שאלה לחברי הפורום

NIKESTYLE

New member
באי הטמטום שקיים בפוליטיקה הישראלית

ההנהגה של מפלגת העבודה היא הטובה ביותר למדינת ישראל על כל חסרונותיה ויש חסרונות. אני בניגוד לחברים כאן שמזוהים עם מפלגות אחרות לא פותר את כל הבעיות בסיסמאות קסם ובאמירה של המפלגה שלי או המנהיג שלי הם הטובים ביותר. איפה היו כל אותם אנשי ליכוד שהיום מזוהים עם קדימה כאשר נתניהו הוביל את הליכוד ???במקרה הטוב שתקו וזרמו איתו ובמקרה הפחות טוב נהרו אחריו בקולי קולות. לגבי אישיותו של פרצ,ההסטוריה של המעשים שלו-הוא לא מושלם והוא מחצין את זה יותר מכולם.זה עדיף מאשר מנהיג פלטה שנראה טוב בטלוויזיה ונראה גרוע במעשים. לגבי השכלתו-רק מראה שאת חוסמת את עצמך מלהבין בכלל מהי פוליטיקה ומיהו מנהיג אמיתי. את נזונה מדיעות קדומות שמקומן אינן רלוונטיות

אשרת

New member
נייקי

כל מה שאני כתבתי, פורסם בעיתונות, וזה אמת לאימתה. אני לא חושבת שיש מישהו שהוא באמת ראוי, אז אותי תוציא מהמשוואה של אנשי סיסמאות ושלי יש יותר גדול
(לי אין בכלל, תרתי משמע). מי נראה גרוע במעשים? אם פרץ לא מושלם, ואני כתבתי לך כמה דברים שהם אכן היו , זה אומר שגם הוא , בתור "איש מעשה" לא משהו, לא? מצד אחד צועק נגד חברות כוח אדם, אבל מצד שני מעסיק אותם?! מנצל אותם?! אתה קולט בכלל את המשמעות של זה?! מצד אחד הוא צועק נגד הלנת שכר, אבל מצד שני הוא בעצמו עושה זאת?! ניקיי, עם יד על הלב, זאת התנהגות ראויה? הצביעות? לדעתך זה לא מצביע על משהו? אגב, שים לב, שאני אפילו לא התייחסתי לנתינהו, שהוא בכלל לא ראוי להיות גם מוכר פטרוזיליה בשוק.
לגבי ההשכלה, למה דעות קדומות? אחד הערכים שהחברה הישראלית מקדשת, הוא ערך ההשכלה וההצלחה. וזה ערך שגם אני אישית, מקדשת אותו, ולכן אני חורשת את ישבני לשעמום בסוציולוגיה ובפסיכולוגיה, והוא חשוב לי בהחלט. כי זה בכל זאת מעיד משהו על אדםץ. אגב, לא מעיד על היותו טיפש בהכרח, אבל מעיד על סדר עדיפויות שונה, ושזכותי, לא להסכים עמם. אתה חושב שבורות זה דבר חיובי?

NIKESTYLE

New member
תשובות.

1.לא אני מצדיק אותך לחלוטין לגבי פרצ ואני שוב מזכיר שהבחירה שלי בעבודה היא בעקבות הכוורת שאיתו ולא בגלל המנהיג שנבחר. מי כמוך יודע שגם אם מנהיג הוא כריזמטי סוחף ובולדוזר כאשר אין איתו כוורת איכותית נופל מהר מאוד. 2.עיתונות היא לא תורה משמיים אבל השכל שיש לנו בראש הוא כן אז ממך אני מצפה להשתמש בו.אין שום צורך להיות ניזון מחדשות שלעיתים אובייקטיביות ולעיתים נגועות בחשד למגמה ברורה. 3.כן פשוט ככה את צודקת הוא אכן לא פעל כנגד הוועדים החזקים כמו חברת חשמל שהיה צורך אבל הוא לא יוכל להתחמק מזה כראש ממשלה וגם לא יהיה כבול על ידם יותר. 4.השכלה זה דבר חשוב אבל אני לא צריך להגיד לך כמה אנשים "לא משכילים" בכלל הובילו את מדינת ישראל להצלחה יתרה. רבין למשל דחה שוב ושוב את רצונו להיות מהנדס מים על מנת לקחת חלק במלחמות ישראל לאורך השנים.מי יודע אם הוא היה מהנדס איך היה משתלב אם בכלל בפוליטיקה הישראלית השכלה היא דבר חשוב אבל חשוב יותר לדעת איך להשתמש בזה נכון ככלי להגשמת מטרות וחשוב לדעת להיות בנאדם בכל מקרה. התואר הוא כפי שמכונה "תואר" נוסף ברכישת ידע ולא תנאי קבלה לפוליטיקה ולחיים בכלל. סדר עדיפויות של צ'ארלי ביטון למשל מהפנתרים השחורים ואיש ללא תואר היה השגת תקציבים רק לשם החינוך ופעילות בתחום זה בלבד שלדעתו תקטין את הפערים.

אשרת

New member
תשובות.

1. אני לא הצבעתי לשינוי בגלל לפיד, ואני לא נחשפתי למפלגה הזאת בגלל לפיד. לא ידעתי מי זה לפיד בכלל עד לפני שנתיים, שנאלצתי לקרוא מאמר בסוציולוגיה לגבי התקשורת במדינה. אז ההערה שלך לא רלוונטית אלי בכלל. 2. אכן , התקשורת אינה תורה מסיני, אבל אני חושבת שאף אחד לא הנמציא את הלנת השכר בהסתדרות, את הגרעונות של הארגון הזה תחת פרץ, את העסקת העובדים הזרים של פרץ. לא שמעתי ציוץ לגבי התקשורת כאשר זאת טיפחה את האגו של מפלגת העבודה. קצת הוגנות לא הזיקה לאיש. 3. אתה לא יכול לדעת זאת. אנשים לא מתנקים קשרים בגלל שהם נכנסו לתפקידים חדשים. אני משערת שעובדי חברת החשמל ידאגו לחשק את פרץ טוב טוב, במיוחד כאשר הם הביאו אלו את הנצחון על פרס. שים לב לזה! 4. לידיעתך, אנחנו קצת עברנו את תקופת המדינה, ומה שהיה נכון אז, לא בהכח נכון לעכשיו. רוצה לוותר על האינטרנט? על הטלווזיה? על הנייד? על הלימודים? כיום יש דרישות וערכים אחרים שמחנכים אותנו על פיהם, ואחד מהם זה השכלה , אין מה לעשות. וכמו שאמרת, השכלה יכולה להוות כלי, ואת הכלי הזה - אין לפרץ.

אשרת

New member
חבל שאתה משחק אותה ראש קטן.

קודם כל, אני לא הולכת לבחור באולמרט. אני אדם אידיאולוגיה, ואני לא מחליפה את האידיאולוגיה שלי כל שני וחמישי , לפי מזג האויר בחוץ. אבל כאשר אדם מסוגל לקבל דברים ששונים מהם, במיוחד כאשר זה בתוך הבית, זה מעיד על האדם. אבל בטח לא מכשיר אותו. צר לי, אבל התעמולה שאתם עושים נגד אולמרט, לא הוכיחה בשום צורה שהיא שהוא לא כשיר להיות ראש ממשלה. וכאשר אתם מעלים את בני המשפחה לפרק, אז קבלו גם התייחסות, וכיצד יכולים לנצל זאת לטובת אולמרט. חשבתי שתדע לקרוא מעט בין השורות.

אשרת

New member
מה אתה אומר....

חבל מאוד שאתה לא הכרת אותי כאשר זה קרה. כי אותי, אישית, זה הגעיל לחלוטין. לא מצאתי ולא מוצאת שום רלוונטיות בין התנהגות פרטית של אשת ראש ממשלה בבית, לבין תפקוד בעלה. היא אדם בפני עצמו. נקודה. וזה מאוד נחמד, שאתה יורד לרמה כל כך נמוכה שאתה קורא לאנשים "יפי נפש" אני מעדיפה להיות "יפת נפש", מאשר ללקק למתנחלים-עבריינים על מנת לזכות בעוד כמה קולות שגם ככה לא מגיעים אליכם מאותם פרחחים. כמה עלוב.

NIKESTYLE

New member
למה ללקק ???כל דבר שקשור למתנחלים

הופך אותם לרשעים אוטומטית ממך אני מצפה ליותר , ואני חוזר בי מהאמרה יפי נפש אם זה כל כך פוגע ...לא הייתה כוונתי

אשרת

New member
ממש לא.

אלו שגרים ביישובים חוקיים ואינם מרימים יד על אנשי כוחות הבטחון הם אחלה. באמת. אני מכירה כמה מהם, ולמרות השקפות עולם השונות שלנו, אנחנו מסתדרים בסדר גמור. אבל!! מה שהיה בעמונה, היה פרעות של המתנחלים באנשי כוחות הבטחון כאשר מתנחלל מעיף בלוק על איש בטחון, צריך לשבור לו לא רק את הרגלים אלא גם את הידיים.

אפשר לחשוב שגם זה לא קרה

מישהו כבר הספיק לשכוח את תקפו את פרץ על כך שהוא לא לובש חליפה ועניבה? על כך שהבת שלו לומדת בלונדון לימודי משחק על כך שלאשתו קוראים אחלמה? כך שתפסיקו להיות צבועים ולהביא את הטענות הללו רק כאשר מדובר באולמרט ובקדימה שלכם, אין לכם טיפה אובייקטיביות.

אשרת

New member
ההתקפות על משפחתו של פרץ

מיותרות לחלוטין. כיצד שמה של אשתו יכול להעיד על יכולתו?\ רק לכם הפתרונות.

למעלה