שאלה לי אליכם

xero1

New member
שאלה לי אליכם

עכשיו בלי להשמיץ ובלי שטויות. לא מפריע לכם שלינקין פארק ניכנסו עם שיר שלהם לאוסף now6 ביחד עם כל מיני כוכבי וכוכבות פופ ולהקות בנים? סתם מעניין אותי

shay or eli

New member
למה שזה יפריע להם??

כי אז לינקין פארק זה לא אנדרגראונד וקול?!?!?!

xero1

New member
רק אל תוכל מצות!

ניראה לי היא הולכת להרוג אותך :)

lp2002

New member
זה דווקא מפריע

אבל מה לעשות יש אנשים שרואים את ליקנין פארק בצורה של פופ מה שלפי דעתי הם לא הם ניו מאטל

SuperTom

New member
מאוד מפריע

כי אז נודניקים כמוכם יתחילו להגיד שהם פופ וסתם להקת אמ טי וי...אז כן...זה מפריע... וגם בגלל הטעם המסריח של אלה בNOW...ששמו שם גם שיר של לינקין...אז זה עוד יותר מעצבן...

TrainOfThoughts

New member
לא נכון!

לינקין פארק למען האמת המציאו ז´נר חדש. הם דת´ פופ. זה לא ז´נר כזה גרוע... טוב אולי כן.

SuperTom

New member
אוי די כבר...!!

לינקין פארק באמת המציאו ז´אנר חדש...אבל אין במוזיקה שלהם שום דבר שמתקרב לפופ...אז די כבר להגיד את זה כל שניה...OK? וכל השונאי לינקין פארק המשועממים שנכנסים לפה...אתם לא נגמרים אף פעם? חחחח...

Nomaed Dominus

New member
אתה לא רואה את הסטירה?

אם הם 100% ניו-"מטאל" (מה שהם לא כי אין להם שום קשר למטאל, וחוץ מזה, לא נראה לי שאתה יכול להגדיר אותם כמטאל כי אתה אפילו לט יודע איך כותבים את זה ("מאטל" = MATEL?)), אז לא נראה לי שנשאר עוד מקום לראפ-קור... אז אם יש שם ראפ-קור, הם כבר לא 100% ניו-מאטל(?) נכון? אז ככה, נגיד הם 30% ראפ-קור, ו50% פופ, אז הם רק 20% ניו-מאטל (?!).

Blessed By Gore

New member
מה שבאמת עצוב פה..

זה שאתם לא מוכנים להודות שמה שאתם שומעים זה פופ, כי זה יוריד מהמגניבות שלכם או משהו.. אתם שומעים משהו..אז תיהיו לפחות גאים במה שאתם שומעים במקום להסתתר מאחורי הגדרות שהמצאתם מהאוויר.. די לנסות להצדיק את זה שאתם שומעים את הלהקה המסריחה הזאת (כן, אתם עושים את זה)..אז אתם שומעים פופ...אז מה? אם אתם באמת אוהבים את הלהקה זה לא צריך כזה להפריע לכם.. אז די לשייך את זה למטאל בבקשה. לא רק שזה ממש בולשיט, זה גם חתיכת העלבה לז´אנר הזה האמת.. אה ואני ממש מעוניינת לדעת איזה מטאל בדיוק שמעתם, שהאוזן שלכם קבעה שלינקין פארק שזה מטאל.. די לפעול לפי הגדרות אמטיוי..נסו פעם אחת באמת להקשיב. אתם לא מבינים בהגדרות - אז אל תנסו להגדיר. יותר טוב מסתם לזרוק חרא באוויר בלי שום טיפת הבנה מוזיקלית.

lp2002

New member
עוד אחד הגיעה

עוד ילד שבא לפה בשביל לנסות לפגוע למעריצי לינקין פארק ובלהקה ותאמין לי מכול הלב אני לא שומע את לינקין פארק בגלל שזה הופך אותי ל"מגניב" אני שומע לינקין פארק בגלל שאני מתחבר למוזיקה שלהם ככה לפחות רוב מעריצי לינקין פארק ותאמין לי אם הייתה מקשיב לאלבום שלהם הייתה מבין שזה לא פופ ואם הקשבתה כנראה שאתה רוצה כול כך לשנוא אותם אז אתה אומר שהם פופ אבל תאמין לי לינקין פארק זה ניו מאטל/ראפקור 100 אחוז ובבקשה על תרד על הלהקה בהודעה הבאה שלך

Blessed By Gore

New member
קודם כל..

זה לא "עוד אחד הגיע"...אני לא חדשה פה ואני נקבה כוסאמק...וגם כתבתי בלשון נקבה.. איפה אתה רואה שאני פוגעת/יורדת על מעריצי הלהקה או על הלהקה עצמה? גם שמנסים לדבר איתכם בהגיון אתם לא קולטים. ואני לא באה לפה כדי לרדת עליכם או משהו..צא מזה..אני סתם מנסה לעלות כמה נקודות בנושא..אתה זה שהופך כל דבר לויכוח..ו"פגיעה במעריצי הלהקה"..צא כבר מהפרנויות המסריחות שלך...זה מגוחך רגע..להאמין לך? אתה רוצה שאני אאמין לאחד ששומע לינקין פארק, סליפנוט וחבריהם בכל הנוגע למוזיקה או מטאל בפרט? הרשה לי לגחך.. עם כל הכבוד, אני לא חושבת שאתה יכול ללמד אותי משהו. תשמע מה שאתה רוצה..כל כך לא איכפת לי.. אבל כל עוד אתה קורא לזה מטאל..זה כבר מחייב התערבות. די, בבקשה תפסיק לחזור על עצמך כל הודעה מסריחה זה ממש מעצבן.. שלא נדבר על חוסר השימוש (שממש מכאיב בעיניים ד"א..) בסימני פיסוק.. מהשגיאות שלך עוד אפשר איכשהו להתעלם..אבל בבקשה, תתחיל לפסק בלה..הייתי אומרת לך שאתה הומו..אבל ימחקו לי את ההודעה...אז אני לא אגיד

lp2002

New member
Blessed By Gore את צוחקת נכון

לא יורדת על הלהקה באמת תסתכלי קודם כול מה כתבת ואחרי זה אולי תחשבי אני מצטט"די לנסות להצדיק את הלהקה המסריחה הזאות" זה את כתבת ואת אומרת שלינקין פארק זה העלבה למאטל אוי באמת לפי ההודעה רואים שאת שונאת את לינקין פארק כול מה שאת רוצה שינאו את הלהקה

למעלה