שאלה לחברי הפורום?

avigal23

New member
למרקיד לא תהיה בעייה אם הוא ימשיך

לשים את הריקוד,לא הבנתי כ"כ את הבעייה...

סתיו לבן שבת שלום לך. נראה לי שאת

בחורה נבונה וחכמה. ממש נעים לקרא את מה שאת כותבת. אני מקבל את כל מה שכתבת וגם אני עושה כמוך.

דילמה - ללא פתרון !!

המרקיד אינו נמצא בבעיה ואינו בין הפטיש לסדן, הוא יצר את הבעיה. מי שנמצא בבעיה זה אנו הרוקדים. הרי המרקיד א´ שהוא יוצר בעצמו, הזמין אליו לחוג את עמיתו המרקיד/יוצר ב´ כדי שיבחן אצלו בחוג ועל חשבון רוקדיו את ה"יצירה" החדשה. חודש לאחר מכן יתייצב מרקיד א´ כ"ביקור תגמול" בחוגו של מרקיד ב´ כדי ללמד את ה"יצירה" החדשה שלו. ומי מפסיד מכל המשחק הזה - אנו הרוקדים. דבל´ה.

נכון לכן טענתי זאת

מההתחלה, מרקיד שחושב שהוא לא ירקיד את הריקוד אז שלא ילמד אותו מה אנחנו שפני ניסיון............

לנשוי אכן רובנו שפני נסיון.אם לא

ינסו לא ידעו מה טוב ומה לא טוב. ככה זה בכל תחומי החיים אם זה בתרופות או בטכנולוגיה כמו למשל מכוניות טילים וכולה.שפני הנסיון העיקריים הם בדרך כלל הרוקדים החדשים יותר שעוד לא הבינו שמנסים עליהם.פעם לפני הרבה שנים אני הייתי השפן נסיון של שלמה ממן.

2404311

New member
דובל´ה

מה קורה איפה אתה אני מתגעגעת לתגובות שלך תכתוב לי משהו לי-מור

הי לימור

מה לכתוב לך ? עברתי לפני שבוע סמוך לחצות ליד הדר יוסף ועצרתי לביקור חטוף בחוג של האלפסים, לראות אותך, ובאמצעותך חברי פורום נוספים. את קפצת עלי חיבקת ונישקת אותי בחום, ואני צריך כעת שבוע להרגע כדי להסדיר את לחץ הדם. דבל´ה.

2404311

New member
אתה ממש חמוד

אני מבטיחה לך עוד הרבה נשיקות ביום רביעי הגדול..... לי-מור

2404311

New member
לדובל´ה

בוא ספר לי עד כמה הלאה אתה מוכן ללכת, גירתה את יצר הסקרנות שלי. לתשובתך הכנה והמהירה אודה מראש. לי-מור

כמה מוכן ללכת ?

מה דובל´ה כנראה רוצה מלי-מור ? אני משערת : לי (בשבילי) מור MORE (יותר). AND MORE AND MORE AND MORE מירי.

לימור.

לי-מור יקרה ! איתך עד הסוף המתוק. ובאשר למירי. קבלי את דבריה בחיוך ובכף. כפי שאמרתי לך כשפגשתי אותך לראשונה, היא חביבה מאד, צוחקת מהלב, ואין לה כל כוונה רעה. וזה מסר אישי ממנה אלייך. דבל´ה.

2404311

New member
לא נראה לי שבא מכל הלב../images/Emo88.gif

לא נראה שנאהב אחת את השניה פעם. והיא ממש לא נסתה להגיד לי דברים נחמדים. היא מציגה אותי בפני כל הפורוס בצורה מבזה.

לנשוי הנחמד!

הפתרון שהצעת אפשרי רק במקרים בהם היוצר האורח הוא יוצר מוכר וותיק, שריקודיו ידועים ומוכרים. אבל מה עושים אם האורח הוא יוצר חדש וטרי שמנסה לפרסם כך את ריקודיו שאינם מוכרים עדיין ואולי לא יהיו מוכרים לעולם???

סתיו חמודה...

יש מן הצדק בדבריך...... אבל דיי נמאס כבר ללמוד סתם ריקודים.. מרקיד צריך לדעת אם שווה לו שילמדו את הריקוד הזה בחוג שלו,,,,, אני בעד לפרסם יוצרים חדשים אבל תאמיני לי יותר משפיל שיוצר מלמד ואחרי שבוע כבר לא רוקדים את הריקוד שלו ומה את לא עייפה?

2404311

New member
נחמד 38

אז איך אפשר בכל זאת לדעת אם הריקוד יהיה טוב או לא אם לא מנסים לא יודעים ולפעמים הפלצנים האלה עושים את הריקודים הכי יפים והכי טובים מה אתה אומר. ולפעמים אלה שיוצרים כבר שנים מזלזלים לא? לי-מור

2404311

New member
לסתיו לבן

מה שכתבתי לנחמד 38 מיועד בשבילך טעיתי... אז תפתחי ותקראי הכורתרת הוא לנחמד 38 את מאוד חמודה דרך אגב לי-מור

למעלה