שאלה לי

MARMELAD

New member
יש חוק אחד שתמיד נכון :

בענייני רגש - אין חוקים. כל התפיסות שלי, הן נכונות למקרים מאוד ספציפיים. יש אנשים שאני אומר להם שהם היו צריכים לצאת מהארון לפני עשר שנים. יש כאלה שאני מציע להם לחכות. יש בנות שיוצאות רק עם הומואים ואוהבות את זה. ויש כאלה שבחיים לא יגעו במישהו שנכנס למיטה עם גבר. אין חוקים, אין הגבלות, אין נורמלי וחריג. הכל הולך.

**Blue-Lagoon**

New member
למה בנות מתחרפנות יותר

אם בן זוגן בוגד בהן עם גבר? מה, לא ראית דוסון?! איזה טרגדיה היתה כשג´ואי גילתה שג´ק הומו!!! אבל ברצינות אמנם אם הוא בוגד בה עם אישה או עם גבר זה אותו דבר, כי בגידה היא בגידה, אבל בכל זאת יותר "קל" לדעת שהוא מעדיף מישהי אחרת, מאשר לדעת שהוא עזב אותך בשביל בן. עכשיו לשאלה הראשונה, גם אני מסכימה עם אייסי והייתי יוצאת עם דו (למה שמישהי תצא עם הומו? הוא הרי לא יסתכל עליה בכלל). למה? למה לא. הרי אני לא מבינה מה ההבדל בין לצאת עם דו ולצאת עם סטרייט, אז הוא נמשך גם לבנים, זה לא אומר שהוא בטוח יבגוד בי. ומה זה מפריע לי בכלל? מצידי שיימשך לכבשים (אוקיי, זאת היתה דוגמא
) אני לא רואה למה לא יהיה לזה פוטנציאל למשהו עם המשכיות.

טל קר

New member
כן. אני כן מאמינה במונוגמיה,

וכל עוד אני עם בן זוג שאוהב אותי ואני אוהבת אותו ויש נאמנות קירבה ושיתוף ביננו לא אכפת לי עם מי הוא יצא ועם מי הוא שכב לפני שהוא פגש אותי אלא רק עם מי הוא יוצא ושוכב אחרי שנפגשנו... אגב, אני אישית הייתי מתחרפנת הרבה *פחות* אם הייתי מגלה שבוגדים בי עם גבר (לא שזה היה מונע ממני להעיף אותו לכל הרוחות).

למעלה