65.gif

אמנם את בת 14 ויש לך וותק בריקוד של 15...... ברוכה השבה לפורום ! מירי.

סתיו המתוקה../images/Emo24.gif

לא לא סתיו לא שכחתי אותך את בהחלט הורדת את ממוצע הגיל בפורום הזה אך עדיין את בין הבודדים בגילך שנכנסים לאתר זה אני מקבל אותך בברכה ובאהבה ומקווה שעוד כמוך יגיעו הנה

שלום לך דינדונית

אני רוקד רק 20 חודשים-- אבל 6 פעמים בשבוע בנוסף יש לי את כל הקלטות בזוגות של ירון מנהל הפורום בכל שבוע בנוסף אני "משקיע" 10 שעות בקלטות. יוסי.

שאלות ליוסי מחולון ?

ליוסי מחולון שלום ! אתה כותב שיש לך את כל הקלטות של ריקודי הזוגות ואתה "משקיע" 10 שעות בשבוע בקלטות ? זה יפה, בחשבון פשוט זה שעה וחצי ליום בערך. א . איך אתה מתאמן בבית מול הטלוויזיה. יש לך בת זוג ? האם אתה משתמש בבובה ? או אולי אתה רק צופה ומשחזר לעצמך ? ב. מה אתה עושה עם כל הריקודים החדשים שיצאו בשנים האחרונות מאז שהופסקה ההפקה של קלטות "רוקדים" חדשות ? ג. האם אתה מאבחן שגיאות של לימוד הריקוד לעומת הביצוע המקורי של היוצר כפי שנלמדו בהשתלמויות ? מצפה לתשובתך בהקדם ! מירי.

טוב הסיפור שלי די ברור מאליו...

התחלתי לרקוד בגיל שלוש אצל אבא שלי בהרקדה בפארק הירקון. הריקוד הראשון שלי היה "פופקורן", ריקוד שורות שכבר ש-נ-י-ם לא רקדתי... לפי חשבון פשוט, אני רוקדת ריקודי עם 11 שנים. ואני לא מתכוונת להפסיק בקרוב.

ציפי5

New member
לסתיו מישר - איך זה שאת כל כך נח

נחמדת ואביך?... טוב לפעמים התפוח נופל רחוק מן העץ!

2404311

New member
סתיו המתוקה

כן כן אני זוכרת את הימים שהיית שם בפארק ילדה יפיפיה עדינה ומוכשרת אני מקווה שיצא לי לראות אותך סיפרו שנעשת יפיפיה יותר ממה שהיית בטח היום את רקדנית מס´ אחד לא ????????? אותי את בטוח לא זוכרת זה היה לפני שניםםםםםםםםםםם לי-מור

No name for now

New member
הסיפור שלי

בחטיבת הביניים בה למדתי בסוף כיתה ז´ (לקראת גיל 13) עורכים מסיבת שורשים (לכבוד הבר/בת מצווה של הילדים), ובהמסגרת המסיבה מספר ילדים ואני בינהם רקדו כמה ריקודים, ואני התאהבתי. בכיתה ח´ נפתח חוג בבית הספר והצטרפתי ורקדתי עד שנגמרה שנת הלימודים, בכיתה ט´ המדריך התקשר אליי והזמין אותי לחוג החדש, הגעתי והתברר לי שהחוג הפך ללהקת ה"צעירים" של להקת הנוער לריקודי עם "שלהבת" שלפחות אז הייתה פעילה בהרצליה, רקדתי איתם כחצי שנה עד שיום אחד הודיעו לי ולעוד חברה שאנחנו לא מספיק טובות בשביל להמשיך, נפגעתי עד עמקי נשמתי והפסקתי לרקוד למרות שמאוד התגעגעתי לזה, עד כמה שידוע לי גם הבחורה השנייה לא רקדה מאז. לפני יותר מ-3 שנים הצטרפתי לקורס ספורט לריקודי עם באוניברסיטת תל-אביב, האמת שמאוד התלבטתי אבל זה היה הדבר היחיד שהתאים למערכת העמוסה שלי, המדריך סיפר על חוג של יגאל טריקי שנפתח במנזה באותו הזמן, אז אחרי שנגמרו הבחינות הצטרפתי לחוג, וכל השאר היסטוריה
אני לא טוענת שהמדריכים בלהקה טעו, אז הייתי קלוץ גדול (היום קצת פחות), למרות שבגיל 14.5 זה מעליב.

קורין1

New member
האמת היא שרקדתי.....

בהפסקות.... אל רקודי העם התוודעתי לראשונה בקיבוץ שבו גדלתי, הייתי "בחברת נוער". שם רקדתי כ4 שנים עד שהתגייסתי לצה"ל, התחתנתי, ילדתי וכשבני הבכור היה בן ארבע, 6 שנים הפסקה, חזרתי לרקוד, בחוג מצומצם בבריכה אצלינו בשכונה, שם רקדתי שנה, נכנסתי להריון והפסקתי לרקוד עד לפני שנתיים וחצי. אז בס"הכ רקדתי 6 וחצי שנים. באהבה

avigal23

New member
טוב,אז אני רוקדת...

אני רוקדת 7 וחצי שנים{מגיל 7} אבל לא בבית הספר רקדתי בהרקדות רגילות.

למעלה