שאלה לי לכם.

../images/Emo6.gif

מגניב
ולא היו להם אחיות?

אמ...

לא יודעת איך גיבשתי דמות כזאת בראש אבל.. מישהי שניראת טוב [יחסית לגילה] והשיער שלה צבוע בבלונד.. חח משהו כזה

S a p i r B1

New member
חחח גם אנייי חלמתיי על גרין דיי

הייתה תקופה שכל לילה חלמתי שאני נימצאת בהופעות שלהם. בכל מיני מקומות ודווקא הופעות יפות, כניראה בגלל שאני כל כך רוצה לנסוע להופעה שלהם.

GREEN GAY GIRL

New member
בטח!!!

בטח אני כל הזמן חולמת על גרין דיי על בילי ג'ו שלי על מייקי וטרה אווווווו אתם לא מתארים לעצמכם כמה!!!!

®NuLy®

New member
אני חלמתי כבר כמה פעמים על אמינם

אחד אני זוכרת שבאתי לבית שלו.. וזה מין בית מעאפן כזה באמצע עיר מכוערת ואנחנו אוכלים פיצה עם הילדה שלו

m00n light

New member
לי היה חלום מפגר...

חלמתי שדודה שלי ואיזה איש זקן מחכים לי בשדה תעופה בארה"ב... האיש הזקן היה נראה ממש דומה לבילי אבל הוא היה עם זקן ושיער לבן, התחלתי לחקור אותו [אם הוא מכיר את גרין דיי וכו'] ולספר לו עליי כל מני דברים ובסוף הוא גילה לי שזה הוא..ובחלום אני דפקתי כזאת צרחה בשדה תעופה ואז התעוררתי
[אני חושבת שגם צרחתי מתוך שינה
] אני לא היחידה אובססיבית! יאי!!!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאני חלמתי אליהם פעמיים

פעם שהייתי במלון, בלנודון נראה לי, והם היו שם.. ואני כבר לא זוכרת.. וגם חלמתי שאני בהופעה... זה היה כזה מבאס לקום מהחלום..

Satla ruleS

New member
חחחח אני חלמתי משו לפני כמה ימים

חלמתי שבלינק וגרין דיי מתאחדים ללהקה אחת
ושכחתי מה היה..

walk alone

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

חס וחלילההההההההההה אני חולה על בלינק אבל אין על גרין דיי!!!

sk8er girl 26

New member
לי היה סיוט אחד גדול עליהם....

בוקר אחד אני כזה מתעוררת בבית כזה לא שלי ומפואר ותולה שלי לובשת כזה פפיון ענקי סביב הצוואר ויש לה בפה< התנהגות יותר של כלב לא?> כזאת הזמנה גדולה ויפה. בהזמנה היה כתוב שאני מוזמנת למסיבה והייתה שם כתובת ומתי זה בקיצור איכשהו מצאתי את עצמי שם, וזה היה מוזר, המסיבה הייתה בסופר שמול הבית שלי<
> ושם במסיבה היו גרין דיי ואבריל לאבין ואז שמה כולם כזה אכלו מהמצרכים של הסופר והשתכרו ופתאום כולם כזה הפכו לכאלה כמו שלדים רקובים וירוקים ואבריל ובילי צעדו עליי ואבריל שלפה מהכיס שלה כזה סכין עם ידית פרוותית, ובילי לקח אותו ודקר בי אותו ואתם מבינים ממש הרגשתי את הכאב זה היה נוראי ואז התעוררתי.....

הצילו. :|../images/Emo163.gif

זה ממש מוזר, שמעתי כבר המון אנשים שאמרו שהם חלמו שגרין דיי תוקפים אותם/רוצחים אותם.
אולי זה משהו פסיכולוגי. oO

אממ...

אולי לגרין דיי יש מלאכים אפילים שחודרים לתוך החלומות של המעריצים שלהם
חעחעחעחע

למעלה