שאלה לחברי הפורום

ורדית 8

New member
שאלה לחברי הפורום

אני שומעת טענות שאשתו של אולמרט תומכת במרץ, בניו סרבו לשרת בצבא והם יורדים מהארץ. השאלה שלי אם זה נכון או שזה סתם השמצות מהיריבים הפוליטים?

נגדיר את זה ככה,

לפני מספר שבועות פורסם יומון של קדימה (המוכר גם כ "ידיעות אחרונות"), שבבית משפחת אהוד אולמרט, קדימה תקבל רק קול אחד (במידה ואהוד יספיק להצביע ביום העמוס הזה)). השאר - ירדו מהארץ או תומכים בשמאל הקיצוני (יש גבול, אנשי המחסומים וכו'). לא יודע להגדיר את השייכות המפלגתית שלהם. נדמה לי שעוד יש לי את העיתון הזה באיזשהו מקום (במידה ו"אני כותב ירצה לינק לאותה כתבה. כל הסודוקו שם עוד לא הסתיים - אפשר לפרסם)

אני ממש לא מתעניין באשתו של אולמרט

אותי מענינים חברי המפלגה, העשייה שלהם.. והעומד בראשה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=66622&c=6856&sc=0&ssc=0 כפי שלדבר על שרל'ה והילד של נתניהו לא ראוי ולא עניני..

ורדית 8

New member
הבן המשתמט יש בכלא 4 ?

או שאולמרט "סידר" לו שחרור בלי כלא? ואיך אולמרט ישלח חיילים להילחם אם את הבן שלו הוא לא מסוגל לשלוח?

אשרת

New member
מממממ

שאין משהו רציני נגד המתמודד , אז מנסים לתקוף את בני ביתו? רוצה שנתחיל לדבר על שרה נתניהו?!

NIKESTYLE

New member
אבל זה מה שהתשקורת עשתה

דיברה על שרה ושרה ויאיר והבת החורגת של ביבי וגם במקרה הזה זה לא היה בסדר .דווקא במקרה הזה של אולמרט זה דווקא נראה יותר הגיוני לדבר על כך משום שאם הילדים שלו אכן כאלה שנוטים לשולי בהחברה אז צריך לבדוק מדוע.בכל זאת אב המשפחה גם זה סוג של מנהיג -ובמקרה של אולמרט כנראה מנהיג שסרח ולא הצליח לו חינוך ילדיו. אני שוב מדגיש ומתנה זאת בהנחה וילדיו אכן נוטים לשולי החברה הישראלית

אשרת

New member
וזזה הופך את זה לדבר לגיטמי?

אתה רוצה שיתחילו לפרסם אולי את סוג הלבנים שאשתו של פרץ לובשת? או כמה עולה החצאית של אשתו של חבר הכנסת אורלב? ההתמקדות צריכה להיות באדם , ולא במשפחה שלו. הילדים שלו בוגרים ואנשים בעלי דעות משל עצמם. תעזבו אותם בשקט!

בדיוק! ../images/Emo45.gif תפסיקו לחטט!

לא צריך לחטט במשפחה של פרץ, אולמרט, נתניהו או כל מנהיג אחר. לא ראוי ואפילו מעליב שאתם בוחרים להתיחס לבני משפחה.

NIKESTYLE

New member
אני בטוח שלא היית אומרת את אותו

הדבר כלפי נתניהו כאשר התקשורת הציקה לו מעל ומעבר. איפשהוא תמיד יפי הנפש נעלמים מתישהוא ומתגלים חזרה בזמן שנוח להם.........

תגיד, משעמם לך? ../images/Emo4.gif

ראיתי שאתה יודע גם להגיב ענינית.. מה יתרום לך לדבר על הבת של אולמרט? אם רכילות היא מה שמעניין אותך - אתה מוזמן למוספים של עיתוני סוף השבוע שם תוכל לקרוא הכל על מאיה בוסקילה, אבי נמני, עופר שכטר ועוד.. עדכן אותנו אם אתה יודע משהו חדש על הקשר בין נינט לחבר שלה, בבקשה..

NIKESTYLE

New member
יניב היקר,ראשית לא דיברתי על הבת של

אולמרט בפרט אלא על המשפחה בכלל. יש כאן באמת בעיה כאשר אדם ,איש משפחה בישראל שאמור להתגלות כמנהיג שרוצה לסחוף אחריו רבים לא מסוגל לעשות זאת בתוך משפחתו שלו.אם הדברים נכונים לגבי הבן הראשון שירד מהארץ ולא שירת בצה"ל לגבי הבן השני שמתנדב בארגוני שמאל קיצוני ,סרבן שירות ויורד נוסף מהארץ-יש כאן בהחלט בעיה. על אישתו אני לא מדבר כל אחד באמונתו יחיה כנ"ל לגבי הבת שחופשייה לחייה ,ודרך אגב גם לגבי הבנים זכותם המלאה אבל אני מסכל כאן מנקודת מבט של אדם שתוהה כיצד אולמרט ינהיג אותנו אם ייבחר כראש ממשלה. בכל מקרה אני ירגיע אותך ויאמר שאני לא חושב שזה דיון בפני עצמו אלא סוגייה מעניינת בכל הקונטקסט הזה של אולמרט כמנהיג מדינה ,זה הכול. ודרך אגב נינט רן מאיה ועופר ממש לא מעניינים אותי-כולם טראש ישראלי נפוץ שפרח בארצינו הקטנטונת כמקור חיקוי לא מוצלח לארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות

אשרת

New member
איזה שטויות.

אולי תפנים, שילדים בגיל 18 זכאים לדעתם שלהם. וגם מאוד מענין אותי , אם אותם רכלנים ימיניים יודעים גם מה התנוחות האוהבות של אולמרט.. לך תדע, אולי לא מתאים לך שראש ממשלה יהנה מתנוחה כלשהי, כי הוא עוד עלול להוות דוגמה רעה. ועכשיו ברצינות.. אתה יודע מה היה בבעית, כאשר נודע לו שהבן שלו החליט לסרב? מה אתה ואחרים דוחפים את האף שלכם לתוך מסגרות שאמורות להיות פרטיות, גם לאנשי ציבור. אמנם איני אשת קדימה, ואני לא מתכוונת לבחור קדימה. אבל אם המצב שלי היה קצת אחרת, והבחירות היו פרץ, ביבי או אולמרט הייתי בוחרת באולמרט. דווקא בגלל זה!! זה מראה שהוא לא הומופוב, שהוא מסוגל לקבל התנהגויות שלא בהכרח עונות על סדר עכשיו ועל האמונה שלו. פשוט התעמולה שלכם, כל כך דוחה, שהסיבה היחידה שאני יכולה לחשוב על הצעד הזה, הוא זה שאתם מעכלים לאט לאט, שראש הממשלה הבא יהיה זה. וכאש ראין מה לומר עליו, אז מחפשים מתחת לאדמה.

NIKESTYLE

New member
לבחור באולמרט כראש ממשלה בגלל

שהוא לא הומופוב ????? בלי קשר לדיעותי בנושא ואני לא ייכנס לזה בכלל אם כי לדעתי את מאוד מעוניינת בכך זה מראה על סוג של בחירה שטחית מאוד. זה מה שחשוב לך בחיים ???????? כל התכונות שמכשירות אדם לראשות ממשלה פתאום לא רלוונטיות והיית מעדיפה את אולמרט בגלל סיבה אחת שנראית לך נכונה (היא בעליל לא!!) כנראה שציפיתי ממך ליותר מדי ,בואי נחתום את הדיון הזה

מדוע אתה מעוות? ../images/Emo4.gif

היא בכלל לא בוחרת בקדימה.. ולא ציינה כי זאת סיבה מדוע לבחור בראש ממשלה! עכשיו אני כבר די בטוח - ממש משעמם לך, נכון?

NIKESTYLE

New member
היא אמרה שבין פרצ לאולמרט הייתה

מעדיפה את אולמרט בגלל זה אל תתמם ולא לא משעמם לי בכלל וזאת תגובתי האחרונה לעניין זה

אשרת

New member
ממש לא.

אני ציינתי זאת משום שאתם כל כך אובססיבים לגבי זה. אבל סביר להניח שהייתי בוחרת בו בגלל סיבות נוספות וחשובות יותר.

אשרת

New member
ועוד משהו...

רוצה את הסיבות "פרץ? לא בשבילי?", סבבה. 1. אדם חסר השכלה- לא מעיד בהכרח על טיפשות, אבל בהחלט מעיד שהלימודים, והשכלה גבוהה בראש סדר מעניינו. 2. יו"ר הסתדרות כושל. 3. גרם נזקים איומים למשק עם כל השבתיות המעפנות שלו. 4. מצד אחת צעק לשחיתות של מפלגות אחרות , ומצד שני משלם 37000 ש"ח לנהג שלו. שאני אבין , הנהג שלו זה מנימום ג'ון נאש? 5. צועק נגד עובדי כוח אדם, והמוסד שאותו הוא ניהל בצורה גרועה למדי, העסיק עובדי חברות כוח אדם. 6. הוא צעק נגד פיטורים במפעלים ובמגזר הציבורי, אבל הוא בלי למצמץ יותר מדי , פיטר עובדים מההסתדרות. 7. צעק חמס על הלנת שכר? נחש מי הלין את המשכורות של עובדי ההסתדרות? יפה! פרץ. מספיק רציני עבורך?

למעלה