שאלה לי אליכם

l i f a g i r l

New member
יווווו המחשב שלי דפוקקקקק

לא נורא נתגבר קיצ השיר ששרתי למעלה קצת...חחחחח דנהההההההההההההההההההההההה גם את הצטרפת....

בהחלט פה...

הייתי במצב מוזר אז הלכתי לישון בתשע וקמתי עכשיו יופידו להעביר את יום שישי בערב בשינה אבל אין לי חשק לעשות כלום.. מי פה? מעיין למה לא יצאת?

l i f a g i r l

New member
לא ידועת לא היה ...

לא היה לי ממש כוח...אניעוד עייפה אחרי הטיול קצת אז...לא יצאתי.. את הבנתי הלכת לישון...אני גם ישנתי בערך עד איזה 8,9

יאלההה תבחרו

1. תופסת 2. מחבואים 3. דוקים (מומלץ |;)|) 4. רמי 5. ערבי איזה צבע? אבל דנה עיוורת צבעים אז היא לא תוכל להשתתף אהאהאהאהיאיאיחוחוח!! סתתתתאאאאם
אותך!

בההההה..../images/Emo172.gif

טנא...
שבועות....
חג.......
חופש....... זה אסוציאציות.. חח יו אתם יכולים לשחק את זה!!

לללללללללללאאאאאאאאאאא ../images/Emo168.gif

לא אסוצאציות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בללללעעעעעע

l i f a g i r l

New member
אתה לא ידוע מזה??!?

באמת?!?!? זה כאילו לכל אחד יש 5 אצבעות וכל אחד אורמ משהו שהוא אל עשה,מי שעשה מוריד אצבע ברגע שמישהו מוריד את כל האצבעות צריך לתת לו משימה

אממ.., בואו נפתח לזה ../images/Emo168.gif

שירשור חדש... למרות שלא כל כך הבנתי.... תתחילו ואני אבין...

אוקי הוראות

לכל אחד (אני מקווה) יש חמש אצבעות ביד אני למשל אתחיל בדוגמא ואני אומרת משפט שלעולם לא עשיתי למשל: אף פעם לא קיימתי סקס מלא (גם לא מלא אבל וואטאוור) מי שכן קיים, מוריד אצבע למי שלא נשאר אצבעות, נותנים משימה בהצלחה לכולםםם.. (ונתחיל עם הדוגמא שלי) אההה ואלינור יא רשעה אחתתתת... סתם זה בסדר, יש עוד עיוורי צבעים בעולמינו (אתמול ראינו אחד)

l i f a g i r l

New member
חחחח

טוב גם אני לא קיימתי יחסי מין (במילים יותר גסות:הזדיינתי) אז עדיין יש לי חמש אצבעות

למעלה