שאלה לי אליכם...

אם זה עכומד שם קבוע זה יופי אבל

אם את צריכה להזיז את זה כדי לפנות מקום לאוכל, שיעורים וכו' איך את מרימה את זה ? עם טרקטור ?

אפרז

New member
זה לא כל-כך כבד.

זאת חתיכה קטנה, כמו קרש חיתוך של ירקות. בקשתי מאלה שהרכיבו את השיש לדקק את המשטח. זה אמנם עומד דרך קבע על שולחן האוכל, אבל בצד שלא אוכלים עליו.

אני על אריח קרמיקה

יש לי אוסף של מלבני פורמיקה- אבל הם לא מתישרים שלי משום מה. הכי טוב האריח.(צריכה להשיג אחד גדול יותר)

sigaliot

New member
אני עובדת על...

לוח עץ מצופה פורמייקה בגודל של 80X40 ס"מ. כ"כ התרגלתי לעבוד על המשטח הזה עד כי בכל מקום אחר פשוט לא יוצא לי

ayeletba

New member
אני עובדת על ריבוע מפיברגלס 45*45

החסרון - אי אפשר לצמצם עליו גלילים כי הוא זז. הכי טוב אריח.

Lady Whitehorse

New member
אני עובדת על

נייר אפייה ופעם עבדתי על נייר מנויילן, אבל הוא היה קטן מדי.

Liat R

New member
משטח זכוכית בעובי 5 מ"מ

שביקשתי מזגג יחתוך לי, לפי גודל הטוסטר אובן ושישייף לי את הצדדים החדים.

למה המשטחים משמשים בעצם?

אני עובדת על נייר A4 ולאחר שימוש זורקת אותו (לרוב הוא מתלכלך) אני אשמח להסבר למה משמשים המשטחים הללו.. (אם כולכן משתמשות בזה יתכן ואני טועה במשהו?)

תשובה לגלי לא מומחית לפימו אך מניסיון שלי - נעים לעבוד על אריח . . .קל לנקות עם מגבונית. . .קל לחתוך עם סכין. . .העבודה לא מטיילת לי. . . ואם מראש מתכננת אז יש לי אריח בגודל קטן יותר שהעבודה הולכת ישר לתנור עם האריח ואז אין חשש לנייד אותה וכו'. . . אין לי בעיית אספקת אריחים (הבעל מתוקף מקצועו כקבלן מספק לי)

pipidi

New member
משטח חיתוך מזכוכית הפוך (על הצד

החלק), אף אחד לא רצה לחתוך עליו ירקות כי הוא עושה רעש מעצבן כי הוא מחוספס. חוץ מזה הוא נוח ומספיק גדול.

s i t a r

New member
אני עובדת על פלייסמט שהוא בעצם

מן פרסומת כזו ובגלל זה הגודל שלו ממש גדול (יותר גדול מנייר A3). למרות שנראה לי שכשיהיה לי פינת עבודה קבועה (כרגע אני עובדת על שולחן האוכל ובעלי הבטיח לי שיסדר לי פינה בחדר מחשב) יעבור למשהו קבוע יותר ויציב יותר.

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifאני עברתי לנייר אפייה על הפלייס

מט- לא תאמינו איזה יופי...לפעמים אפילו שמה מגבונית לחה מתחת לעבודה- לא נדבק ולא ואים סימני ידיים.

למעלה