אז ככה-
"לא הייתי מיחס משקל רב מדי ל"הסברי" ראש המועצה, שהאינטרס שלו הוא ליפות את המציאות העגומה, כדי לא להוריד את קרן הישוב בעיני אלה השוקלים עדיין לעבור להתגורר בו." בוודאי שכן. הרי לדבריו יש הסברים. א. הוא טען כי אותו "נוער שוליים" הם נוער אשר בחר לעזוב את דרך הוריו קרי- לעזוב את דרך הדת. ב. מלכתחילה לא דובר על רצון להקים תחנת משטרה בעיר... מה שמלמד על המגזר החרדי שנקי יחסית (בהשואה לאחרים) מפשיעה. ג. בכתבה הודגש פעם אחר פעם עניין "ההפתעה"! כלומר- אף אחד לא האמין שדבר כזה יכול לקרות במגזר החרדי (תופעות פשיעה כאלו) מה שמלמד על כך שהתופעות הללו כמעט ולא קיימות במגזר החרדי! ובנוסף לכל- הוא לא הכחיש שאין פשיעה בעיר! כלומר, נסיונך הכושל להציג את דבריו כניסיון להגן על היישוב אינו נכון! כיוון שאינו טען שאין פשיעה ביישוב. כל שטען אותו יו"ר מועצה, הוא- שהמגזר החרדי כמעט ולא "ניחן" בתופעות פשיעה מעין אלו. "ואגב, אני רואה, על פי רישומי, שאתה היחידי שטרם שלח לי מסר אישי בבקשה לדעת מה שמו המלא של בן האדמו"ר שנדון ל- 16 שנות מאסר בעוון התעללות מינית מתמשכת באחייניתו. האם אתה בשלב ההדחקה/הכחשה?" איני תאב כמוך לשמוע לשון הרע על אחרים!!! תורתינו הקדושה אוסרת על כך. לכן ניסיונך העילג להלעיט אותי בשמו של אותו אדמו"ר אינו מוסיף לך כבוד ואינו מוריד במאומה את טענתי שרוב המגזר החרדי נקי מפשיעה. אגב- נו, נניח ואותו אדמו"ר שאתה כל כך שמח להציג את שמו ברבים ולפרסם את קלונו, אכן מעד ופשע... הרי כולנו בני אדם! אדמו"ר זה אינו מלאך. כולנו חוטאים ומועדים. "אין איש בארץ אשר יעשה טוב ולא יחטא"! לכן, גוברנור, אל תנסה להחטיא אותי גם באיסור לשון הרע. לגבי שאר התגובה- אני חושב שהעולם החרדי מטפל בעניינים אלו בתוך החברה. אם ע"י רבנים, אם ע"י דיינים. "כביסה מלוכלכת לא מוציאים החוצה". אבל, יקירי, לבוא ולומר שעניין טיפול בפשיחעה בחדרי חדרים הוא נחלת המגזר החרדי בלבד הוא שקר וכזב!!! א. בתי ספר חילונים רבים לא מפרסמים אירועים אלימים ו/או אחוזי המשתמשים בסמים בין כותלי בית הספר כדי לא לפגוע בשם הטוב של בתי הספר. ב. מקומות ציבוריים רבים "מטאטאים מתחת לשטיח" מקרים רבים של פשיעה, לבל יפרסמו את קלונם ברבים כדי לא לפגוע בשמם הטוב. העניין כאמור נוגע גם לאישי ציבור וכיו"ב. לכן- שוב, ניסיונך העילג והכושל להציג את טיפול הפשיעה בחדרי חדרים כשייך אך ורק למגזר החרדי הוא שקר וכזב!!!