שאלה לי אליכם.אני גר בראשון וחושב

EM92

New member
עכשיו אני עושה קורס בברמסטר

ואני יכול להגיד לכם כמה דברים ראשית המדריכים מקצועים ביותר יודעים על מה הם מדברים יודעים איך להסביר, וכל שיעור עם חומר "יבש קצת" עובר רק בחיוכים וצחוקים, שנית עד עכשיו לא יצאתי משום ושיעור בהרגשה של "שיט לא הבנתי כלום" עופר ודניאלה(צמד המדריכים) פשוט לא מרפים וכל אחד אבל כל אחד יצא מהשיעור שהוא יודע את החומר ואת הקוקטילים. שלישית, ההרגשה בקורס היא ביתית אני אישית מרגיש שאני יכול לפנות למדריכים בכל בקשה שרק תבוא( סתם דוגמה אני טס לחול ואני יפסיד שיעור אין שום בעיה אותו שיעור יושלם לי בקורס הבא או בקורס מגביל). לסיכום: אני לא יודע מה הולך בזמן אמיתי אני רק יודע דבר אחד שאני מרוצה מכל שקל ששילמתי לברמסטר! ואם דיברנו על פליירינג, המדריך שלי עופר נותן לנו את הנשמה בכל נושא הפליירינג

Mass Hypnosis

שים לב...הבחורה שלא הייתה צריכה את מחלקת ההשמה...הייתה לה עבודה לפני שהיא עשתה את הקורס. זה יכול לתת לך מענה על השאלה האם חייבים תעודה. אני יכול להגיד לך שעד עכשיו כל מקום שאל אם עשיתי קורס ואיפה, אבל אף מקום לא ביקש לראות את התעודה. לגבי ברמאסטר. כבר היו פה דיונים על זה, והיו דיונים על חשיבות של תרגול עם אלכוהול אמיתי אז אני לא אחזור על זה ועל דעתי בנושא. אני אישית נהנתי מהקורס, גם מהמדריכים, היה כיף וכו'. למדתי הרבה, וכל מה שלמדתי הייתי יכול ללמוד באינטרנט. השיעורים היו מקצועיים וכו'...קיצר כל השטויות בסדר, ואין לי מושג ולא אכפת לי איך זה בהשוואה לבתי ספר אחרים כי בפועל זה הכל שטויות ולא צריכים כמעט כלום לעבודה. הרי הקוקטיילים בכל מקום שונים, ואחרי כל קורס או השקעה של זמן מול המחשב, תצא עם ידע בכל סוגי האלכוהול. אני, אישית, אחרי התייעצות עם אנשים בפורום לפני מספר חודשים, החלטתי לעשות קורס במטרה אחת ברורה, להיות ברמן. לא ל"כיף", ולא ל"חוויה", ולא "כי זה מעניין אותי". עשיתי את זה רק בשביל להיות ברמן, בידיעה ברורה שבתחום הזה צריך קשרים (שאין לי) ושעדיף להיות כוסית (ואני לא). ברמאסטר הבטיחו לי והתחייבו בפני שהם ימצאו לי עבודות. התחייבו. ההתחייבות שלהם היא זאת שגרמה לי להרשם לקורס ולהוציא לא מעט כסף. בסוף, הם לא עמדו בהתחייבות. פה הכעס שלי והביקורת שלי כלפי הבית ספר, ובטח ובטח שלא בגלל רמת המקצועיות שלהם או עומק החומר התיאורטי שלומדים. מכל הנ"ל, ניתן לראות ש,לפי דעתי לפחות, הצורך היחידי שיש לקורס ברמנים הוא התעודה (שאף אחד לא מבקש לראות) ומחלקת ההשמה שהיא בעצם משמשת כתחליף לאותם הקשרים הנחוצים בתחום. ואם המחלקת השמה לא עושה את תפקידה, הרי מה הפואנטה בקורס? כל דבר שתלמד אתה יכול ללמוד באינטרנט, בספרים וכו'. השאלה אם אם אתה יכול ללמוד לבד, ואם אתה מוכן לשלם כסף על קצת כיף ומדריך שמדבר במקום שאתה תקרא את זה לבד. על זה רק אתה יכול לענות... ועוד משהו...אני יכול להגיד שמחלקת ההשמה של ברמאסטר היא ממש לא משהו. היה פה בחור שאמר את אותו הדבר על זמן אמיתי. אף אחד לא דיבר על ברטנדר...תברר קצת, תבקש מאנשים פה שיגידו איך המחלקה שלהם...או הם בסדר.

maxfain

New member
שיא הבינוניות ומטה =

2 נושאים שלא הוזכרו כלל (זה לא מופיע בתוכנית לימוד), נושאים שלא צריך להרחיב עליהם יותר מדי ולדבר שעות אבל להזכיר, בחיית, שיהיה לתלמידים מושג שזה קיים. ברנדי 777 הזכירו אבל על ארמניאק, אפילו לא חצי מילה??!! ויסקי שיפון, לא כזה קריטי ורלוונטי למדינתנו אבל כשאני שואל את המדריך בפרטני למה לא הזכירו אותו אז התשובה היתה: "שמע אחי, הם לא היו מבינים" זה בדיוק מראה על בינוניות ומטה!!!!!! חוסר מקצועיות מוחלט, או אולי פליטת פה לא מכוונת.. פלרינג - גינה ליד בית הספר, לרוב יש בקבוקי פלרינג - לנו פשוט לא היה.. במיוחד כשאני יודע שיש אולמות פלרינג במקומות אחרים, זה מה שביאס. ועוד משהו, כולם עוברים את המבחן.. אצלנו לפחות, לא היה נכשל אחד - ואני יכול להגיד לך בלב שלם - אין לי מושג בפלרינג, בקושי אני עושה כמה בסיסיים, חבר שלי שעשה בזמן אמיתי יודע פי 10 יותר טוב ממני (ואני לא משווה רמה של אימונים והתמדה, אלא רק אחרי הקורס ומה שהיה במבחן). אבל הכי הכי הכי מעצבן אותי זה ההשמצות על מקומות אחרים.. זה כבר ממש ממש לא במקום. בכל אופן, לא נכנסתי לשרשור הזה בשביל לחזור לויכוח האין סופי אלא כדי לענות לערן על מה שהוא כתב. תעשה את הקורס בברמאסטר, לימון, זמן אמיתי או ברטנדר - זה לא מה שיענין את רוב המעסיקים במדינה. אז תעשה בברמאסטר אם כל כך בא לך ושיהיה לך בכיף וכמובן בהצלחה :)

רוניM

New member
לי הייתה עבודה לפני הקורס במלצרות

לא הייתי ברמנית... אבל כשאמרתי לבוס שלי שאני מתחילה קורס אז הוא אמר לי שבמהלך הקורס אני אכנס לבר, וכך היה... היום אני כבר אחראית על הבר הזה, אגב :)

רוניM

New member
חחח לילו, אתה צריך להשתחרר מהצבא

קודם!!! אחר כך נסדר לך עבודה :)

EM92

New member
../images/Emo13.gifהיי אני כבר מזמן לא חייל!!!!

עוד חודש אני ברמן "רשמי"...

רוניM

New member
האמת היא שלילו ראשון בתור! (+סיפור)

אבל נראה עוד חודש... לילו לא ישתחרר עד אז :) (סורי ליאור
) ולסיפור... מה שהיה לי היום בדיוק מתאים לשירשור הזה נראה לי... התקשרו אליי ממחלקת ההשמה של בארמסטר!!! חחח כן כן! עניתי לה בקטע של? מה בארמסטר? לא תודה, כבר עשיתי קורס :) קיצר רצו להגיד לי שיש להם בוגרת מקיסריה, אם אנחנו במקרה מחפשים ברמנים... אז נתתי לבוס שלי לדבר איתה... ובעיקרון אין לנו צורך בעוד ברמנים, אבל הוא אמר לי שהוא מביא אותה לראיון...שנראה אולי בכל זאת... כי נורא בא לו להחליף אותי בברמנית יותר כוסית, אז יש מצב שהוא יקבל אותה (סתם, הבוס שלי והחוש הומור שלו) קיצר... העניין הוא שהייתי אשכרה עדה למחלקת ההשמה הזאת בפעולה!!! אולי יש לכם עוד תקווה???

maxfain

New member
תאכלס,

לא יודע לגבי איזה אנשים הם מתקשרים למקומות, בדרך כלל הם נותנים טלפונים. אני אישית לא השתמשתי בהם, כי לפי דעתי הכי טוב למצוא לבד, יש מלא עבודות.. אבל מצד שני אולי זה רק באזור המרכז ככה.

../images/Emo203.gif../images/Emo115.gif../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif../images/Emo126.gifצבאא

צבאאא(בעעעע) נמאס לי כבר. זה הורס לי את החיים.... אגב התחדשתי, הפעם: פיג'לינג ו... קייאק!

BarTender24

New member
אחי .. כנס וקבל תגובה רצינית ..

אני אתחיל בזה שהכינוי לא נכתב על מנת לענות לך .. המספר כבר לא תואם לגיל מה שמעיד שהוא נוצר לפני קרוב לשנה
אני אמנם עכשיו גר בראשון .. אבל כשעשיתי את הקורס גרתי בצפון .. וכשביררתי על איפה כדאי לי לעשות את הקורס לא התפשרתי על המרחק.. את הקורס שלי עשיתי בברטנדר חיפה, מרחק 50 דקות נסיעה מהבית , ואני מוכרח לציין שעד היום אני לא מתחרט ... אני לא אתחיל להגיד מה לא טוב בברמסטר או זמן אמיתי .. אני לא חושב שיש לי זכות היות ולא עשיתי שם קורס , אבל מה שאני כן יכול להגיד לך הוא : 1. לך תבדוק.. שיעורי נסיון (חינם) הם דבר חיוני , קיים ומומלץ בכל אחד מבתי הספר שקיימים .. 2. אל תתפתה מהאלכוהול האמיתי .. רוצה לשתות קוקטיילים על גבי קוקטיילים , להשתכר שעה אחרי תחילת השיעור.. להקיא בסופו .. וסביר להניח שלא למצות את המירב (העיוני והמעשי) בגלל השכרות ? אם כן , אז קח את האלפי שקלים שתוציא על קורס.. תקנה בהם מלא אלכוהול (תוכל להשתתף עם חברים ולחסוך..) ותעשה מסיבות , שלוש פעמים בשבוע.. במשך חודשיים. העלות תהיה אותו דבר, גם הידע שלך (נכון .. אפס ידע). 3. אל תיתן למרחק לעצור אותך ... אתה נכנס לעולם עם הרבה עבודה, הרבה כסף והרבה כייף... הכסף שתוציא על נסיעות , כמו גם הזמן שתשקיע.. ישתלמו לך בסופו של דבר (וזה נאמר מנסיון..) שוב.. אני לא אגיד לך איפה ללמוד, אתה מוזמן לעבור בכל בתי הספר ולהתרשם.. רק תזכור שמה שתיקח איתך בחודשיים האלה, ילווה אותך (ולא נהיה דרמטיים ונגיד לכל החיים) לפחות בחצי שנת עבודה הראשונה.. ולפחות במקום העבודה הראשון .. וזה הרבה .. מקווה שעזרתי
תהנה

למעלה