שאלה לי אליכם.אני גר בראשון וחושב

Mass Hypnosis

New member
שאלה לי אליכם.אני גר בראשון וחושב

על לעבור קורס ברמנים,האם כדאי לי ללכת למשל לבר-מאסטר שזה יותר קרוב לי לבית ,או ללכת לזמן אמיתי או ברטנדר? .בעצם מה שאני שואל זה האם זה משנה איפה עוברים את הקורס?,ואיפה אתם ממליצים לעבור אותו?. תודה.

כל עוד אתה לא עושה קורס

ב "חמיד את מחפוז ברמנים בע"ם" אז זה בסדר. באופן כללי, הקורס הוא בסיס בלבד.

EM92

New member
למה לכלכך על חמיד?

ראית איזה יופי של מזקקה יש להם שם? אפילו לומדים איך להכין תוויות ולבקבק.. וחוץ מזה תראה לי קורס אחד שמתרגל עם וויסקי מוחמד ווקר בלו לייבל..?

Sany b

New member
מלמדים קורס בקת"ב מתקדם ../images/Emo115.gif

תרגום לג'ובניקים : בקת"ב - בקבוק תבערה

EM92

New member
אפילו עושים פליירינג....

ראיתי אותם מתאמנים בנצרים פשוט מדהים...

ערןGS

New member
היי

אחי, בטח שזה משנה איפה אתה עובר את הקורס ברמנים... אתה יודע למשל שבברטנדר וזמן אמיתי מתרגלים עם מים וצבעי מאכל בזמן שבברמסטר מתרגלים עם אלכוהול?? זה קצת חובבני ומבזה לעבור קורס ברמנים עם מים, כמו שקורס שפים לא תעבור עם ספגטי מגומי או תירס מקלקר... חוץ מזה, בברמסטר הקורס הוא בבר אמיתי - הרד בר, ולא מחסן שעבר הסבה לבר כיתה. אתה לומד את הדבר האמיתי! בברמסטר אתה גם מקבל חוברת קורס מקצועית, ולא דפים מצולמים שנאבדים לך אחרי שבוע!! בנוסף, ברמסטר פיתחו סימולטור תרגול חדשני ומהפכני (הראשון בעולם!) לטובת החניכים... אל תכנע לבינוניות - בוא לברמסטר! לפרטים נוספים, צור איתי קשר - ערן 054-6268778 או שתשאיר טלפון ואני אחזור אלייך...

maxfain

New member
ערן, אתה דוחה ברמות..

קראתי את מה שרשמת ופשוט נגעלתי.. אתה דוחה ברמות. פרסומת זולה ע"י דריכה וזלזול באחרים?? יא מעפן!! אל תתפשר על בינוניות?? ברמאסטר זה שיא הבינוניות ומטה!!! מי אתה בכלל שתקבע כאלו דברים?? חוץ מהענין הזה של האלכוהול שאתם מזמרים עליו אין לכם כלום.. שיעורי פלרינג בהרצליה - בזיון!!!! 1000 שקל על מה??? להתאמן בגינה ליד הבצפר כשיורד עלי גשם??? קיצר, פשוט גועל נפש. אבל דבר אחד כן למדתי, "פרגון מביא 3 לקוחות, חוסר פרגון מבריח 10", בחיים אני לא אמליץ למישהו ללמוד במוסד שמפרסם את עצמו ע"י השמצה של אחרים.

סוטול

New member
גו מקס!

בידיוק מה שמקספיין אמר! אתה מעפן ואני לא יודע כמה כסף אתה מקבל על כל מי שאתה מביא לקורס הביזיוני שלכם אבל הוא לא שווה את הדלק אליו

../images/Emo45.gif עם כל הכבוד ../images/Emo35.gif לערן

אני חושב שיש חוקים מאוד ברורים בתפוז אנשים נגד פירסום בפורומים. אם אני לא טועה, למשתמש במערכת הפורומים אסור לפרסם עסק או שירות אם יוצא לו כל רווח או טובת הנאה כזו או אחרת מהעניין. אני חושב שאתה חשוף לתביעה משפטית מצד תפוז, ערן. ובלי קשר משפטית שמשפטית, חלאס. אני חושב שהגיע הזמן שמנהלי הפורום יעיפו כבר את ההודעות המעצבנות שלך, ויחסמו אותך מהפורום - כי זה מה שהיו עושים לך בכל פורום אחר. אורי - execute!

תראה,כמו שהוא לדעתך בא בלי ביסוס

גם אתה חייב לבסס את טענותיך כי "ברמאסטר זה שיא הבינוניות ומטה" זה לא שיש לי משהו נגדך,פשוט חשבתי לעשות שם ורציתי לדעת מדוע אתה מוצא את עצמך כ"כ סולד מהם(ולא מערן,אלה מהקורס עצמו) חוץ מענין הפלירניג בהרצליה עם הגשם...:)

אני סולד מהם בגלל מחלקת ההשמה

ששמעתי ממקור ראשון (חוץ ממהאשמות הבלתי פוסקות כאן) שהיא דיי בדיחה. וגם מזה שהם הפכו ל"סמל המסחור" של תעשיית קורסי הברמנים. הבעיה עם עניין "מחלקות ההשמה" האלה, זה שכל "ברמן" זב חוטם וחסר נסיון שמסיים קורס ברמנים בהתלהבות מצפה לקבל ג'וב באיזה מקום נחשב, שהוא רק ימזוג בו וויסקי כל היום ויקבל טיפים שמנים + משכורת בסיס יפה. - וזו ציפיה ששום מחלקת השמה של אף אחד מבתי הספר לברמנים לא יכולה למלא. מה שכן, כמו שכבר אמרתי, אני וחבר שסיים שם דיי הבנו את הראש של איך עובדים שם. ועוד לא דיברנו על כל מה שאנשים כתבו כאן בפורום מנסיונם. באובייקטיביות, באמת, אני יכול לפרגן למחלקת ההשמה של בית הספר שאני עברתי בו קורס. ולא רק למחלקת השמה, אבל נשאיר את זה כבר לדיון אחר. הם אשכרה רדפו אחרי עם הצעות. בחודשיים שעברו לאחר הקורס, קיבלתי הפניות בערך ל6-7 מקומות - והם היטיבו לעשות את זה בהתאם למקום המגורים. בשניים הייתי בהתנסות, מקום אחד דחה אותי, ממקום אחר אני פרשתי, ולכל השאר לא הלכתי. לא הסכמתי להתפשר על תנאים, ויתרתי על "בר קפה" למיניהם, ועל קייטרינג - והעדפתי לחפש עבודה ברגליים.

תשאיר את מחלקת ההשמה בצד...

אני מדבר על הצד של הקורס עצמו,זה שאנשים משלים את עצמם שהם יכלו לשבת בחיבוק ידיים וככה יסדרו בשורות בפתח ביתים,בעלים של פאבים יוקרתיים,כדי להעסיק אותם-זה בעיה בפני עצמה,ולא יודע עד כמה לקורס יש חלק בזה.

רוניM

New member
אני מאד נהנתי ורכשתי המון ידע

מהקורס שעשיתי בברמאסטר. אין לי שום רצון להכפיש בית ספר כזה או אחר מהסיבה שאני לא עשיתי שם קורס. אני מהקורס שלי מאד נהניתי... והפלרינג היה חוויתי ביותר! אני, למזלי, לא הייתי צריכה את טובותיה של מחלקת ההשמה מהסיבה הפשוטה שכבר הייתה לי עבודה. כיף לי! :) ואם כבר בהשמצות עסקינן, אז אני דווקא רוצה לשבח את ברמאסטר, אם יורשה לי... אני את הקורס שלי עשיתי על חשבון הפיקדון וצה"ל, כמו שרק צה"ל יודע, התבחבש לי חודשיים יותר מידי עם הפיקדון וכל עניין התשלום לקורס התעכב ממש... כמובן שהיה לי מאד לא נעים והייתי דיי לחוצה מכל העניין הזה, אבל להפעתי הרבה בברמאסטר באו לקראתי ואפילו לא הטרידו אותי באף טלפון או מכתב לגביי התשלום שאחר לבוא! קיצר, דפקתי להם חתיכת איחור מטורף בתשלום והם ממש באו לקראתי!!!

דיקלה21

New member
בסדר אבל..

הם ידעו שהכסף יגיע בסוף. בשורה התחתונה-הם סה"כ הרוויחו לקוח.אם הם היו אומרים לך "לא" אז היית מחכה עוד קצת והולכת למקום אחר שנותן לך מועד קרוב.ככה זה, מי ש"מתחשב" מרוויח. הם רודפים לקוחות בטירוף. גם לי היו בעיות כספיות וברטנדר נורא "בא" לקראתי...והכל קרה כ"כ מהר,העיקר שאני ארשם אליהם,למרות שלא היה לי ממש איך לשלם, ולמה? כי א- הם ידעו שאם הם לא יתחשבו אני אלך למקום אחר במועד אחר.ואז הם הפסידו את הכסף שלי...ב-כי הם ידעו שממילא יש פיקדון מצה"ל שבטוח יגיע לכיס שלהם בסוף. אני מסתכלת על זה בגישה כזו כי זה מה שהמקומות האלה, מטחנת כסף, לא באמת אכפת להם...אני לפעמים אפילו מתביישת לומר כמה כסף שילמתי לקורס הזה, כי לדעתי לפחות זה מחיר מופקע.

דיקלה21

New member
ולגבי הבחור שעושה פה יחצנות למקום

זה ממש לא לעניין,ולמה לעזאזל זה קורה פה? זה לא מדור פרסומי, ממש פרסום בחינם הם מרוויחים פה. כל פעם שמישהו פה מתייעץ על בי"ס לברמנות הוא דוחף את ההרצאה הקבועה ההיא.די. קיבלתי ממנו איזה מסר עם הכפשות על המקום שאני עושה בו ולמה כדאי לי להיות אצלהם, ושאני אבטל את העסקה עם ברטנדר. YEAH RIGHT כאילו שברמאסטר ישלמו לי את הקנס שברטנדר ידפקו לי אחרי שאני אבטל אצלם קורס.GET REAL.

רוניM

New member
ועוד משהו קטנצ'יק

הבנתי שגם מחלקת ההשמה של "זמן אמיתי" לא להיט גדול כל כך (לפי דברים שנרשמו כאן בפורום) חבר'ה! הגיע הזמן שתיקחו את עניין מציאת העבודה בידיים שלכם! ואל תינתנו לחסדיהם של מחלקות השמה כאלו או אחרות!

Symbolic

New member
צודק לחלוטין.

מחלקת ההשמה ממה שראיתי ברמה נמוכה ביותר. סתם מוציאים טלפונים ממודעות דרושים ותו לא.

למעלה