שאלה לי אל כולם פה.נסו לענות

אניהו

New member
שאלה לי אל כולם פה.נסו לענות

ליום אחד...לו יכולתם להחליף מישהו.להיות ליום אחד מישהו אחר.מי הייתם בוחרחם להיות? אף תשובה עדיין לא הפתיעה אותי עד אתמול. נסו לענות.נסו לדמיין.אף פעם אל תפסיקו לחלום כמובן. ממתין לתשובות שלכם...אני,אגב.היתי רוצה להיות ליום אחד - היא. שלכם אניהו

shirbell

New member
תשובה לשאלה

הייתי רוצה להיות חברה שלי (חברה מאד מסוימת) היא מקסימה ומאד מסקרנת הייתי רוצה להראות כמוה ולחשוה כמוה אבל רק ליום אחד

חיה 35

New member
ואאאאאא איזה שאלה?

תן לי זמן לחשוב!! הייתי רוצה להיות הרבה דברים אבל אבחר אחד ואחזור

vipor

New member
אני הייתי רוצה להיות ...

חברה שלי. הייתי רוצה לנסות להבין קצת יותר את הראש שלה...

הייתי רוצה להיכנס לראש שלו...

להבין איך הוא פועל, מאיפה הביטחון, האהבה, הקלילות יחד עם הרצינות, הרגישות, היכולת להעביר דברים בצחוק.להיות חלק ממנו.

MAYAROZ

New member
הייתי רוצה להיות...../images/Emo95.gifתינוקת.

לחזור לילדות רק ליום אחד,ללא שום דאגות מיותרות...איך אני???מורנוש מהצפון.

עם כמה שאני אוהבת...

את החבר שלי לא הייתי רוצה להיות במקומו כי אני מרגישה שהוא לא יכול לחדש לי..... אבל ליום אחד הייתי רוצה להיות דווקא אח שלי.האח שגדול ממני ב-7 שנים. ודווקא שההורים שלי החליטו להתגרש בתרעש צלצולים התחלנו להתקרב אבל הוא היה כבר בצבא ואז ישר חצי שנה לאוסטרליה.איפה שהוא נמצא עדיין ולמרות שלא היינו כל כך קרובים אני מרגישה שחלק ענק חסר לי. בחיים שלי אף אחד לא הצליח להשרות עליי כך כך הרבה ביטחון אפילו לא אבא שלי שאליו אני מאוד קרובה. האח הזה.מילה אחת.הכל טוב. אז הייתי רוצה להיות במקומו לראות איך זה להיות המלאך היחיד על כדור הארץ שעושה רק טוב לאנשים ולכל החברים רק ליום אחד. אוהבת ליטל

הייתי רוצה להיות השמש../images/Emo42.gif

כל העולם בשליטתה אם יום אחד היא תחליט שנמאס לה שהיא לא רוצה יותר העולם יחרב בלי אור בלי אנרגיה. היא שולטת בהכל אפילו בחושך שהוא הדבר העוצמתי והיפה ביותר אני אוהבת אותך שמש "שלא תיגמרי לעולם"

HANN

New member
הייתי רוצה להיות הוא ליום אחד

הייתי רוצה להיות הוא ליום אחד ,בטוח שזו הייתה יכולה להיות תרפייה נהד רת ,להרגיש חסר דאגות ורגישות יתר ולו רק ליום אחד.

לבנת23

New member
אלוהים...

הייתי רוצה להיות אלוהים... ולעשות סדר בכל הבלאגן במדינה ובעולם... סוף שבוע נעים לכולנו... לבנת

מיקי 35

New member
הייתי רוצה להיות...

אני עצמי... עם הרבה יותר אומץ לעשות מה שאני באמת רוצה עם הרבה יותר חוכמה להבין את התהליכים שנקרחים סביבי עם הרבה יותר אהבה לעצמי ולעולם

KEiN

New member
"הייתי רוצה" בלשון עבר??

נראה לי מישהי וויתרה...
הרצל אוליי לא הכי חכם בעולם, אבל הוא אמר משהו מאד נכון (לא נראה לי שאני צריך לצטט). אף פעם לא מאוחר, בייחוד למה שאת הזכרת, זה יותר קל ממה שזה נראה! באמת!

KEiN

New member
אפילו אן תתאמצי מאד בתור אלוהים

לא תשליטי סדר. בעצם, יש דרך אחת! דיקטציה!- לקחת מכולם את דעותיהם ולשנות אותם לפי שלך!- כולם יהיו שמחים, אוליי זומבים אבל שמחים! מתיימר להיות אל.! לא?

אניהו

New member
חן חן לכם

אהבתי את התשובה של האח אבל הכי את של השמש. זו הרבה עצמה להיות שמש.אני הייתי בוחר להיות הירח במקרה כזה. סולידי יותר אבל...שולט על כל הימים!! תמשיכו.

יש תשובות

אם הייתה לי אפשרות הייתי ליום אחד רוצה להיות סבא שלי להבין קצת את מה שהוא מרגיש סבא שלי הוא ניצול שואה וכמה שאני מנסה להבין אף פעם לא ממש הצלחתי להבין אותו ואת ההרגשה האמיתית ללכת עם כל הזכרונות האלו ודבר שני אם הייתי יכולה הייתי רוצה להיות לים אחד מישהי מתקופת ימי הביניים עם כל הדרקונים ו האבירים והטירות נשמע ממש מגניב

ש מ י י M

New member
../images/Emo36.gifאני הייתי רוצה לא להיות../images/Emo26.gif

כלומר.. הרוח של עצמי לאחר מותי! לראות את העולם בלעדיי!
ולגלות אם יש "העולם הבא"....
וכמובן שהכל ליום אחד בלבד!!!

Y A E LY

New member
הייתי רוצה להיות אח שלי

כי הוא מוצלח כזה ואני לא.....

למעלה