שאלה לי אליכם...

• פותח הנושא 1
  • פורסם בתאריך

MetalBoy

New member
כי ככה אני אח גדול וזה התפקיד

היקומי שלי להרביץ לחברים של אחותי קטנה אחרת חיי כסדרם לא יהיו חיי! יש מבין? מטאל

MetalBoy

New member
טוב בוא לא נתווכח על זה פה..

זה לא המקום וגם שלומי יכעס מאד עלי.. יש לך איי סי? קח את שלי 95304069 מטאל

נריה_ה

New member
למה התכוונתי...:

נשאלה כאן השאלה: "מתי לקיים יחסי מין, לפני או אחרי החתונה": היו שני סוגים של תשובות: 1. אחרי החתונה. 2. לפני החתונה, אבל כל עוד זה בא מתוך הסכמה, אהבה ומוכנות. את הגישה הראשונה אני יכול להבין. בגישה השניה אני יכול להבין רק דבר אחד: הסכמה - כמובן שצריכה להיות הצכמה וששום דבר לא יבוא בכפיה. אני לא הבנתי מדוע צריך לקבוע מגבלות מסויימות ליחסי מין. לפיכך אני יכול להציע גישה חדשה: כל הזמן, אפשר לקיים יחסי מין, כי זה מהנה. ולמה למנוע דבר מהנה. כמו שמישהו יכול להנות מגלידה, ואף אחד לא יגיד לו לא לאכול אותה. אז מדוע שבסוג של ההנאה שנקראת סקס יהיו כל-כך הרבה מגבלות: צריך להיות מוכנים, צריך אהבה... מדוע בעצם צריך אהבה בשביל סקס? למה שלא נהיה כמו התרנגלות שהיו לי בחצר: רצו לשכב - שכבו בלי מגבלות בלי כלום... מי שתומך ביחסי מין לפני החתונה יכול לענות לי???

MetalBoy

New member
אני יכול לענות!

אין משהו רע בלקיים יחסי מין אם נהנים ויש הסכמה ונזהרים בכל האמצעים! ומה הקשר של אהבה לזה כי בד"כ אנשים מוכנים לקיים יחסי מין עם אנשים שהם אוהבים מינית.. מטאל

נריה_ה

New member
זאת יכולה להיות תשובה...

אני לא מסכים איתה ד"א... אבל לא הבנתי למה להיזהר... מי שלא רוצה להיזהר בעיה שלו...

MetalBoy

New member
תאר לך מקרה..

שלדוגמא (אני אומר לדוגמא אתה לא חייב לבוא בטענות לדוגמא רק אומר ובלי ביקורת בבקשה) : חברה שלך שכבה עם ידיד שלה לא נזהרה ולידיד היה איידס אחרי זה היא תשכב אתך ולך יהיה.. אבל אז לא ממש מציאותי אבל למשל משהו שכב עם משהי שיש לה איידס ועכשיו הוא רוצה לנקום אז הוא ידביק עוד אנשים בקיצור עדיף שלך יהיה טוב ולאנשים אחרים יהיה טוב מטאל

נריה_ה

New member
זה חלק מהסכנות של מין חופשי...

אבל לא על זה אני מדבר (צד בריאותי), אני מתכוון יותר לצד המוסרי שבדבר... אם כן או לא לפני החתונה...

תראי...

עם את בקשר עם מישהו ואת יכולה לסמוך עליו שהוא לא סתם מנצל אותך (כי יש בזה סיכונים אחרי הכל) אז בטח שלפני. בכל מקרה,לפני.

Lady_Voldemort

New member
תראי....

כשהבנאדם מוכן -מבין את כל המשמעות שיש לזה והוא עם מישהו שכמוהו מבין מוכן( רגשית) ואוהב ,למה לא?

hellow

New member
מתי שרוצים!

מתי שמרגישים בנוח לא להזדדיין עם כל אחד, ולא להיות בתולה זקנה!

lolita...

New member
כן אחד מתי שהוא רוצה....

כל אחד מתי שהוא מרגיש שטוב לו וזהו... -אלה-

למעלה