שאלה לחבר הפורום

פנומן 72

New member
כמו שאמר הגשש:"אז איפה פה הטעות?"-"פה הטעות!"

דן חן הוא איש עסקים, ואני מתנצל שאני לא יודע מי זה יוני ונועם. המטרה שלו לדאוג לפן העסקי של תפוז ולא להתערב ב"ניהול פורומים" או "בלוגיה". הוא גם לא אמור להבין בזה. בשביל זה הוא מאציל סמכויות לנשים כמו נעמה פלד ואחרות. כשהוא רואה שמניית תפוז יורדת הוא צריך לבדוק למה. אתה רוחץ במימי הבאר וטוען שאלו מים זכים וטהורים ואני בא ואומר המים עכורים ואין זה מפתיע שמניית תפוז יורדת, ואילו היה אתר מתחרה ברמה, תפוז היה מתרסק. כמו שאומרים על מכבי חיפה - זה לא שהיא קבוצה גדולה, פשוט כל האחרות גרועות...

../images/Emo45.gif

הניהול בפועל מתבצע על ידי נשים. אגב, נעמה פלד נמצאת דרגה אחת מתחת למנכ"ל. אני מקווה שאתה מבין מה זה אומר לגבי העתיד.

Master Stav

New member
אתה טועה ומטעה .....שוב ....

דן חן מעורב בכל האספקטים של הניהול , משתתף פעיל בפורומים , משתף פעיל בפיס בוק של תכנים שהוא כרותב ושל אחרים כמו כן הגיע כבר גם למפגשי פורומים ובלוגרים ....., המטרה שלו היא ניהול והוא לא מנותק , כמי שיושב במגדל השן , יוני ונועם שני מנהלים שמנהלים אשכולות שלמים בתפוז , יוני ותיק ונועם חדש , מה שמעמיד את צוות ההנהלה על שיוון , נכון הסמנכ"לית הינה נעמה פלד אך לבוא ולחשוד בה בפמניזים יתר פשוט גובל בגיחוך ואת זה אני יכול לומר עליה מתוך היכרות אישית כל שכן הכרות עם דרך הניהול שלה ומקרוב .

פנומן 72

New member
פמיניזם יתר בא-אבוהא

אבל עזוב, לא רוצה לדרדר את הויכוח הזה. יש הרבה דברים שאתה לא מודע אליהם. אבל תמשיך לחשוב שהבאר מלאה מים זכים ואתה רשאי לא לרחוץ בהם אלא גם לשתות מהם. הקיבה שלי, כנראה, רגישה מדי ...

siv30

New member
אז אתה טוען

שלפני שהעורכים מקדמים רשומה הם עסוקים בחשבונות קטנוניים עם היורקים לבאר כהגדרתך? לתומי סברתי שקידום רשומה צריך להתבסס על פרמטרים של איכות

Master Stav

New member
אני לא טוען מאחר ואני לא יודע

אני יכול לשער כפי שאת משערת .....ומפיצה את משנתך אני משער שחלק מהפרמטרים הם חד משמעית לא לקדם אנשים שלא מפרגנים לאתר ....און לפחות לא מבזים אותו חדשות לבקרים , מדוע זה לא נכון בעיניך ? אתפלא מאד אם לא כך הוא הדבר .... ובואי לא נכנס לנושאי איכות מאחר וזה כבר נושא של טעם אישי ומה לעשות העורך/ת הינו/הינה אדם ....

siv30

New member
משער?

למה שה"אתר" ירצה שיפרגנו לו? לאתר אין רצונות חוץ מהכנסות ולעורכי התוכן אין מניות באתר זה מקום עבודה שלהם. ואם הם פועלים כמו שאתה מתאר אז הם חוטאים לתפקידם כי הם אמורים להתעלות מעל לכל שיקול זר למעט התשובה לשאלה האם הרשומה איכותית מספיק בכדי לקדם אותה ולצבור בה כניסות. איכות זו לא מילה גסה, אתה יודע. וכן יש מדד כזה שנקרא איכות וכן הוא מדד די אובייקטיבי. ולא, זה לא מה שבדרך כלל תפוז מקדמים

wranger

New member
מכאן נמחקו הודעות.

חבר'ה, שימרו על המקלדות שלכם נקיות בבקשה.

היה לי בלוג בישראבלוג

לאחרונה כמעט ולא כתבתי בו בכלל ורק בימים האחרונים התחלתי לכתוב בבלוג שלי בתפוז, למרות שפתחתי אותו לפני כמה שנים (בשנת 2003...) פשוט לא היה מה לכתוב או שהתעצלתי וכו'.

motior

Member
יש לי רק בלוג בתפוז

מפעם לפעם אני תוהה אם העתקת תוכנו למקום נוסף היא רעיון טוב אך מעולם לא הגעתי לביצוע (גם ככה הבלוג היחיד הזה דורש הרבה השקעה)

דנטל

New member
יששששששששששששש סקר

האם מנהלים עוד בלוג במקום אחר? לא ממש. אם כן למה מה הסיבה? פה הכי נח לי. אם לא... האם שקלתם בעבר? כן. ושוב לא במקום אלא עוד... אפילו כתעתיק של הבלוג בתפוז? יש תעתיק של פוסטים אחדים של דיטי בישראבלוג. לא נכנסתי מזמן ובכלל חשבתי שישרא מחקו את הבלוג והסתבר לי במקרה שלא. לכן לשאלה הראשונה עניתי "לא ממש" - לא יכולה להגיד שאני מנהלת עוד בלוג במקום אחר כשלא נכנסתי לשם בערך שנתיים.

yael d a

New member
מעולם לא ניסיתי פלטפורמה אחרת של בלוגים

והיו לי בתפוז המון המון בלוגים על המון המון שמות משתמש אני קצת נכה טכנולוגית, ומסתדרת עם הממשק של התפוז ככ טוב שאני לא מסוגלת לחשוב על ממשק אחר. פעם גם ניסיתי את פורומים אחרים, אבל שם ההודעות לא קופצות והסתבכתי נורא. אני ככ רגילה לתפוז שלא יכולה להסתדר עם שום ממשק אחר, למרות הבאגים שלו. ועל זה נאמר במשפחתי - אצל יעל אינטרנט ותפוז זה היינו הך

ny22

New member
מנהל
תשובה ../images/Emo26.gif

אז ככה: יש לי עוד כמה חשבונות בלוגים במקומות אחרים. תפוז הכי נוחים מבחינת העיצוב, יש את העיצוב הכי יפה (בעיני) ונוח לעין וגם הממשק מעולה ונוח. גם מבחינת הקוביות שתפוז מציעים, יש יתרון אדיר לפלטפורמה של הבלוגים באתר. מצד שני, יש גם לא מעט מגבלות, למשל: אין אפשרות לעדכן את הבלוגים כאן ע"י שום ממשק חיצוני או תוכנה כלשהי. (ב- wordpress וב- blogger למשל אפשר...) וגם הגיבוי כאן הוא רק של הרשומות ולא של הקוביות (נניח). לכן, אני מעדיף את תפוז (אם לומר את האמת, זה גם כי התרגלתי לממשק פה...) והבלוג הראשי שלי יהיה כאן (ואולי עוד כמה). אבל אני בהחלט לא פוסל פתיחת בלוג במקום אחר...

למעלה