שאלה לחבר הפורום

Master Stav

New member
שאלה לחבר הפורום

אלו מכם שמנהלים בלוג בתפוז..... האם מנהלים עוד בלוג במקום אחר ? אם כן למה מה הסיבה ? אם לא ....האם שקלתם בעבר ? ושוב לא במקום אלא עוד ...אפילו כתעתיק של הבלוג בתפוז

wranger

New member
אני כן

טכנית, לשאלתך, כיום אני מנהל כמה בלוגים בכמה פלטפורמות שונות, בגלל ענייני עבודה. אבל זה לא ממש מעניין, אלא אם אתה מעוניין להשוות ביניהן (ואז תפוז הכי נוח, אין מה לעשות). בלוג אישי קטן ניהלתי בעבר בישראבלוג (לפני שהגעתי לתפוז בכלל), ושם סגרתי אותו כשמישהי זיהתה אותי ונבהלתי. אחר כך פתחתי את ההגיגית שלי בתפוז וראיתי כי טוב, אז נשארתי. בשלב מסוים לאורך הדרך התחשק לי ליצור בלוג נוסף, במקום אחר, שבו אכתוב תחת שמי האמיתי ולא תחת כינוי, אבל מהר מאוד הוא הפך להעתק של ההגיגית וממילא חשפתי כבר יותר ויותר פרטים מזהים עלי בבלוג התפוזי, אז זנחתי את ההוא. בשביל מה העתקים? וחוצמזה, בשלב מסוים השתעשעתי ברעיון לפתוח בלוג באנגלית, אז הלכתי ופתחתי אחד באיזושהי פלטפורמה בהודו שנראתה לי נוחה יחסית. זה החזיק מעמד שתיים או שלוש רשומות בלבד ונגנז בינתיים, למרות שהרעיון להגיע לתפוצת קוראים בכל העולם עדיין מוצא חן בעיני.

suki da yo

New member
סוג של

יש לי בלוג בבלוגר ובלוגלי, פשוט כי רציתי לראות את הממשק. אין בהם שום תוכן. אני לומדת היום את רזי הוורדפרס, ושוקלת לעבור לוורדפרס עצמאי.

suki da yo

New member
תודה על הקישור

זה באמת מועיל. אני יודעת שזה לא מסובך ולא דורש יותר מהחלטה (ומעט השקעה של כסף על אכסון וכו') אבל אני עדיין צריכה לעשות את ההחלטה הזו באופן סופי.

Master Stav

New member
שאלה שמסקרנת אותי

ואני לא מפנה אצבע מאשימה ..... אם לא טוב לך פה ....למה אתה פה ? כלומר אני יודע שברגע שארגיש שמיציתי אמשיך הלאה בלי להתעצבן בלי לכעוס ובלי לנטור עם השנים היו לי לא מעט הצעות להעביר את הבלוג שלי למקומות אחרים , עד היום סרבתי אני לא פוסל להעביר בעתיד , כרגע נוח לי כל שכן עושה לי נכון להיות פה ....אבל באמת ....לא טוב למה להישאר ? למה זה תורם ?

איפה רשמתי בהודעה שלא טוב לי?

בכל מקרה, היתרון בבלוג עצמאי של וורדפרס (חוץ מזה שהוא עצמאי ולא תלוי) הוא בתבניות העיצוב הרבות, התוספים, ודירוג גבוה במנוע החיפוש.

Master Stav

New member
זו התחושה שקיבלתי מהקריאה

של התגובות שלך .... והיה וטעיתי הרני להתנצל . אתה טוען שתוכל לדרג בלוג גבוה יותר מהדירוגים התפוזיים בגוגל ?

אני לא מתמצא בקידום אתרים

אבל נודע לי שבלוגים עצמאיים בוורדפרס עשויים לקבל מקום גבוה במנוע החיפוש.

Master Stav

New member
כמי שכן מתמתא בקידום אתרים

אינ יכול לומר לך שתפוז בנוייה בצורה אופטימלית עבור גוגל ומנועי חיפוש אחרים כך שאני בספק רב אם וורד פרס יוכל להשתוות כל שכן אפילו להגיע לכייוון ... לגבי התבניות ...הבנתי שעבודים כרגע על ממשק חדש לחלוטין שיאפשר הרבה מאד דברים .... מקווה שהדבר יקרה עוד בזמני ....

Master Stav

New member
ממש לא

אבל עניתי בצורה ספציפית לשירשור , יש הרבה מאד פרמטרים אחד מהם הוא בהחלט המידרוג של האתר/בלוג

seymore butts

New member
אני כמו סוקי

פתחתי בלוג ללא תוכן בבלוגלי, רק כדי לשחק בממשק. שקלתי בעבר בתקופת הבאג המרגיז שמנויים לא היו מקבלים עדכונים לפתוח בלוג נוסף כמראה (מה שאתה קורא תעתיק), וגם חשבתי על גרסה באנגלית, מה שאין טעם לעשות בתפוז כיוון שהממשק אינו תומך באנגלית. בסוף ירדתי מזה כי התמיכה באנגלית דורשת משאבים שאינם בנמצא.

פנומן 72

New member
../images/Emo41.gif תעודת עניות לאינטרסנטים של תפוז

4 מאמרים מושקעים כתבתי בנושא סוף העולם ב-2012 אבל אף אחד מהם לא זכה לקידום. בחור אחר כתב מידע בנוגע למלחמת גוג ומגוג, משהו שמתגלגל כבר שנים בכל אתר דתי וזה מגיע לעמוד הראשי ובגדול. מתבכיין ? טפי על האינטרסנטים המגעילים. וזה לשאלתך - אם יש טעם בכלל להשקיע בבלוג בתפוז ? אז התשובה היא לא.

Master Stav

New member
היורק אל באר ממנה שתה מים אל יתפלא לטעמם המר

טענה אחת שלך שכל מנהלות הפורומים היינן מנהלות למרות שיוני היה שם הוזמה לאחר הצטרפותו של נועם .....לצוות הניהול כל שכן מנכ"ל תפוז דן חן אתה מנסה להפוך את השאלה שלי למשהו אחר לגמרי וחבל , אם כי היה לי מאד צפוי שאתה תגיב לשאלה הזו וכמעט במילים האלו ....
כתבת 4 מאמרים ....אולי הם לא מצאו חן בעיני העורכ/ת ? אולי מה שאת חושב כמושקע לאחרים נראה כטרחני להפליא כל שכן מתנשא משהו ? אולי אדם שחדשות לבקרים יורק לבאר ממנה האו שותה מים אינו עומד בראש סדר העדיפויות של עורכי התוכן לקידום ? אולי ואולי ולמעשה לא באמת אכפת לי לא שאלתי למה ...שאלתי האם כן ואיזה סוג לא מעבר לזה .... שארצה לפתח אפנה אליך ..אין ספק שתצליח לעשות מזה צ'ימס ..... לידיעתך ....יש עוד אי אלו טענות שהועלו לדבי קידומים של הבלוגיה שאני יכול להזים אבל בשביל זה יש פה את המנהלים זה ה אינו תפקידי כך שאני אתמקד במה שעושה לי טוב ולא במה שמאפשר לך ולשכמותך במה להשתלחות .

פנומן 72

New member
אתה שתית משהו ?

בשיא הרצינות לא הבנתי מה כתבת ובעיקר לא את שני המשפטים הראשונים ...

Master Stav

New member
אני בספק שלא הבנת

טיפש אתה לא, אני רחוק מלהסכים לדעה כל שכן לדרך בה אתה נוקט בכדי להביע אותה אבל אני בטוח במאת האחוזים שהבנת יפה מאד למה התכוונתי ולאן כיוונתי .

פנומן 72

New member
אין לי כוונה לבזבז את זמנך

ואני אומר לך שוב שלא הבנתי את המשפט: "טענה אחת שלך שכל מנהלות הפורומים היינן מנהלות למרות שיוני היה שם הוזמה לאחר הצטרפותו של נועם .....לצוות הניהול כל שכן מנכ"ל תפוז דן חן "... אולי אני לא מבין את השפה הגבוהה שאתה משתמש בה ...

Master Stav

New member
לזה התכוון המשורר....

1. השפה שלי לא גבוהה היא ממוצעת פלוס אם כבר אבל ניחא 2. בעבר טענת שהניהול של תפוז הינו פמיניסטי לוחמני ורק נשים נותנות את הטון , העובדות הן שמנכ"ל תפוז הינו גבר ( דן חן ) שיוני הינו גבר והינו ותיק בניהול ובימים אלו הצטרף נועם כמנהל כך שטענותיך התבררו כפשוט לא נכונות קרי הוזמו
3. במילים אחרות ...לפני שאתה שוצף גועש ורוגש ....תבדוק איפה נשפכת חמתך ....

למעלה