שאלה לי אליכן
האם אני לא לבד

אמנם כשאני מדברת על דיאטה

יש מי שמרימים גבה אבל... הדיאטנית של הלל-יפה אמרה השבוע לחמי את מה שאשתו אומרת לו כבר 30 שנה - כדי לאכול ולא להשמין צריך פשוט לאכול חצי. לאכול מה שרוצים, אבל תמיד חצי מהכמות שחשבת עליה. וכן, ההורמונים מנפחים. אחרת אין הסבר לעובדה שלא עליתי כמעט במשקל אבל הוספתי 2 מידות למכנסיים
מרב שמיד טסה הביתה לטרוף איזה

רוני@30

New member
נס קפה עם שוקלד... הממממ....

אוראושר, בחורה עם שם בריא כמו שלך באמת אוכלת כזה הרכב מזון לא מומלץ???? תשמעי, באופן כללי כולם הרי ממליצים על דיאטות מאוזנות לטובת בריאות הגוף ולמען היכולת לשרוד דיאטה. אני מניחה שבמצבינו, שמירה על גוף מקסימום חזק ובריא היא אפילו עוד יותר חשובה - חבל שיהיו לך בעיות בגלל דברים שלא קשורים כמו מחסור בברזל או בויטמינים! ולגבי הספורט - אני נטולת יכולת להתמיד בספורט מאז ומעולם, והטיפולים הם ההצדקה האולטימטיבית מבחינתי לויתור עצמי.. אם את אוהבת ספורט אז תמצאי משהו יותר נעים, אולי למשל שחייה?? ואם לא - אז אני מוכנה לרשום לך פתק שחרור... ובנוגע לטיפולים המשמינים - באמת כדאי לשאול מומחה אמיתי. אני מנחשת שזה שילוב של ניפוח הורמונלי אמיתי ושל רחמים עצמיים שנגמרים בגלידה/עוגיות/שוקולד (מחקי את המיותר, או אכלי את כולם ביחד). יום טעים! רוני

אוראושר

New member
כן רוני אני ממש "מכה" בעניין האוכל

אבל נהייתה לי אובססיה לגבי עניין המשקל כנראה שאני צריכה להכנס גם לפורום "הפרעות אכילה" (לא חסרות בעיות!) אה - לגבי פתק השחרור - אשמח אם תעבירי פתק כזה למצפון שלי.
הולכת להכין לי נס - ביי

רוני@30

New member
למצפון של אוראושר שלום רב,

אבקש לשחרר את אוראושר משיעורי ההתעמלות עד להודעה חדשה. מספיק קשה לה גם ככה. בברכה, רוני יו"ר אגודת הלא-עושות-ספורט-כבר-ניסינו-המון-פעמים-וכלום-לא-עזר

אוראושר

New member
../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

איזה מתוקה -
לפחות מישהי הצליחה להצחיק אותי היום - סוף סוף קבלי
כבר כמה ניסו הבוקר ולא הצליחו..........

למעלה