שאלה לחבר הפורום...

cobainos

New member
שאלה לחבר הפורום...

קודם כל,אני מצטער שאני מפוצץ כאן ואני בכלל חדש...אבל הבנתי שגם הפורום חדש. אז השאלה שלי היא:האם אינכם חוששים שכשנמות ונגיע לעולם הבא ,כל קורבנות השואה\סרט\איידס וכו'... יעשו בנו לינץ'?

neuron

New member
מה?!

גם בעולם הבא יש סרטים של דיויד לינץ'??? מאגניב!!!

Hii BiTcH

New member
חחחחחחח נעם

מה ת'ה עושה פה גבר?! האא שכחתי שאתה אמרת לי על הפורום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזוב הפרעות

M.Z

New member
אין לך מה לדאוג

כולנו נגיע איתך ונעזור לך, יש הרבה כמונו.

אנבלrh

New member
שטויות....

אני לבד שוקלת יותר ממיליון כמוהם הנשיא יותר מחצי מליון ו-M.Z....הוא גם כבר הבחור ואפילו חזק.

לידיעתך..

גם אני חדש פה.. ושנית כל.. כל הקורבנות נקרעים מצחוק אי שם בגיהנום/גן עדן כשהם קוראים את הבדיחות שלנו... מה אתה חושב שאין להם אינטרנט?? גם להם יש וגם להם יש מפגשים ופורומים וצאטים ומצלמות והכל.. ועכשיו קצת קשה אבל ברצינות.. אם אני הייתי מת(בע"ה) בכל צורה שתהיה לא הייתי רוצה שיתאבלו עליי מיליון שנה....סעאמאק הייתי רוצה שיצחקו כל הזמן וא משנה לי ממה גם אם זה היה עליי!! אני בכלל הייתי רוצה שאחרי ההלוויה שלי תהיה מסיבה לזכרי ולא שבעה עצובה כזו וכל שנה ינציחו את שמי במסיבה מפוארת עם זיקוקים ובלונים האוסים דאנסים שחורה חשפניות חשפנים אורגיות ככה אני בטוח שיזכרו מתי מתתי... ולא איזה אזכרה עצובה עם עוף קר ומלא אנשים עצובים כמו כן..הייתי רוצה שיקברו אותי יחד עם כל אוסף הפלייבויים שיש לי. ראו זאת כצוואה! ביי!

cobainos

New member
חחחחח מזכיר לי

"אני רוצה שלהלוויה שלי יבואו עם חולצות סמיילי.." מהסרט חכמת הבייגלה שלא קשור לספר

oria15

New member
גם לי יש שאלה!!!!!!!!!

אף אחד לא שם לב לחיסרון שלי?? נעלמתי שבוע מהפורום ואף אחד לא שואל איפה אני?. {חבר שלי לקח אותי לצרפת כמתנה לשנתיים ביחד!!!!!! והיה סבבה! מגיע לנו מזל"ט לא??..}

oria15

New member
תודה,ממי...

אני מאחלת גם לך חמודה חבר מדהים כמו שלי!ואם אפשר אז הרבה יותר טוב{אם אפשר אז למה לא?.} {באמת מכל הלב..}

M.Z

New member
עברנו על כל מודעות האבל בעיתונים

ראינו שאת לא מופיעה שם, הבנו שהכל בסדר ובטח טסת לחו"ל ולכן אין לך מחשב. דווקא דנו בנושא והגענו למסקנה שאם לא הודעת לנו מראש שאת טסה לחו"ל כנראה שעשו לך הפתעה לכבוד איזה ארוע או משהו כזה. אבל על הקטע שזה לכבוד שנתיים עם חבר שלך - על זה לא עלינו. איך באמת היה בצרפת? דווחי לנו מה מצב האנטישמיות שם?

oria15

New member
היה סבבה!!!!!

בגלל שני חצי צרפתייה וחבר שלי גם לא היה לנו בעיה עם האנטישמיות שם.. וגם ישנו יומיים אצל סבתא שלי וח"כ בבית מלון.. ובכמה מילים: הנוף מדהים, האווירה רומנטית ומדימה, והיה כ"כ כיף לשמוע שוב סביבך צרפתית בכל מקום וממש בקיצור{ בשתיי מילים..} היה מ-ד-ה-י-ם-!!!! {ונכון שהוא כזה רומנטיקן וחמוד? יש לכם רעיון להפתעה מקורית...}

oria15

New member
את זו שעוקבת אחריי... :}

אז אם את חדשה אז ברוכה הבאה!!!!!!!!! ותרגישי בכיף כאן... {אני כאן עד שירגעו הרוחות שם..}

למעלה