שאלה לי אל כולם פה.נסו לענות

KEiN

New member
TuFF ONE

הייתי רוצה להיות אלוהים?? לשלוט בכל?? להיות בעל עוצמה מיידית וחסרת מעצורים?? השמש?? מה זה פה?!?!?!?! כל מה שבראש שלכם זה עוצמה?? כח?? מה עם להיות נוצה הנישאת על גביי הרוח?? להיות במבי?? אני לא תמיד שלם עם עצמי, אבל לא הייתי רוצה להיות מישהו אחר... אוליי להיות משהו אחר..... אוליי רק בשביל ההתנסות להיות... כלום לא עולה לי לראש... סורי..

מה אני הייתי רוצה להיות?

בואו נחזור כמה שנים אחורה (25 ליתר דיוק), לצוות הווי חיל האויר עם דפנה ארמוני כסולנית לשירה של יעל טבת ולחן ועיבוד של יאיר רוזנבלום. השיר נקרא בתוך, אך אצטט כאן רק את הפזמון כי הוא רלוונטי לשאלתו של אניהו. "אני שקעים לכל קמריך אני ימים זורמים אליך אני ציפור אומרת שירה ובלעדיך אין לי מה... אני גשרים לכל מיליך כוכב נופל בלילותיך בי יש נתיב כל ישותך אני טובעת בדמותך." just call me an agel,of the morning

אניהו..

עידן, אני כל כך צריכה לדבר איתך עכשיו. אתה לא יודע עד כמה. עידן, בוא בבקשה לצ´אט של תפוז לחדר "מכתב שלא נשלח" . אני אחכה לך שם, גם כל הלילה. רק בוא, בבקשה !

כל כך רוצה, שוב עם תיקונים קלים

ריצה קלה, דילוג קפיצה והופ אוויר, שמיים, שמש, ים, מרחבים עצומים, נפרשים מתחת, כאילו רק בשבילי נבראו, לא להסתכל למטה לא לפחד ליפול לא לחשוש לאבד שליטה לאבד כיוון לא לדאוג על מחר לא לבכות על אתמול רק לעוף, רק להיות, להיות ציפור, ליום, לכמה רגעים קצרים, אולי אפילו לרגע קט אחד פשוט להיות. ככה או ככה, אוהבת
לעוד מישהו זה מזכיר ציפור?

למעלה