שאלה לי אליכם....

מ ס ט י ק

New member
שאלה לי אליכם....

האם באמת צריך להטעין בטריה חדשה למשך 16 שעות שלמות כשהמכשיר סגור? מה קורה עם מטעינים 10 שעות כשהמכשיר סגור? ואז את השאר כאשר המכשיר פתוח?

Nokia Fan

New member
מצטרף לשאלה...

הבטריה של הנוקיה שלי התמלאה תוך פלוס-מינוס 4 שעות, אפילו שאמרו שצריך 14. מה פשר העניין?

geostant

New member
תראה....

בטריות זה דבר אידיוטי ואם היה תחליף הייתי מזמן עובר אליו... בעקרון בטריה זה דבר כימי ומורכב מכל מיני סוגי חומרים... יש בטריות טובות רעות וממש ממש גרועות, הכי מומלץ זה Nickel Metal (שחכתי את הסימון הכימי שלו נדמה לי Nk-M) בכל אופן בטריה חדשה אתה יכול לחשוב על כאדמה יבשה לפני זריעה אם תשקה את האדמה טוב טוב לפני שתזרע רוב הסיכוי שכל הזרעים ינבטו אם לא תשקה טוב טוב חלק מהזרעים לא ינבטו. ואכן כך זה גם בבטריה, אם תטעין אותה הרבה מעל המומלץ (לאחר טעינה ראשונית) היא תחזיק יותר טוב ותתן לה בעצם PUSH שכזה... אבל אם תטעין בטריה שלא חדשה מעל המומלץ אתה רק תהרוס אותה !!!
כמו כן מומלץ פעם בשבועים עד חודש לתת לבטריה להתרוקן עד הסוף ולהטעין אותה מחדש. אין לי מושג אם יש הבדל בין הטענה מלאה כשהמכשיר דולק או כבוי אני אישית בכל פלא שהיה לי לא היה לי סבלנות והדלקתי אותו 5 דקות אחרי שקניתי...

מ ס ט י ק

New member
אני החזקתי מעמד עשר שעות!!

ועוד מעט אני יתחיל לעדכן את הטלפון.... אני לא יכולה להחזיק יותר!

geostant

New member
אם יש לך IR...

INFRA RED זה יקח לך בדיוק שנייה להעביר מידע בניהם... נ.ב. אני תמיד חסר סבלנות... אין לי זמן אף פעם

3310 4ever

New member
msg 4 מסטיק

קודם כל מזל טוב על הפלאפון החדש (יש לי גם 3310
) ודרך אגב את יכולה לקנות כבל נתונים (Data Cable) שזה מאוד דומה לאינפרא אדום- רק שהוא מתחבר למחשב. לידיעתך: אין כבל נתונים למכירה בארץ לכן תיאלצי לקנות באינטרנט או בחו"ל. <-----> Enjoy

מ ס ט י ק

New member
../images/Emo51.gifאבל אין לי צורך בכבל נתונים..

כל מה שאני צריכה להעביר לפלאפון זה את הזיכרונות, אני בין כה וכה מחליפה את הכרטסי סים, לכרטיס סים שלי, אז אין לי שום צורך בכבל נתונים. אם אתה כבר כאן (או לפחות הייתי לפני 4 שעות) איך אני פותחת את הפאנל האחורי? אני רוצה להחליף סים ואני לא מצליחה לפתוח את הפאנל.

oleg_kh

New member
תשובות ../images/Emo158.gif

א. מסטיק, תתחדשי. יש לך ספר הוראות, תשתמשי בו. לוחצים על הקטע האפור הקטן למטה במכשיר ודוחפים את הפאנל האחורי למעלה תוך כדי החזקת הקטע האפור והוא נפתח. ב. סוללה חדשה חובה להטעין כמה שאומר היצרן. לדוגמא ב-3310 שיש לי היצרן אמר 14 שעות אז הטענתי 14. בסמסונג 514 היצרן אמר לא יותר מ-4 שעות אז לא יותר. עושים את זה כדי להרגיל את הסוללה למתח החשמל שיש בארץ, כדי למלא אותה ממש ממש ממש עד הסוף כמו כוס שמוזגים ומוזגים לתוכה עד שהמים נשפכים. ככה אחרי זה הביצועים הם אופטמליים בסוללה. הסוללות הכי טובות כרגע הן סוללות ליתיום פולימר. הן מחזיקות יותר מכל האחרות וגם ניתנות לעיצוב דק ודחוס (ע"ע t28).

geostant

New member
הרשה לי לחדש לך...

הבטריות הטובות ביותר הינם אבץ-אוויר אשר עדיין אינו נמכר לקהל הרחב. צפה לכחודש ללא טעינה

wiz

New member
אלה לא הסוללות

של החברה הישראלית הזאת? אלה שאמורות להישמר לשעת חירום? כי אם מדובר באלה, אז לא ניתן להטעין אותן...
wiz

geostant

New member
לא Cellolink

חברה מארה"ב... כמובן שצריך גם מתטען מיוחד להם. אבל לא יצא אף פעם לראות אחד כזאת פיזית.

oleg_kh

New member
התכוונתי סוללות שקיימות בשוק

גם מנוע חשמלי זה מצויין אבל אתה לא רואה אותו בפקקים של איילון!

3310 4ever

New member
כדי לפתוח את הפאנל האחורי

צריך ללחוץ על ה"כפתור" האפור הקטן למטה (להשאיר את האצבע לוחצת על הכפתור) ולדחוף קדימה (לכיוון ה-Nokia)- בפעמים הראשונות זה יהיה קצת קשה אבל זה יתרכך קצת אחרי כמה פתיחות וסגירות של הפאנלים (הקדמי והאחורי) <-----> Enjoy

wiz

New member
לא פיראטיים....

פשוט לא מקוריים... אין איתם שום בעיה חוקית, עד כמה שידוע לי.... wiz

למעלה