שאלה לי אליכם...

• פותח הנושא 1
  • פורסם בתאריך

1

New member
שאלה לי אליכם...

סקס לפני החתונה או אחרי ? מה דעתכם?

gregovihs

New member
בטח שלפני

מה אנחנו בימי הביניים ??? במאה שערים ??? לפני ! והרבה !

פאני1

New member
תלוי....

קודם כל זה תלוי בבן אדם... על פי אילו עקרונות הוא גדל... אני חושבת שצריך לעשות את זה לפני החתונה , לראות אם " הוא " מתאים ( אם אתם מבינים אותי ?)

harisson

New member
תגובה לפאני

לפי מחקרים ב99 אחוז מהמקרים יש התאמה גופנית בין בני הזוג בקטע הזה, ככה שלא צריך להדוק ולא בטיח...

Lady_Voldemort

New member
הא?

מה מה אנחנו חיות? אני חושבת שמתי שהאדם מוכן בחיים שלו ,אז הוא מוכן... ולא משנה אם זה לפניי החתוננ שלו או אחריי העיקר שזה יהיה כשהאדם מוכן

ברור שלפני

סקס זה גורם משפיע על היחסים ואם הסקס לא טוב אז לפעמים היחסים נהרסים וחבל להרוס אותם אחרי החתונה...

נריה_ה

New member
זאת לא סיבה...

כשיש יחסים טובים, אהבה, כבוד, סובלנות, התחשבות, יהיה גם סקס טוב... כשיש את אלה אין סיבה שהיחסים יהרסו, לפני או אחרי החתונה. נריה

בשום פנים ואופן לא!!!

למה שבן אדם שאת לא תהיי איתו בקשר תוך חודש/חודשיים/שנה/שנתיים יקבל את הבתולים שלך

ל-פ-נ-י-!!!!!!

דהההההההההההההההההההה(רגע התפרצות צפוניות. בדר"כ אני לא כזאת) אבל רק אם 2 בני הזוג רוצים ואוהבים ומוכנים. לא בכפייה!

MetalBoy

New member
מתי שמוכנים לזה רגשית..

וגם מינית זה אבל זה ברור.. אם 2 בני הזוג רוצים לקיים יחסים שיקיימו כל עוד הם לוקחים אחריות על מה שהם עושים.. (אמצעי מניעה וכו´.. ) מטאל

נריה_ה

New member
אין לי בעיה עם חשיבה רביזיוניסטית..

אם רוצים לדון בנושא צריכים להימנע מסיסמאות, לכאן או לכאן. וצריך לבחון את הנחות הבסיס שלנו מחדש.

MetalBoy

New member
תגיד בן כמה אתה?

אתה לא נשמע לי ממש כמו מתבגר בן 13-16 אלא יותר כמו 23 24 ויותר זקן... מטאל

נריה_ה

New member
יש לי התבגרות מאוחרת...

אני לא נשמע כמו מתבגר בגלל שהבאתי את המילה המפוצצת "רביזיוניסטית" חחחח... ואם ממש חשוב לך לדעת אז אני בן 18... בשבילי זה עדיין נחשב מתבגר...

MetalBoy

New member
לא זה..

אלא שבד"כ בני נוער מעדיפים סקס לפני החתונה ודייטים חופשי חודשי... אחותי בת 12 והיא יוצאת לדייטים ומסכן מי שיגע בה.. אתה נשמע לי גם דוס אני צודק? מטאל

נריה_ה

New member
כל בן אדם מעדיף בד"כ את מה שקל על

פני מה שטוב... ומה לעשות סקס חופשי הרבה יותר כיף וקל... למה מסכן מי שייגע באחותך? אני לא דוס.

למעלה