רגע,,
בוא נכתוב את הדברים בצורה מסודרת, אם אפשר.. איך יוצאים מהייסורים, על ידי דעת תורה של רב? זהו? תגיד לי תכלס, אני כמו גבר!!!!! קצרה במילים.... לא מחפשת את המילים מסביב.... אני מכירה מישהו שלמד הרבה שנים בעל הסולם וגם מלמד בצורה מאוד פנימית! והוא מאוד סובל ורווק והכל כבר הרבה שנים. ... הבורא לא נותן לו מה שהוא צריך!! אבל הבורא רוצה שניישב את העולם לא? אני ממש לא מבינה!!! אני שנים התפללתי ורציתי בחור חרדי ירא שמיים להתחתן, ולהקים בית יהודי וכשר, ולא זימנו לי משמיים , מה לעשות? אז החלטתי להתפשר על הדת ואולי למצוא מישהו מתאים בכוון אחר.... דווקא האיתותים משמיים מראים לי שלא רוצים לקרב אותי ליהדות כל כך.. אני דתיה מהבית... ושנים שומעת שעורי תורה, ואפילו חילוניים, אלו שלא שומרים תורה ומצוות מאמינים הרבה יותר ממני! אבל שוב, לא נכנס כרגע למה זה אמונה, ומה זה יראת שמיים, כי צריך ללמוד הרבה בשביל זה ואי אפשר על רגל אחת, אני יודעת את זה... אני הרבה פעמים התייגעתי ורק סבלתי מזה,, אז יגיעה מעל הדעת מביאה את האושר?? אני משתגעת שאנשים הולכים בדרך הזו וטוב להם, לא זכיתי לטעום מה זה אני עובדת , כמו שאומרים בלי טעם , כבר הרבה זמן, ואני פשוט הולכת ומאבדת סבלנות.... אפילו השאלות שלי מבולבלות,,,, ה' ירחם,,, טוב בסדר, שיהיה לילה טוב ! דווקא כשמחפשים להבין יותר מדי, בסוף משתגעים,,, עכשיו אני מבינה למה אומרים שלימוד קבלה גורם לשגעון,,, לפי כל ה"עמחות." ..