זה שאדם אחר בדרך הרוחנית שלו צמחוני לא אומר שאני צריך לאמץ את הגישה הזאת. הרבה אנשים גם מונותאיסטים אזי? גם אדם וחווה. ואתה יודע מה? רק בגלל שאני סולד מהיהדות אני אתן לך פיסת מידע אחרת, לפני קבלת חיזיון הדרואידים למיטב ידיעתי גם לא צרכו בשר. אז? אני לא מנסה ליצור תודעת על, או מחשב גדול שבשמיים. אני מנסה להיות עצמי ולבטא את עצמי בצורה הטובה ביותר. זה לא שאני רואה אכילת חיות מתות כמשהו שמונע ממני להתקדם רוחנית, אדרבא, פעמים רבות אכילה של חיה מסויימת יש לה משמעות מאגית- עוף הוא סולארי באנרגיה שלו, ובקר הוא ירחי. לפעמים אני גם נמנע במשך תקופות ארוכות מאכילת בשר כי הגוף שלי אומר לי שזה מזיק לי. ולפעמים הגוף שלי דווקא דורש בשר. בשר זה לא תלות אמיתית, אלא אם אדם בוחר בכך. בשר הוא לא מכשול לדרך הרוחנית אלא אם כן האדם בוחר בכך. ושוב, חיות אחרות אוכלות בשר. אני חיה. חי כמו אחת, מזדווג ומת כמו אחת. זה שיש לי אינטלקט על לא אומר שאני צריך להפסיק להיות מחובר לטבע כמו שהטבע התכוון. ולידיעתך, גם קופים למשל, כמו שימפנזות אוכלות כל מיני זנים של בעלי חיים אחרים כמו אפילו קופים "נחותים" מהם כמו קופי עכביש. וההבדל ביני לבין השימפנזה? שני אחוזים של הDNA. בקיצור נדב, Get real. ארדן.