שאלה לירושלמיות ושאלה לכולן

danra

New member
הוא נראה טוב בסווטצ'ים

אני בטח הייתי בוחרת ב- Earthly Harmony.. מי שמענין אותה לראות את הקולקציה אז יש אצל טמפטליה.

danra

New member
הלכתי היום לסופי בהלני המלכה בירושלים...../images/Emo12.gif

באתי בלי ציפיות ועדיין התאכזבתי... ביקור של פחות מדקה. מקום קטן למניקיור, את תיארת במדויק את הויטרינה עם הלקים והשמש... שאלתי מה הקולקציה הכי עדכנית שיש לה והיא הצביעה לי על המדף של המשומשים עם לקים מ ז ע ז ע י ם... אמרתי יפה תודה והלכתי. כל זה לקח פחות מדקה. במקרה שמתי לב גם שמאחורה נמצאים נייל סטודיו. המקום היה סגור משום מה באמצע היום אבל זה היה הנראה מאוד מוזנח כבר מבחוץ. חשבתי לפנק את עצמי כפיצוי בבירה
של אמצע היום בבר מלא התיירים החתיכים שיש שם בפינה, אבל החלטתי שעדיף לחזור למציאות וקניתי יוגורט עם פירות
וחזרתי למשרד...
קיצור, אשאר עם רכישות הלקים בחול ועם הנייל סטודיו שאני אוהבת בת"א, את העניין של החתיכים בבר אני עוד שוקלת...
תודה בכל מקרה על ההמלצה ואם יהיו לך המלצות נוספות בעתיד בירושלים אשמח לשמוע.

לא התפלאתי כשקראתי ../images/Emo10.gif

הסניף של נייל סטודיו לא פחות מאכזב. את זה של ת"א אני לא מכירה, אבל לפי מה שהבנתי הוא הרבה יותר מסביר פנים (בכל המובנים) מזה של ירושלים. הידעת ? ירושלים מצטיינת בתיירים חתיכים
(אבל גם לבחורים הירושלמים לא חסר...). אם יהיה משהו, כמובן שאיידע

iefrat

New member
לנסוע לדיזינגוף סנטר?

בתור ירושלמית שמאז החלה לגלוש בפורום המקסים והמעניין שהוסיף קצת צבע לחיי תרתי משמע (אולי נסחפתי קצת ובכל זאת...) הכפילה את האוסף שלה, גם בסניפים של סופר פארם המבחר לא מדהים אפשר לדלות איזו פנינה קטנה לטעמינו. את ORLY אפשר למצוא בסניף במרכז העיר. בסניף קניון הדר קניתי כמה של ג'ייד כשהיו ב10ש"ח וכו' (קניתי לק של רבלון ב17 ש"ח בעזריאלי) הסניף של נייל סטודיו בהלני המלכה (ליד בנק טפחות) לא מעורר חשק לקניה כי הסטנדים מאובקים במבחר נראה גוונים לא מעודכנים והלקים נראים ישנים, לא הייתי טורחת...אלא אם כן את באיזור יש דוכן של לקים וטיפול ציפרניים בקניון הדר בתלפיות ויש שם מגוון עצום של לה צ'ט וכו' לגבי גוונים דומים, ישבזה גם כיף כי לפעמים בא לי ורוד אפרסקולפעמים ורוד כתמתם. וישגם מרקמים שונים (למדתי...) אז לא תמיד זה יוצא רע. וסניליות ,אם היא מתבטאת רק בגווני לקים אשרייך.. (אני שוכחת את הטלפון הנייד בבית)

למעלה