שאלה לירושלמיות ושאלה לכולן

1שייכת

New member
שאלה לירושלמיות ושאלה לכולן

קודם כל שוב תודה על קיומו של הפורום המקסים הזה שמכניס צבע, תרתי משמע, לחיי... ירושלמיות, באיזה סניף של סופר פארם יש מבחר מעניין של לאקים? עירנו התברכה בהרבה סניפים אבל באלה שאני פוקדת בדרך כלל - ניות ורמת בית הכרם - המבחר ממש עגום... אשמח לשמוע מכן, בעלות הניסיון, וגם על עוד חנויות שוות בעירנו. ושאלה לכולן: אני רק בתחילת דרכי עם ההסתערות על קניית לאקים והצלחתי להסתבך: כשאני עומדת מול המבחר העצום, אני לא בדיוק זוכרת איזה גוון יש לי בבית מצבע מסוים. וכך אני מוצאת את עצמי קונה לאקים ממש דומים למה שיש לי. זו סניליות של גילי המופלג או שזה קורה גם לכן? תודה לכל המשיבות!

danra

New member
לא ירושלמית אבל

נמצאת בירושלים כמעט כל יום. גם אני חשבתי לעצמי שהמבחר עלוב בסניפים. בס"פ בממילא ובמלחה יש מבחר סביר כמו בכל פארם ממוצע. בשבוע שעבר קניתי לק בס"פ ברח ההסתדרות. זה היה מחזה עצוב. מבחר לא היה אבל היה מה שרציתי. נו, לפחות זה...

מי שנמצאת בירושלים כמעט כל יום

נחשבת לירושלמית ! בייחוד אם היא כ"כ בקיאה בענייני סניפי הסופר פארם ! אל תתחמקי !

danra

New member
../images/Emo6.gif

אולי יש בזה משהו....
מה שבטוח כולם שם רואים עלי שאני הכי לא ירושלמית...

הסניף במלחה אכן מפתיע בזמן האחרון לטובה

מה גם, שבשבוע שעבר אחת הדיילות העירה למישהי שפתחה לק, למרות שישנה שם בקשה שלא לפתוח בקבוקים. לגבי השאלה השניה - נדמה לי שאחת הבנות כתבה פעם שהיא עשתה "אינדקס" לקים: מרחה ע"ג דף (?) פס מכל לק שיש לה ועם זה היא מסתובבת בתיק. (אגב, לא יודעת מה גילך, את בטוח לא יותר גדולה ממני, אז את עדיין לא סנילית !).

ועוד משהו לגבי חנויות

רח' יפו והמדרחוב עמוסים לעייפה בבאזרים שיש בהם סטנדים של לקים של החברות הזולות ("שיק" וכו'). הסניף של נייל סטודיו שבו מוכרים OPI, "לה צ'אט" וכו' עלוב למדי, אבל יש למנהלת נכונות להזמין כל מה שתבקשי. ברח' הלני המלכה, מיד בהתחלה בצד ימין, כשאת עולה מרח' יפו, יש את "סופי" (נדמה לי.. מי דיבר על סניליות ?!) שמוכרת לקים של ESSIE. גם שם המבחר עלוב ביותר, אבל בניגוד למקומות האחרים שמוכרים את הלק ב-65 ש"ח, נכון לחודש שעבר היא מכרה ב-45 ש"ח.

danra

New member
וואלה...../images/Emo192.gif

טוב לדעת, מעניין
יום ראשון אקפוץ לסופי להתרשם...

שוב, אל תתלהבי כ"כ מהר...

המבחר עלוב. ויש לקים שהיא מחזיקה בתוך ויטרינה שקרני השמש משזפות... כך שאם בכל זאת את קונה משם לק, בקשי לק שלא נצלה בשמש. (את פה ביום ראשון ואני אאלץ לכתת את רגלי לעזריאלי
מאק הטמבלים החליטו שהקולקציה של דיסני לא תגיע לירושלים
).

danra

New member
כן הבנתי את זה..

אל תדאגי לא אגיע עם ציפיות בכלל
מבאס באמת שמאק החליטו ככה, כדאי לך לוודא שיש את מה שאת רוצה לקנות ושלא נגמר שלא תגיעי סתם לעזריאלי..

ירדתי מזה...

הצצתי עכשיו קצת אצל טמפטליה. רוב הדברים שרציתי, יש לי בוורסיה אחרת. אז נכון שהאריזות משגעות, אבל לא בא לי על כפילויות.

מ ס ט י ק

New member
אני ראיתי את הקולקציה בחו"ל

גם אני לא התלהבתי ממנה יותר מידי, יותר אהבתי את הקולקציית לקים שלצערי לא הגיעה לארץ עדיין...

שו האדא קולקציית לקים ?!../images/Emo198.gif

חייבת לומר לך שיש לי לק אחד שלהם (שנקנה לפני יובלות), השתמשתי בו פעם אחת והוא הועבר הלאה. הפורמולה שלו עיצבנה אותי - דלילה מדי, והמברשת השאירה פסים
אני מקווה שבינתיים הם החליפו את הפורמולה+המברשת.

מ ס ט י ק

New member
אני דווקא מרוצה מלק../images/Emo13.gif

אבל זה רק בגלל שממש מהר נמאס לי מצבע ככה שהעמידות פחות מפריעה לי

danra

New member
יפים אבל אני לא מסתכנת בלקנות לק של מאק...

האיכות הנמוכה, המריחה לא נוחה והכמות קטנה... ממש לא שווים את המחיר שלהם.

danra

New member
להתפנק זה תמיד טוב ../images/Emo9.gif

גם לא הבנתי ממה שכתבת קודם שקנית משהו. אז אל תשאירי במתח... מה קנית????????

למעלה