יא אללה..
טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!! טוב, טוב, טוב, טוב, טוב! בסדר!!! זה פופ!!! חבר´ה כולכם איתי!! לינקין פארק זה פופ !!!!! טוב?!?!?!!?!?!!?!!!!? ואני בתור אחת שאוהבת את המוזיקה שלהם אומרת את זה אוקיי?!!?!?! אתם יודעים מה? (תתכוננו זה בא..) שניה אני קופצת לחנות לקנות דיסק של אקווה ובריטני כי זה כזה שיואו כ"כ מזכיר את המוזיקה של לינקין, וזה כזה מאגניב כזה ומדהים שיא די, שיט איפה המסטיק שלי? שיאאאאוו מצאתי! בפופ שלי!! יווווו איזה מאגניב כזה שיואו. מה? מה זה?! לינקין פארק ? רוק?!!?!? שיא תגידו לי מה השתגעתם!? כאילו לינקין פארק זה פופ כאילו דההההה!!! מה אתם עושים מזה? מטאל כבד?! יאק!!! סתמו סתמו ת´פה מפגרים!! לכו לכו מפה פרחות לשלטון!!!!! סליחה.. זה היה הפיצול שלי ... לא שלי, פשוט חברה הלוותה לי אותו כי שלי נעלם לא יודעת לאן... בכל מקרה... בסדר.. רק כדי שזה יעשה לכם טוב על הלב... זה פופ... טוב... וlp2002 שתוק! קצת! די להגיב לכל מיני שטויות ובאמת די כבר להפליץ כל מיני שמות לסוג מוזיקה שלהם, אם אנחנו אוהבים אותם, למה לעזאזל שיפריע לנו מה אחרים אומרים? אתה פשוט מפגר זה משהו מה איכפת לך מה הם אומרים? אז הם "מבינים" יותר טוב מאיתנו... אנשים זו מוזיקה, לא צריך לעשות עניין מהשם שלה, תכבדו אותה בגלל שהיא מוזיקה. אם אנשים אוהבים את זה אז יש סיבה. וכל ה"רוקרים" האלה, כועסים על פורום שנקרא על שם לינקין פארק? אל תיכנסו!! פשוט תשארו בחוץ!! הרוקרים הכבדים האלה די איכס גועל נפש יאק יאק שלא יתקרבו אליי פרחות לשלטון!! גוד דאם ד´אט פיצול.. נבר מיינד, בכל מקרה.. די כבר עם הויכוח הזה... אני "מודה"... או יותר נכון.. מרצה אתכם בזה שאני אומרת שזה פופ למרות שזו לא בדיוק דעתי בנושא... בכל אופן.. די כבר קרציות די.. אין לי בעיה עם רוקרים.. הכל טוב... אבל לדעתי רוקרים זה האנשים שעושים את המוזיקה...לא מי שמעריץ ואוהב אותה, ובכלל את הלהקה. כל החולצות האיפור השחור, הניטים (למרות שזה נחמד...זה רצחני..) כל הגישה הפרה-התאבדותית שלכם, די נמאס כמה אתם מאיימים ולא מקיימים וטוב שלא, אין "רוקרים" עם גישה נורמלית לחיים? אתם לא יכולים אפילו קצת לנסות להנות מהם? די כבר עם הויכוחים חסרי טעם האלו על המוזיקה, זה ממש מעצבן.. היי הפיצול הלך תודה לאל, חח.. ביי