שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם ../images/Emo35.gif

איך מדגישים כזה תמילה בשחור?? איך אתם עושים את זה

רותמיקה

New member
ככה...../images/Emo29.gif

כותבים משפט ומדגישים מילה... וברצינות.. שאתה כותב את ההודעה אז כתוב למטה תחילת הדגשה, תלחץ על זה שאתה רוצה להדגיש... ועל סיום ההדגשה כאשר תסים להקליד את הקטע המודגש.. ק

אני בת!! למרות מה שכולם אומרים...

אני בת..... ושניה אני אנסה אני מדגישה יצא?? נבדוק

יייייייייייייששששששששששש ../images/Emo168.gif

מי עוד?!?!?!?!?!?!?!!!?!? בבקשה תעבירו איתי את הלילה!!!!!!!!!!! כי אין לי איפה לישון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

l i f a g i r l

New member
למה?!?

למה אין לך איפה לישון?!? ורוב הסיכויים אני יהיה פה,כי אני פשוט לא מצליחה לישון

ככה: ../images/Emo168.gif

אח שלי בא מרחובות עם אישתו, עם הבת שלו ועם הבן שלו שהוא תינוק... אז אישתו והילדים ישנים בחדר אחד.., אחי (בעלה) ישן בסלון, ואחי השני ישן בחדר שלי ואני במחש בשקט בשקט...

l i f a g i r l

New member
אה,דנה גם פה!!!!!!

חחח עוד ועוד אנשים מצטרפים אלינו,חן תראה...חחחחח יאללה אני שרה שוחים בים דיגי דיגי דיגי בים דיגי דיגי דיגי בים דיגי דיגי דיגי כריש קטן דיגי דיגי דיגי קטן דיגי דיגי דיגי קטן דיגי דיגי דיגי כריש גדול דיגי דיגי דיגי גדול דיגי דיגי גדול דיגי דיגי כריש ענק דיגי דיגי ענק דיגי דיגי ענק דיגי דיגי דיגי ולהיהל יש גרסאות משלה....

l i f a g i r l

New member
אה,דנה גם פה!!!!!!

חחח עוד ועוד אנשים מצטרפים אלינו,חן תראה...חחחחח יאללה אני שרה שוחים בים דיגי דיגי דיגי בים דיגי דיגי דיגי בים דיגי דיגי דיגי כריש קטן דיגי דיגי דיגי קטן דיגי דיגי דיגי קטן דיגי דיגי דיגי כריש גדול דיגי דיגי דיגי גדול דיגי דיגי גדול דיגי דיגי כריש ענק דיגי דיגי ענק דיגי דיגי ענק דיגי דיגי דיגי ולהיהל יש גרסאות משלה....

למעלה