שאלה לחילונים

י צ ח ק י

New member
שאלה לחילונים

למה בכל בוקר כשאני קורא את העיתון ואני קורא גם באתרים באינטרנט וכל הכתבות מדובר על אונס וגניבות ורצח רק זה מה ששומעים ממכם? למה לא שומעים ממכם קצת דברים טובים איזה מעשה חסד שעשיתם היום שאתם עוזרים ומתנדבים רק זה מה שרואים בעיתון כל בוקר זה אנס את זאתי זה רצח את חברה שלו אתמול היה שוד היום המשטרה פיענחה רצח שהיה לפני שבועים אני כבר 4 שנים קורא עיתונים וקורא באינטרנט ולא ראיתי אפילו כתבה אחת טובה על החילונים של איזה ארגון חסד האם זה עולם החילוני שמנסה להתפאר בעצמו?

yoyo10

New member
זה אופי התקשרות

אבל בפועל זה שונה לחלוטין יש המון אירוני צדקה חילונים כמו אירגון לתת לדוגמא פשוט העיתונות והתקשורת מראים רק דברים שלילים לדוגמא גם את הציבור החרדים תמיד רושמים שרב אנס תלמידי ישיבה ואיים אלהם שהם הם ידווחו אז הוא יספר אלהם כל מיני דברים במקום להיות מוזן על ידי התקשורת תרד ותראה מה נעשה בשטח הרבה פנסיונים חילוניים מתנדבים כל יום וגם בני נוער וגם אנשים עובדים ובעיקר סטודנטים מתנדבים המון רוב הציבור החילוני לא זורק בגדים לפח או רהיטים הוא תורם אותם (וגם לא מוכר בכסף) אני לדוגמא קניתי פינת אוכל וסלון לא מכרתי את הישן למרות שהייתי יכולה להרוויח כסף אלה תרמתי אותם והרבה בציבור החילונים נוהגים לעשות כך

Vdrums

New member
כן, כדאי להפסיק להיתפס בתקשורת לגבי

כל מה שקורה. כי קורים עוד מלא דברים. וגם בעולם החרדי לא הכל ורוד. ויויו צודקת, אצלי בבית תמיד תרמו בגדים ישנים וצעצועים.

י צ ח ק י

New member
יויו אז את באה להגיד לי שהתקשורת

משקרת? היא מראה רק נתונים שלילים על הציבור החילוני היתכן דבר כזה? הרי גם התקשורת עצמה הם חילונים ולא דתים אז למעשה הם מכפישים את עצמם?

י צ ח ק י

New member
ועוד דבר יויו

כשכותבים דברים על הציבור החרדי האם גם אז את אומרת שזה אופי התקשורת וזה שונה לחלוטין?

vizini

New member
כלב נשך אדם אינו חדשות.

אדם נשך כלב זו חדשה. לכן אירגוני חסד, פעילות התנדבות וכו' שהם עניין יומיומי לא מעניינים ולא מופיעים בחדשות.

י צ ח ק י

New member
ויזיני אם מציאות אי אפשר להתווכח

זה עובדה תגיד מה שתגיד אבל זה המציאות והתקשורת והעיתונאים מביאים נתונים נכונים לגביכם כל כך קשה לך לקבל את זה?

yoyo10

New member
התקשורות לצערי מראה דברים שלילים

הם לא יכתבו שגברת כהן ילדה תאומים במזל טוב היא תכתוב שילדה של גברת לוי נהרגו בתאונה(חס וחלילה) אם אתה בוחר להסתמך על על כתבות מסויימות בעיתונות אז זאת צרות אופקים מעיין כמהה אתה אישית מכיר את המיכרים האלה???????????.. את מכליל כאן ציבור שם ועושה לו עוול גדול אני מציא לך לפתוח עניים ולרדת על העם המאולימפוס שתיפסת עליו סוג כזה של התנשאות רק מגדיל את הקרע

י צ ח ק י

New member
זה ברור שהתקשורת מביאה רק דברים

מענינים ולא כל מי שיולד לו ילד התקשורת תדבר על זה אבל אם את טוענת שיש ארגונים של חילונים גם וזה דבר טוב מאוד אז למה התקשורת לא מדברת על זה? למה היא מעדיפה להציג רק את הדברים הגרועים? והתשובה לזה או שאין ארגונים ודברים טובים שהתקשורת יכולה להציג בפני העם ולהגיד הנה גם אנחנו תורמים ויש לנו ארגונים או שהתשובה היא שזה כל כך מיעוט ויש לכם אולי ארגון אחד שבו יש אולי חצי אחוז של מתנדבים והשאר זה כמו שהתקשורת מציגה כי את לא יכולה לבא ולהגיד שהתקשורת משקרת ולא מציגה את זה נכון והכל רק סילופים הרי גם את מודה שזה נכון רק את טוענת שהתקשורת מציגה רק את הדברים השלילים והשאלה היא למה?

yoyo10

New member
כי התקשורת המודרנית

פועלת בעידן של רייטינג ולצערי מה שמביא רטיינג זה דברים שלילים ויש הרבה אירגוני צדקה חילונים ויש המון מעשים טובים שאני עושה מעשה טוב זה לא כדאי שהתקשורת תציג אותו אני נותנת מתן בסתר לא כדאי להשוויץ שננתי או להביך את הנזקקים ואם תעשה כאן סקר בין החילונים הלא רבים כאן בפורום תראה שכולם תורמים אני ממש חושבת שאתה פעגעת כאן בציבור שלהם אני אישית נפגעתי

י צ ח ק י

New member
יויו את מדברת על עצמך שאת עושה

מעשה טוב וכמוך יכול להיות שיש עוד עשרות אבל זה בכל זאת רק מיעוט שבמיעוט כי היה אחוז גדול של ציבור חילוני שעושה חסד וארגונים התקשורת הייתה מציגה את זה כחיובי את לא חושבת ככה?

yoyo10

New member
אני חושבת שיש כאן פער במנטליוט

הדרך שהתקשורת מציגה דברים זה עניין של מנטליוט זה כמו שלחילונים נראה מוזר כל הפרסומות של החרדים על כיסוי ראש ולא פאה לנשים זה פער שצריך לקחת בחשבון

vizini

New member
לא אמרתי שהנתונים לא נכונים.

אמרתי שאלה לא כל הנתונים. זה ידוע שתקשורת נותנת תמונה מעוותת של המציאות.

י צ ח ק י

New member
ויזיני אז את מודה שיש הרבה

פשע אצלכם והשאלה היא איך אפשר לתקן את זה? והאם אתה חושב שהתשורת מעותת את זה כפי שאתה מציג? או שהתקשורת לא מספרת לנו הכל? אם התקשורת מעותת אז למה היא מעותת דווקא את הצד החילוני ואם התקשורת לא מביאה את כל הנתונים אז השאלה היא למה? כנראה בגלל הסיבות שכתבתי מקודם

vizini

New member
יש הרבה פשע נקודה.

גם אצלכם. התקשורת מבליטה את האירועים המעניינים (לדעתה). בודאי שהתקשורת לא מספרת לנו הכל. לדוגמא, לא תמיד בכתבה על פשע כלשהו, יופיע הכיתוב "חילוני" או "דתי" כאחד ממאפייניו של הפושע. רק מהתמונה ניתן יהיה להבחין שיש לו כיפה ופיאות...

י צ ח ק י

New member
ויזיני אתה טועה

כל מה שהתקשורת דיברה על הציבור החרדי תמיד אבל תמיד היא הדגישה את זה באותיות של קידוש לבנה שזה מדובר באדם חרדי תראה לי הודעה אחת שהתקשורת הציגה את זה וזה היה מדובר באדם חרדי ולא היה כתוב שזה מדובר באדם חרדי אני יתן לך מה שתרצה אז אל תבלבל לי בשכל

vizini

New member
תתן לי מה שאני ארצה?

אני רוצה שתסתלק מהפורום. זכריה עמרם מראש העין הורשע ברצח אשתו וביתו. בעתונות לא הוזכר שהוא חרדי, וניתן היה ללמוד זאת רק מתוך כך שאחת העדויות נגדו היתה ציצית מוכתמת בדם.

מתנדב

New member
ויזיני, תשובות כאלו לא מקובלות עלי

בכלל, באיזה זכות אתה אומר לאדם לעוף מהפורום, רק בגלל שהוא ביקש תגובות מחילונים שכאן על סדר היום שלהם?

vizini

New member
הוא אמר שהוא יתן לי מה שאני ארצה.

בזכות זאת אני אומר זאת. אדם צריך לעמוד במלתו.

saar7650

New member
ויזיני, תשובות כאלו לא מקובלות עלי

מתנדב- הבחור הזה נונ סטופ מנבל את פיו ומכפיש אחרים... שים לב- http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?id=761&msgid=18663226 (קרא גם 2 שורות מלמטה), כך שזה לא חדש לנו... זה מה שיש לו לומר! חוץ מזה, שום כלום.

למעלה