ליום אחד...לו יכולתם להחליף מישהו.להיות ליום אחד מישהו אחר.מי הייתם בוחרחם להיות? אף תשובה עדיין לא הפתיעה אותי עד אתמול. נסו לענות.נסו לדמיין.אף פעם אל תפסיקו לחלום כמובן. ממתין לתשובות שלכם...אני,אגב.היתי רוצה להיות ליום אחד - היא. שלכם אניהו
את החבר שלי לא הייתי רוצה להיות במקומו כי אני מרגישה שהוא לא יכול לחדש לי..... אבל ליום אחד הייתי רוצה להיות דווקא אח שלי.האח שגדול ממני ב-7 שנים. ודווקא שההורים שלי החליטו להתגרש בתרעש צלצולים התחלנו להתקרב אבל הוא היה כבר בצבא ואז ישר חצי שנה לאוסטרליה.איפה שהוא נמצא עדיין ולמרות שלא היינו כל כך קרובים אני מרגישה שחלק ענק חסר לי. בחיים שלי אף אחד לא הצליח להשרות עליי כך כך הרבה ביטחון אפילו לא אבא שלי שאליו אני מאוד קרובה. האח הזה.מילה אחת.הכל טוב. אז הייתי רוצה להיות במקומו לראות איך זה להיות המלאך היחיד על כדור הארץ שעושה רק טוב לאנשים ולכל החברים רק ליום אחד. אוהבת ליטל
כל העולם בשליטתה אם יום אחד היא תחליט שנמאס לה שהיא לא רוצה יותר העולם יחרב בלי אור בלי אנרגיה. היא שולטת בהכל אפילו בחושך שהוא הדבר העוצמתי והיפה ביותר אני אוהבת אותך שמש "שלא תיגמרי לעולם"
הרצל אוליי לא הכי חכם בעולם, אבל הוא אמר משהו מאד נכון (לא נראה לי שאני צריך לצטט). אף פעם לא מאוחר, בייחוד למה שאת הזכרת, זה יותר קל ממה שזה נראה! באמת!
אם הייתה לי אפשרות הייתי ליום אחד רוצה להיות סבא שלי להבין קצת את מה שהוא מרגיש סבא שלי הוא ניצול שואה וכמה שאני מנסה להבין אף פעם לא ממש הצלחתי להבין אותו ואת ההרגשה האמיתית ללכת עם כל הזכרונות האלו ודבר שני אם הייתי יכולה הייתי רוצה להיות לים אחד מישהי מתקופת ימי הביניים עם כל הדרקונים ו האבירים והטירות נשמע ממש מגניב