שאלה לי

dodobird

New member
שאלה לי../images/Emo12.gif

שלום לכולם... אני אמנם לא אומר הרבה אבל תמיד כאן
יש לי שאלה, דוקא לבנות בחבורה, לאחר שיחה עם שותפתי שתחייה- האם הייתן יוצאות עם גבר שהוא דו/הומו? ואני אסביר- לא מדובר בגבר שיצא עם בת בשביל לצאת סתם, אלא בראש של משהו רציני בפוטנציה. מדובר גם בגבר שיודה- "כן, אני נמשך לבנים. לא, אני לא מתכוון לעשות משהו עם מישהו/מישהי כשאני איתך (זה די ברור, לא?)" השאלה היא גם האם קשר כזה נראה לכן בעל פוטנציאל למשהו עם המשכיות- ולא מדובר בזוגיות אלטרנטיבית או משהו בסגנון, אלא משהו "מיינסטרימי" לחלוטין(כן כן, אני כבר שומע את חריקות השיניים מצד כמה מהאנשים
) ולסיום- אם
, למה נראה לכן שבנות מתחרפנות הרבה יותר אם בן זוגן חס וחלילה בוגד בהן עם גבר מאשר אם הוא הולך עם אישה? (לא ,לא מנסיון, שוב תגובה של M- כן כן, גם לי יש M משלי, כפרה עליה, ועם m הסליחה). סליחה על ההמתנה, תודה על הסבלנות
גלעדdodo

.m

New member
היי dodo,

אז ככה - כן, הייתי יוצאת עם גבר דו מיני. למעשה been there - done that בכלל, לפי תפיסתי כולנו דו-מיניים ברמה כזו או אחרת (יש מעט מאוד גייז מוחלטים או סטרייטים מוחלטים), ואני ממילא מאמינה ביחסים פתוחים, אז מה איכפת לי אם הוא מזיין מהצד נשים, גברים או כבשים? וזה עונה גם לשאלתך השניה... מקווה שעזרתי
mai

dodobird

New member
תודה mai ../images/Emo20.gif

רק למען הסר ספק- כוונתי היא לא למה שמאי התייחסה אליו, אלא ליחסים "נורמלים", כלומר מונוגמים (כן, אני אכן מאמין בדבר כזה).

MARMELAD

New member
גלעד חומד...

אמנם אני לא בחורה אבל אני מספיק נחשב
העניין הוא כזה. למה בחורה מזדעזעת לגלות שבן הזוג שלה בגד בה עם גבר ולא עם אישה? כי זה מערער את כל הנשיות שלה. כי אם הוא בוגד בה עם בחורה אחרת, בסדר, הוא מניאק. אבל אם הוא בוגד בה עם גבר... אז היא מרגישה שהיא עשתה משהו לא בסדר, וגרמה לו בכך "לעבור צד". יש לי כמה ידידות שזה קרה להן, והן באמת הזדעזעו מהרעיון שבן הזוג שלהן בגד בהן עם גבר. לכל הידידות שלי אין בעייה עם הומואים, כמובן, הן ידידות שלי, אבל המחשבה שבן הזוג שלהן לא בגד בהן סתם אלא עם גבר גרמה להן להרבה מבלאגנים בראש. שאלה ב´: האם אתה מאמין שגבר הומו יכול להיות במערכת יחסים סטרייטית עם אישה לאורך זמן? הרי אם הוא עושה את זה, הוא מתכחש לעצמו לחלוטין. כך שאם הוא לא יבגוד בה, הוא חי בחוסר נוראי. ואם הוא כן בוגד בה, זו כבר לא מערכת יחסים מונוגמית - "נורמלית" כהגדרתך - ואני הייתי משנה את ההגדרה ל"נורמטיבית". עניין של סמנטיקה. לא הייתי רוצה לחשוב שמערכת היחסים שאני נמצא בה היא לא נורמלית...
גיא

dodobird

New member
"כן, אבל"../images/Emo119.gif

אני לא מדבר על הומו מוחלט, בקצה הסקאלה (ניקח לצורך העניין את המודל הזה ולא את הרעיון שיש הומו בי או סטרייט. טוב? טוב.) אני מדבר על בחור שנדלק על מישהי, מתאהב בה, אוהב אותה (כן כן,בסדר הזה
) ומיצידו- היא האחת בשבילו כרגע. אין זיונים מהצד וכאלה. אני באמת מאמין שאם מישהו יהיה במערכת יחסים עם אישה ההדברים מהצד יאבדו עניין לאט לאט. מה, לא קרה לכם שהייתם עם מישהו, אהבתם אותו (לירוי ושאר הנשואים בטח יודעים על מה אני מדבר) והכוסונים נשארו כוסונים, אבל אבדו את משמעותם? אותו דבר ! מה, it´s all about SEX כדברי... מה שמו? אני...
טוב נו יתכן, אבל אני מתקשה להאמין בכך. אבל לא זה העניין- אוקי, בי יקרים:
אם תהיו ממש חזק בקשר עם מישהי- מה, תוותרו על העניין רק בשביל איזה זיון עם מישהו, אפילו יהיה כוסון עולם?

לירוי25

New member
אני אבל נשוי לגבר!

יחד עם זאת אני מבין למה אתה מתכוון ויש משהו בדבריך. היה לי פעם חבר שהיה יוצא הרבה עם גברים והיה משוכנע שהוא הומו, כך הוא גם הציג את עצמו בפני המשפחה והסביבה הקרובה. בגיל 27 התפתח משהו בינו לבין ידידה טובה שלו ומאז הם נשואים. אמנם היה לו מגע עם גברים והוא מאוד נהנה אבל איתה הוא פשוט הרגיש שלם מכל הבחינות. אם נצא לרגע מהקטע של לקטלג ולהגדיר יש הגיון. אני יוצא עכשיו עם בחור שרחוק אמנם מלהיות קווין ספייסי או מתיו פרי אבל בשבילי הוא הכי יפה בעולם!! מה שיש לנו ביחד זאת המתנה שאני יכול לאחל לכל אחד מכם הרווקים! מבחינתי אדם שבוגד מהצד בין אם זה עם גבר או אישה זה אדם שלא שלם עם מה שיש לו, שלא טוב לו.

MARMELAD

New member
קווין ספייסי?

אם הוא לא דומה לו אז הוא חייב להראות טוב
האמת שבגידה זו בגידה.. ואין הרבה הבדל מבחינת הפגיעה באמון. השאלה היא אם גבר הומו/בי שייכנס למערכת יחסים עם אישה "יאבד" את החשק המיני שקיים אצלו לגברים. לדעתי - לא.

לירוי25

New member
הייתי עושה לו כזאתי טובה!../images/Emo25.gif

וגם לרובי וויליאמס. ומתיו פרי. ומאט לה בלאנק.

icy rain drop

New member
מרמדלי יקירי, שים ../images/Emo23.gif בבקשה..

להודעה שכתבתי בתגובה להודעה הראשית.. מה שאמרת פה על התפיסה של בגידה עם גבר, אצל בחורה, ממש ממש לא נכון! לפחות אצלי לא.. אתה מוזמן להסתכל בהודעה שלי שנמצאת כמה הודעות מתחת לזאת, שם הסברתי את הגישה שלי...
, icy.

גיא גיא..

מאיפה כל היידע הזה? נסיון חיים או דיעה? לא יודעת איך זה קורה ולמה... אבל יוצא מצב שאני מסכימה איתך לרוב.. וזה לא קורה הרבה...יפה...

MARMELAD

New member
מאיפה הידע...?

אנ´לא יודע ממש להסביר.. הצטבר. (חוץ מזה, אחרי ששוכבים עם יותר משלוש מאות אנשים לומדים משהו
)

פחחחחחחחחחח

(שניה...מגיחוך זה עבר לצחוק...) אחרי 299 אם לדייק... כי ב-300 עברת לגבר, לא? שברנו אותך... מה קרה באמת? (דיי מותח אפשר להגיד..)

icy rain drop

New member
אוקיי, אז ככה.

אני אישית הייתי שמחה לצאת עם דו מיני. הומו? למה שיסתכל עלי בכלל? אני הייתי ´מתחרפנת´ באותה מידה מבגידה של בן זוגי (לו היה) עם גבר ומבגידה עם אשה. אם כבר אז להפך- יותר הייתי נפגעת מבגידה עם בת אחרת, כיון שאם הוא בוגד עם בן, זה אומר שהוא רוצה דברים שלא יוכל לקבל אצלי (=בנים...) תודה ושלום, icy.

icy rain drop

New member
אני חושבת שזו פעם ראשונה ש..

מסכימים איתי בנושא הזה... ... וזו הזדמנות לשאול משהו שנראה לי קשור.. מה דעתכם על ביסקסואל שיוצא עם בן המין השני- כלומר, נמצא איתו בקשר ובהסכמה וידיעה של כל הנוגעים בדבר מקיים מגע מיני עם בן/י מינו?... אהה כן ועוד משהו
: אמממ... אפילו לא ראיתי שקיבלתי מוצץ... זה היה מזמן ב28 לחודש הקודם אז חיפשתי ומצאתי:) חחח, לכבוד הוא לי להצטרף לכאן...
, icy. (שבקרוב תקבל
חדש)

MARMELAD

New member
תודה ושלום..? בבקשה ../images/Emo6.gif

אייסי מחמדי - האם, בכנות, היית נכנסת לקשר רציני עם מישהו דו מיני? ברור לי שכרגע התשובה היא כן, סה"כ הכי כיף בעולם להסתובב עם איזה אוחצ´ חתיך ולצאת איתו למסיבות. אבל להמשך חייך - את חושבת שהיית מסוגלת להיכנס לקשר רציני וארוך טווח עם מישהו שנמשך גם לבנים?

icy rain drop

New member
מרמלדי יקירי ../images/Emo3.gif

אני מתכוונת לזה במלוא ברצינות והכנות. לא רק שהייתי מסוגלת, הייתי אפילו רוצה. והאמת שאוחצ´ות לא עושים לי את זה... אבל בי-סקסואלים בלי קשר, אני מודה שגם בגלל שהוא יבין אותי, אבל לא רק. אני לא יודעת למה בדיוק, אבל זה לא שאין לי בעייה עם זה, מבחינתי זה רצוי בהחלט. ושובבב אני מוכרחה לציין, התיאוריה שלך בקשר לתפיסה ובלה בלה אין לי כח לחזור על עצמי- לא יכל להיות פחות נכון לגביי.. מנסה להיות כמה שיותר מובנת אבל לא מצליחה, icy.

למעלה