שאלה לי לכם.

שאלה לי לכם.

האם גם אתם חולמים על גרין דיי? זה כבר חלום שני ברציפות. אני כול הזמן חולמת שיש מין אמותה שמחלקת דיסקים בחינם של גרין דיי (לא צרובים) בפעם הראשונה חלמתי שאני מוצאת את דוקי על הרצפה אחרי שהארוע נגמר חלום שני היה שאני מוצאת שלושה אלבומים על הריצפה עוד פעם מאותה אמותה רק שהאלבומים האלה לא קיימים במציאות. זה משגע אותי. האם גם אתם חלמתם פעם על גרין דיי או בכלל על להקות שאתם אוהבים?

חשבתי שאני היחידה...

אני זוכרת שחלמתי על מסך ירוק שנפתח ואז רואים את בילי ג'ו שר, אבל אני לא מצליחה לשמוע כלום אז אני רצה קדימה וקופצת לבמה... ררר לא זוכרת את ההמשך

WiseL

New member
עדיין לא חלמתי על גרין דיי

ניראה לי לפי מה שאני זוכרת. אבל חלמתי על הסולן של סיסטם אוף דאון. מה זה קשור...זה היה חלום מוזר

healing drug

New member
אויי מזל כן גם אני חלמתי עליהם:

שבילי שר לבד על במה- time of your life ורק אני לבד בקהל, ואז הוא מושיט לי יד ואני לא מצליחה לגעת לו ביד... טוב שיהיה חלום מוזר נורא///... אבל מזל חשבתי שרק אני חלמתי משו עליהם (עכשיו אני שמיחה שיש עוד אנשים לא יודעת עם אובססיה כמוני אבל שגם חולמים על גרין דיי)

st jimmy

New member
אני גם..

זה היה מזה מוזר אני ביית של מיק ואז הולכים לאסוף את טרה ואז את בילי אישתו והחתול שלו, ואז הם הלכו לבית של אבריל לאבין וכתבו על הדלת (בעברית) אני סתומה ומעתיקנית, ואז הם הלכו להופיעה ופתאום באמצע ההופעה הם הי זקנים (זה היה בתקופה שרבנו על אבריל לאבין)

BlueBeIl

New member
מסקנתי היא

שאת צריכה לקנות כמה דיסקים של גרין דיי.

Cut Up Angel

New member
קרה לי...

אבל לא על גרין די...
אל תדאגי...זה לא רק את, זה אנושי

היו לי מלא חלומות על גרין דיי!oO

החלום הראשון שאני זוכרת שהיה לי עליהם היה שהם באו ללמד בבצפר שלי. oO היו עוד מלאאא, אני פשוט לא זוכרת כרגע. אה, הכי עדכני שהיה לי היה שהם באים לארץ ומרימים איזשהו מופע תאטרון. אז אני שם בקהל, רואה את המופע, כשבילי ג'ו מבקש מתנדבים. אני מרימה את היד, והוא בוחר אותי עם עוד כמה אנשים. כשאנחנו עולים על הבמה הוא מכניס אותנו לבק-סטייג' ואומר לנו לחכות שם. אז אני כזה עומדת שם, סתם מסתכלת על ההופעה מאחורה, כשאני שמה לב שטרה עומד קרוב. אני בוהה בו והוא מסתכל עלי בחזרה. הוא רץ אלי ואומר לי "היי!" (אני לא בטוחה אם השיחה הייתה באנגלית או בעיברית, אבל שיהיה בעיברית.) ואני כזה אומרת לו "היי... OO" בשוק, ואז הוא מתחיל לדבר אבל מה שנראה לי חשוב באותו הרגע היה לגעת בו. אז נגעתי לו ביד, והיא הייתה כזו חלקה ושרירית (זה היה חלום מאוד אמיתי, ווהו!) ואז הוא צחק. ואז הוא שאל אותי "את אוהבת סקיטלז?" אז אמרתי "כן! אני מתה על סקיטלז!" ואז המשכנו לדבר. בסופו של דבר החלום נגמר, מתישו.

walk alone

New member
וואי איך אני שונאת חלומות כאלה!!!

שחולמים משהו מזה כיפי ולא הזוי..שנראה אמיתי לגמרי.. ואת בחלום בטוחה שזה קורה לך (פעם אחת נתתי לעצמי סטירה באמצע החלום כדי לראות שאני לא חולמת אבל זה היה חלום:S) ואז שאת קמה את כזה חושבת "אני רוצה שזה יקרההההה"

יאפ ../images/Emo3.gif

חלום דיי מצחיק דווקא.. בילי אמא שלו והרבה בילי-ג'וניורים קטנים הולכים אחריו.. מסודרים לפי הגבהים..

healing drug

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחח

סורי עם זה מעליב אותך אבל יש לך חלום נורא מגניב ומצחיק...

למעלה