ממש לא אהבתי את התגובות של הבנים פה "דוסית".... זלזול , אשכרה , ממש כך.... אני חושבת שלהתלבש צנוע חולצה מכופתרת וחצאית ולהראות טוב, ולא לזלזל זאת הערכה רבה....
לא בדיוק צנועות כמו שיש חולצות ליקרה צנועות. וזה לא נובע מזלזול פשוט רוב הבנות הצנועות ממש- לא צנועות כי הן עבדו על עצמן או משהו כזה. הן נולדו לבועה הזאת ובשבילן בחורה עם חצאית לא כפלים זו פריצות...
אבל בכלל לא את כולן. ויש לי סתם שאלה מסקרנות,את נשמעת בחורה מאד טובה ושמורה חיצונית אז מדוע את מטילת כאן?את צריכה הערכה רק על הדברים החיצוניים שאת שומרת או על מה שאת באמת מבפנים?? כלומר להסתובב בתפוז ולהראות כמו אחת מוולף זה אמור להיות ניגודים,לא הולך יחד.
הלואי היתי כ``כ צדיקה. והלואי והיתי ``אחת מולף``, ``2 ניגודים``. אני טובה רק כי אני לא עם בנים. בצניעות לא אמרתי, ובכיבוד הורים לא, שאפרט עוד? אני בדיוק כמו הרבה מאד בנות. אבל יש לי גבולות. לא רק הטובות הן מ`ולף` ו`כהנא`.. אני דוקא לומדת במקום לא כ`כ מוכר.. העיקר האדם. לא אפה שהוא לומד.. העיקר הוא עצמו. ולבוא אלי בטענה למה אני כאן.. עלזה אענה לך אם תעני לי את. לצערי..אין לי מה לאמר..
א.פשוט היה נשמע מדבריך שאת בחורה צנועה מאד ושמורה אז קצת הפליא אותי. ב.לא באתי בטענות שאת כאן אינ לי בעיה עם זה,להפך-נחמד להגיב לשאלותיך. רק תהיתי לגבי איך שהיה נשמע שאת. ג.מדוע אני כאן?אין לי בעיה לומר. אני אוהבת לשמוע ולהביע את דעתי, התמכרות תקראי לזה. אם זה טוב או לא?אני יודעת שלא