שאלה לי אליכם

shirely

New member
שאלה לי אליכם

איך אני אומרת: "האם חזרת הביתה בשלום? היה לי ממש כיף, תודה!"

shirely

New member
tack såmycket!

מישהו יודע להגיד לי את זה בכל זאת בשבדית?

p i n g o

New member
נסיון בשוודית:

"Har kommit du hemma bra? Det var jätte fint, tack!"​
תודה לליאת הסלבריטי
על העזרה עם המשפט השני...

p i n g o

New member
ליאת טוענת ש:

"נראה לה שדו צריך להיות לפי קומיט וברה לפני המה". יש לה יותר ידע ונסיון בשפה השוודית , אבל משום מה התקשיתי להבין מה היא רוצה....מ י שיבין את זה שיגיד מה דעתו.

shirely

New member
רגע...

לא הבנתי... אז מה שכתבת זה התרגום הנכון? לולו מאשרת? מישהו מאשר..?

לולו לא מאשרת../images/Emo128.gif../images/Emo60.gif

הוא שם בהודעה שלו מה שתיקנתי לו והוא לא מוכן לקבל דוניאל העקשן.

shirely

New member
אני מבולבלת...

אפשר לכתוב לי בבקשה איך כן כותבים את מה שביקשתי? בבקשה....
בשבדית, לא דנית.....

forglemmigej

New member
הערה קטנה

בדנית לא מקובל לשאול כמו בעברית או אנגלית האם הגעת בשלום וגם לא אומרים תודה בסוף המשפט או בהתחלה.למשל אין כזה דבר: אפשר שני פיתות ושלש לבן בבקשה? הסגנון הוא אחר אומרים כמו באנגלית MAY I OR CAN Iוזה כבר כולל את הווקשה בפנים..לכן רשמתי(
) לך את התרגום שביקשת אבל הוא לא יצא מילולית כמו בעברית ,בכל מקרה הוא כולל בצורת הדיבור את התודה בצורה אחרת. מענין אותי אם בסווסנקה זה אותו דבר?

p i n g o

New member
לא אמרתי שאני לא מוכן לקבל.

אני מניח שהשוודית שלך יותר טובה משלי לכן אין סיבה שאני לא אקבל את התיקון שלך, להיפך! מתי דוברי שוודית אמיתיים ייכנסו לפורום ?

סתם בצחוק מה../images/Emo25.gif../images/Emo60.gif

לא ברצינות:O אתה טוב בשוודית
ותודה לשרה לופגרן [?!]

kiitapahaa

New member
תשובה

är du tillbaka hemma? allt väl då? tack så mycket för en trevlig tid! זאת ההצעה שלי, אני לא דובר שוודית מלידה

davgrun

New member
תרגום אחר

Kom du hem ordentligt? Jag hade jätteroligt, tack! ברור שסימן השאלה וסימן הקריאה צריכים להיות בסוף המשפטים.

p i n g o

New member
דוד,

לפני שאתה כותב משפט בשוודית (או אנגלית, או כל שפה אחרת שנכתבת משמאל לימין) תלחץ למטה על הכפתור "תחילת קוד", או פשוט תכתוב | הקוד| (בלי הרווח). לאחר שסיימת לכתוב את המשפטים תלחץ על "סיום קוד" או תכתוב | סקוד| (שוב, בלי הרווח). ככה הטקסט ייושר שמאלה וסימני השאלה יהיו בכיוון הנכון.
וְ
!

למעלה