שאלה לי אליכם...

נואיקה

New member
שאלה לי אליכם...../images/Emo20.gif

עד היום עבדתיכמשטח עבודה עם "פלייסמנט" מפלסטיק... על איזה משטח אתן עובדות? מה מומלץ לקנות ואיפה? שרשור "משטחים"

שרשור מצוין

להלן המומלצים שלי משטח פורמייקה- ניתן להשיג מהשאריות של כל נגיררה משטח זכוכית- ניתן להזמין אצל זגג או לפרק מסגרת פשוטה מאיקאה אריח קרמיקה השניים האחרונים טובים במיוחד היות וניתן גם להכניס אותם ישר לתנור עם העבודה מבלי שיהיה הצורך להרים את העבודה

אני עובדת על אריח קרמיקה

המטבח שלי כל כך ישן שהאריחים "נושרים" מהקירות, יש לי ערימה ליד הטוסטר

אתי רז

New member
אני עובדת על.............../images/Emo22.gif

אריח קרמיקה 50/50 ס"מ. זה משהו משהו. יש המון מקום על האריח. מומלץ ביותר לרכוש אחד שכזה בצבע בהיר.

אבל זה נורא כבד.... אני מחזיקה

פלייטמט ישן על המקרר תארי לך שאצטרך להוריד משם אריחה קרמיקה בגודל כזה או זכוכית או משהו כבד אחר... האם מותר לעבוד על משטח למינציה ? חשבתי על רעיון כזה. לשרטט עליו נתונים שונים כמו סרגל. גודל של חרוז שאני צריכה. חישובים שונים או נתונים שקשורים לעבודה בפימו. להדביקעל בריסטול או לשרטט מראשעל בריסטול ואת כל זה לעשות לו למינציה. השאלה היא האם החומר עומד בזה? האם הפימו לא הורס את זה ? תודה רבה וסליחה על ההצפה..

hanit3

New member
אני עובדת על משטח שקניתי בארטא

מפלסטיק קשיח שעליו מסומנים משבצות של 1 ס"מ. זה עוזר מאוד כשצריך להאריך ולחתוך לפי מידה מדוייקת

נואיקה

New member
וליום האהבה... ../images/Emo23.gif

קופסת עוגיות רומנטית לבן/בת הזוג...

ƒan†a

New member
אני עובדת על דפים...

וזה ממש לא משהו כי כל פעם כשמתלכלך צריך להחליף....

Elanor Rigby

New member
אני עובדת על מפל../images/Emo96.gif

חתכתי חתיכה ממנו בגודל של השולחן שלי, הדבקתי בצדדים עם סלוטייפ וכל פעם אני מנקה את זה עם מגבונים לחים כשזה מתלכלך.

אני עובדת על משטח מפלסטיק

התחלתי על פליסמנט ולא היה מוצלח, במקרה גיליתי בבית משטח פלסטיק בערך 30 על 30 ועליו אני עובדת (חוץ מזה יש לי שעוונית מיוחדת שאני פורשת קבוע על השולחן שאני עובדת עליו, האמת שאני מתכננת להשיג אריחים כי היתרון שאפשר לאפות איתם.

חושחושה

New member
אני עובדת על שולחן המחשב, וכל פעם

מנקה עם מגבונים, זה בסדר לדעתכן? הבן שלי יושב שעות ליד השולחן הזה.

אפרז

New member
אני עובדת על חתיכה של שיש

שנותרה מחיתוך השיש של המטבח.

למעלה