שאלה לי אליכם

SuperTom

New member
אה...Xero...סתם שתדע...

לאחותי יש את NOW6...ואין שם לינקין פארק......

xero1

New member
אז אולי זה WOW6

כי ראיתי לזה פרסומות או משהו, לא זוכר. נגיד וגם ב WOW וגם ב NOW אין את לינקין פארק האלה, סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה.

יא אללה..

טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!! טוב, טוב, טוב, טוב, טוב! בסדר!!! זה פופ!!! חבר´ה כולכם איתי!! לינקין פארק זה פופ !!!!! טוב?!?!?!!?!?!!?!!!!? ואני בתור אחת שאוהבת את המוזיקה שלהם אומרת את זה אוקיי?!!?!?! אתם יודעים מה? (תתכוננו זה בא..) שניה אני קופצת לחנות לקנות דיסק של אקווה ובריטני כי זה כזה שיואו כ"כ מזכיר את המוזיקה של לינקין, וזה כזה מאגניב כזה ומדהים שיא די, שיט איפה המסטיק שלי? שיאאאאוו מצאתי! בפופ שלי!! יווווו איזה מאגניב כזה שיואו. מה? מה זה?! לינקין פארק ? רוק?!!?!? שיא תגידו לי מה השתגעתם!? כאילו לינקין פארק זה פופ כאילו דההההה!!! מה אתם עושים מזה? מטאל כבד?! יאק!!! סתמו סתמו ת´פה מפגרים!! לכו לכו מפה פרחות לשלטון!!!!! סליחה.. זה היה הפיצול שלי ... לא שלי, פשוט חברה הלוותה לי אותו כי שלי נעלם לא יודעת לאן... בכל מקרה... בסדר.. רק כדי שזה יעשה לכם טוב על הלב... זה פופ... טוב... וlp2002 שתוק! קצת! די להגיב לכל מיני שטויות ובאמת די כבר להפליץ כל מיני שמות לסוג מוזיקה שלהם, אם אנחנו אוהבים אותם, למה לעזאזל שיפריע לנו מה אחרים אומרים? אתה פשוט מפגר זה משהו מה איכפת לך מה הם אומרים? אז הם "מבינים" יותר טוב מאיתנו... אנשים זו מוזיקה, לא צריך לעשות עניין מהשם שלה, תכבדו אותה בגלל שהיא מוזיקה. אם אנשים אוהבים את זה אז יש סיבה. וכל ה"רוקרים" האלה, כועסים על פורום שנקרא על שם לינקין פארק? אל תיכנסו!! פשוט תשארו בחוץ!! הרוקרים הכבדים האלה די איכס גועל נפש יאק יאק שלא יתקרבו אליי פרחות לשלטון!! גוד דאם ד´אט פיצול.. נבר מיינד, בכל מקרה.. די כבר עם הויכוח הזה... אני "מודה"... או יותר נכון.. מרצה אתכם בזה שאני אומרת שזה פופ למרות שזו לא בדיוק דעתי בנושא... בכל אופן.. די כבר קרציות די.. אין לי בעיה עם רוקרים.. הכל טוב... אבל לדעתי רוקרים זה האנשים שעושים את המוזיקה...לא מי שמעריץ ואוהב אותה, ובכלל את הלהקה. כל החולצות האיפור השחור, הניטים (למרות שזה נחמד...זה רצחני..) כל הגישה הפרה-התאבדותית שלכם, די נמאס כמה אתם מאיימים ולא מקיימים וטוב שלא, אין "רוקרים" עם גישה נורמלית לחיים? אתם לא יכולים אפילו קצת לנסות להנות מהם? די כבר עם הויכוחים חסרי טעם האלו על המוזיקה, זה ממש מעצבן.. היי הפיצול הלך תודה לאל, חח.. ביי

סליחה, אבל לינקין פארק- פופ???

לא רק להקות פופיסטיות נכנסתו לNON ולWOW הלהקות שבWave נכנסות לאוספים כאלה. תודה לאל שעכשיו, רוק ופאנק (ולפי דעתי לינקין פארק זה גם רוק אלב בכלל לא פופ) ומטאל בעיקר ניו-מטאל בWave למרות שתמיד הרוקיסטים אמרו שWaveזה חרא, זה לא תמיד חרא, כי הנה משהו שלא פופ.. למה רק בגלל שהשיר הופיע באוסף פופיסטי זה אומר שהוא פופ??? תחשבו קצת.. Dפנה

Alinush182*

New member
צודק!!!!!!!!

---NOT--- רק בגלל שסטינקין פארק מופיעים באוספים פופיסטים, רק בגלל שלא עוברות חמש דקות בלי לראות את השיר בMTV, רק בגלל שפרחות בנות 10 שרות IN THE END, רק בגלל שאחד מהם אוהב את בריטני, כל זה לא אומר שהם פופ נכון???????????? תעשו טובה! תודו בזה, הרי זה ברור כשמש שזה פופ! כולם כבר יודעים את זה אתם עובדים רק על עצמכם.......! פופ בא מהמילה פ-ו-פ-ו-ל-ר-י-! וסטינקין פארק אכן פופולרים, ואל תגידו לי עכשיו שהם איזה להקה מחתרתית שרק קומץ קטן בעולם של אנשים מכיר..... אז פעם הבאה שתגידו שזה לא פופ תשתקו ותלכו לחרבן! ותעשו טובה לעולם, פשוט, ת-ע-ל-מ-ו!!!!!! ביי ביי, אנשים (לא) יקרים!

חה..ע...כחעחכ..

פחע נחנקתי...חחחח....חחחחחחחחחחחחחחחחח....את בטח חושבת שההודעה הזו שלך חכמה... אתם פשוט לא קולטים... ובטח לא את... די כבר לשמוע את הייבריד ת´אורי זה מטומטם, יש להם דיסקים מהזמן שהם היו גריי דייז, ושיהיה לכם ברור...זה לא פופ... לא שמעתם, אל תנסו לקבוע משהו לפני שניסיתם, מה איכפת לי מי שר את זה? אז זה אומר שאני פרחה? ועוד בת 10? נו באמת! די כבר לנסות להכריח אותנו שזה פופ, חוץ מזה שכתבתי את זה בערך 10 פעמים בהודעה הקודמת שלי, תהני מזה הנה לינקין פארק= פופ, טוב לך? או פופולרי, עובדה שכמעט אף אחד לא הכיר את הדיסקים הקודמים שלהם. אז אני יכולה להגיד לך שהם היו להקה שרק קומץ אנשים בעולם הזה מכירים.. אז בסדר זה פופ או קיי.. עכשיו את מאושרת? שמחה? נהנית? תודה רבה! עכשיו יו מיי בי אקסקיוזד... את יכולה ללכת חופשי אף אחד לא יגיד לך כלום ואני מבטיחה לך את זה.. הטמטום זה משהו.. ביי

xero1

New member
אוי

מישהו אמר משהו נגדך או נגד המעריצים (לפחות בשירשור הזה?) כי אותי רק עיניין מה דעתכם אם הלהקה שאתם מעריצים הייתה בתוך אוסף עם עוד להקות בנים. טוב נו, מכל התגובה שלך (ממה שהבנתי ממנה לפחות), עדיין לא מצאתי את התשובה. אי אפשר לנהל פה דיון כמו שצריך, כל הזמן ה lp2002 (תקלוט, אתה לא מנהל של הפורום), אומר לכל אחד שרוצה להביע דעה לעוף מפה. גם ככה הפורום ניסגר ולינקין פארק מתים, מיילא.

למעלה