שאלה לי אליכם

SilentMike

New member
לא.

אתה אומר לא אמת מאחר שהדברים שאתה אומר הם פשוט לא נכונים. מוטציה אקראית בתא שריר כמובן שאינה עוברת לדור הבא, אך לא בכך מדובר. מדובר במוטציות בתהליך הרביה. אלה עוברות לדור הבא. לדוגמא המוטציה שגורמת ל-Achondroplasia; ב-80% מהמקרים שני ההורים נורמליים והמוטציה היא חדשה (ואז יש סיכוי של 50% לכל צאצא שהוא ישא את הגן ול-Achondroplasia, ויהיה גמד גנטי).
Achondroplasia is inherited in an autosomal dominant manner. Over 80% of individuals with achondroplasia have parents with normal stature and have achondroplasia as the result of a de novo gene mutation. Such parents have a low risk of having another child with achondroplasia. An individual with achondroplasia who has a partner with normal stature has a 50% risk in each pregnancy of having a child with achondroplasia. When both parents have achondroplasia, the risk to their offspring of having normal stature is 25%; of having achondroplasia, 50%; and of having homozygous achondroplasia (a lethal condition), 25%. Prenatal molecular genetic testing is available.​
אתה לא הבאת שום בדל ראיה. רק טענת כי זה כך וזהו. הניסוחים שלך הם מטעים, והטענות העולות מהם הן פשוט שגויות. לא מדובר כאן אפילו במדעים היסטוריים. מדובר בתורשה גנטית.

טל ברב

New member
ל- SilentMike

האם אותה מוטציה עוברת לדור הבא? האם כל המוטציות שהיה צריך שיהפכו מ- D.N.A ליצור חיי כלשהו היו עוברות לצאצאים? לא נראה לי.

SilentMike

New member
המוטציה עוברת לדור הבא ביברור.

Achondroplasia is inherited in an autosomal dominant manner. Over 80% of individuals with achondroplasia have parents with normal stature and have achondroplasia as the result of a de novo gene mutation. Such parents have a low risk of having another child with achondroplasia. An individual with achondroplasia who has a partner with normal stature has a 50% risk in each pregnancy of having a child with achondroplasia. When both parents have achondroplasia, the risk to their offspring of having normal stature is 25%; of having achondroplasia, 50%; and of having homozygous achondroplasia (a lethal condition), 25%. Prenatal molecular genetic testing is available.​
זה כתוב במפורש במאמר.

טל ברב

New member
היווצרות העולם

לפי דעת המדענים ממש אחרי המפץ עצמו היקום התרחב במהירות יותר גבוהה ממהירות האור. שאלתי היא: " אם הוא עבר את מהירות האור הוא היה צריך לחזור בזמן אחורה. לא?. אשמח להסבר.

טל ברב

New member
היווצרות היקום

לפי תאוריית המפץ הגדול היה אנרגיה מאד גדולה שהפכה לחומר. נכון? אם זה כך למה רוב האנרגיה לא הופכת לחומר? אם אני אקח סליל נחושת ואשקול אותו ואחרי כן אני אסובב מגנט שתלוי בפנים אשר לא נוגע לא בסליל ולא במשקל. האם משקל הסליל יעלה? הרי האנרגיה החשמלית בסליל עלתה, ו M=E*300000*300000 אם לא, ז"א שאנרגיה סתמית לא תהפוך למסה כי זה תהליך מסובך וכל גוף רוצה להיות ברמה האנרגטית הנמוכה ביותר. כלומר, אנרגיה לא תהפוך למסה. מסה לאנרגיה יכול היות ואפילו יותר סביר. קשה? אשמח לתשובה

טל ברב

New member
מפץ גדול

מה שונה הרגע בו קרה המפץ הגדול מכל רגע אחר אחר בנצח? אשמח מאד לתשובה. מחכה בקוצר רוח. טל ברב

SilentMike

New member
אל תבלבל את המוח.

כתבת: "לפי דעת המדענים ממש אחרי המפץ עצמו היקום התרחב במהירות יותר גבוהה ממהירות האור." אילו מדענים?

טל ברב

New member
ל- SilentMike

מה עם כל השאלות האחרות? יש לך תשובה? אשמח לתשובה מאבולוציונר כמוך, שלא מוכן להבין שהאבולוצי הלא יכלה להיות. נכון, קשה להשלים עם זה. החיים קשים. תנסה לענות לי בבקשה על השאלות האחרות ואז נמשיך. אל תדאג, יהיה לך מספיק תעסוקה ממני. אם אין לך תשובות אל תזלזל בידע שלי. אני פה לא בשביל העצבן אותכם, אני פה בשביל להגיד לכם שאתם מאמינים בבולשיט. אשמח לתשובות. טל

SilentMike

New member
אמרת.

טוב אמרת שאנו מאמינים בבולשיט. עכשיו תוכיח. אילו מדענים? בינתיים אני רק הראתי פה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. אבל האמת שאני מתחיל להשתעמם כי האשכול הזה כבר שקע לעומק ואף אחד לא קורא אותו, אז אם לא תגיד לי אילו מדענים אני פשוט אלך.

טל ברב

New member
לא יודע שמות.

לא יודע שמות אבל אני אחפש לך. מה עם כל שאר השאלות? תזכורת: מוטציות שמעבירות את הפגם החיובי שלהן לוולדות שלהן. הפיכת האנרגית לחומר. דבר שהוא לא סביר וכל השאר, תעבור על הכל ותראה שלא ענו על הכל. סליחה... לא ענו על כלום תשובה מספקת אם תבחן את זה בעיניים אובייקטיביות. תשמע, אני לא יודע במה אני מאמין. או בבריאה או באבולוציה. אני מחפש מה נכון. אשמח לתשובות בשביל להחליט לא באתי להרגיז. אז... אל תתרגז. אני מכבד כל אחד לא משנה מה הוא מאמין. אין מקום לאיבה ושנאה בגלל דעות. בתודה מראש, טל

טל ברב

New member
מדענים

רוב המדענים שעוסקים בכך סוברים שכך היה. זו הדיעה הרווחת. לא יודע שמות

למעלה