שאלה לי אליכם.

אוקי את צודקת

היה לי מקרה שהייתי באירוע של ת"ד של רנו ברלינגו נכנסה באופנוע- פצעה אותו במצב קשה מאוד מאוד היינו בין הראשונים היה לנו תיק עזרה ראשונה בניידת מאחורה אחד החבר'ה שלי התחיל לטפל בו ובמקביל דיברתי בקשר להזעיק כוחות שבאו. מינימום לקח לאמבולנס מחולון 5 עד 10 דקות גג להגיע. הגיע רגיל אחר כך הגיע אט"ן או נט"ן (אני כבר לא זוכר) אבל נתנו לי את הטיפול הראשוני בשטח. יכול להיות שיש בהגעת כוחות קצת פדיחות אבל סך הכל כולנו עושים את העבודה שלנו. גם בדרך כלל הרמ"ס לא נותן אישור למתנדבים בניידת תנועה להפעיל סירנה

orend123

New member
כשהמשטרה תתחיל לטפל תודיע לי

שאני אדע מתי לצאת ולהתחיל לחלק דו"חות...

ידידי היקר תאמין לי שהם עובדים

חוץ מזה שעבדתי כמה פעמים עם משטרת התנועה זאת אומרת הית"מ- אחד המתנדבים שלי נתן דו"ח לנהג אמבולנס ואת אותו נהג אני מכיר- אמרתי לאותו שוטר שאני יורד בבית לא מקובל עלי שיתנו דוחות מסוג כזה

amazone

New member
העעע

הפסקת את המשמרת שלך בגלל שמתנדב נתן דוח לנהג אמבולנס? א. אם הדוח היה לא חוקי הנהג יכול לבטל אותו ב. נהג אמבולנס הוא עדיין נהג רכב לכל דבר בבט"ש [ועוד חמור מכך בזמן חרום] זה לא משנה על איזה רכב הוא נוהג ואם אתה מכיר אותו או לא. זה לא נותן לו זכויות מיותרות ואפילו בגלל סוג הרכב שעלול לגרום לצד השני נזק חמור יותר [אלא אם כן הוא נכנס ב-GMC או משאית]

חח חשבתי בדיוק לפני כמה ימים מה אני

אעשה אם אי פעם יקרה מצב שאני בניידת והשוטר ירצה לתת דו"ח לנהג אמבולנס...

לעמית ולרומן

אני מתנדב כ7 שנים במשטרה - אני תמיד הייתי רך ולפעמים תקיף שצריך להיות- אבל אף פעם לא סבלתי את העובדה שנותנים דוח לאיש כוחות הביטחון- אותו יום זה היה השיא של השיאים הנהג אמבולנס עשה עברה לא חמורה עד כדי כך שזה מצריך לתת דו"ח תנועה- אותו מתנדב ית"מ נתן לו דו"ח סתם על שטויות. אני הצטרפתי כשלישי בניידת אמרתי לשני השוטרים שאני סוגר והולך הביתה.על יד -א- אותו חובש שהיה באמבולנס.

אוקי

שמע רומן- אנשים שאני מכיר בחיים אני לא ידפוק להם דוח"ח אני מעדיף לרדת מהניידת ולא לדפוק אותם

שנע יש הרבה מתנדבי משא"ז

קלראי וית"מ- שהסמכות שלהם יותר מדי עולה להם לראש ואני אישית לא סובל את זה- אני צמצמתי את הפעילות שלי במשא"ז בראשון יצא לי החשק לפעול שם. יותר מדי שהסמכות עולה להם לראש

amazone

New member
אם זה לא נהוג

[יתר על כן קבוע בנוהלים] אז צריך לשנות את זה כמה שיותר מהר החל מה-1 לינואר חובה על כל נהג [או אדם השייך לרכב] שעוצר בשוליים ללבוש אפוד זוהר מהסיבות הברורות אני צריכה להזכיר את המקרה של המתנדבת מכוכב יאיר בחורף שעבר שהקפיצה את עצמה ככוננית לתאונה בכביש 6 ונדרסה למוות כשירדה לשוליים בארוע עצמו? זה כבר נכתב בדם....

וכבר ציינתי

שאותו מקרה אינו רלוונטי. אותו מקרה התרחש באור יום כאשר המתנדבת הייתה על שולי הכביש. נהג שהסתכל לעבר התאונה סטה בפתאומיות ופגע בה על השוליים. גם אם היא הייתה לובשת מחזירי אור מכף רגל עד ראש והייתה נוצצת וזוהרת הוא עדיין היה פוגע בה.

אוקי חן

זה שהבנאדם היה מסטול תיכו או שהוא לא היה ערני. זה כבר בעיה שלו. אבל למה להרוג אנשים?!

רועי

אני מציעה לך ללמוד הבנת הנקרא. לא טענתי שהתאונה בסדר, לא טענתי גם שזה נכון להרוג. אם נותנים דוגמא כלשהי לא משנה באיזה נושא, היא צריכה להיות רלוונטית לנ ושא עליו מדובר, במקרה הזה, כמה שהתאונה ההיא מצערת היא לא רלוונטית לדיון. ולהבא, עשה לעצמך ולשאר חברי הפורום טובה ואל תגיב למי שלא מגיב אליך, התגובות שלך לא בדיוק קשורות ולא בדיוק רלוונטיות לשום דבר בתקופה האחרונה, אז אם אין לך דבר חכם להגיד עדיף שלא תגיד שום דבר.

מה זמביא אותי לשאלה האם החוק החדש

חל גן עלינו החובשים המע"רים וכול שאר מיני המזונות.. גם חיבים על פ"י החוק החדש ללבוש את האפוק בכול תאונת דרכים?

amazone

New member
האם חוקי התעבורה

לא חלים על ניידות המשטרה והאמבולנסים בזמן הבטחון השוטף? האם בזמן אר"ן את לא אמורה לשים אפוד זוהר? מה אכפת לך לשפר הופעה למטרת בטחון?

אוף איזה אנשיפם קרציות..

אוי תנוח אני לובשת את הוסט הכתום שאין לי~!?.. השאלה אם אני יכולה לקבל\ הנהג דוח מאיזה מתנדב דפוק של המשטרה זאות איתה השאלה....

amazone

New member
אה בה ציגלה מה

לפי החוק מספיק שאדם אחד לובש אפוד זוהר עד כמה שידוע לי בכל אמבולנס פקל יש 2 לפחות - כדאי שתתחילי להקפיד לוודא שיש וי בצ'קליסט בבדיקה עם הנהג לפני כל משמרת

למעלה