שאלה לי

ארותם

New member
וזאת

פאראנויה בריאה, או סתם פאראנויה? :) ובכלל, תשמע, תכלס, לא אכפת לי לחתום פה פה ופה עם מיילי כל עוד, הוא נשאר, חסוי. נשמר? שישמר. אבל... חסוי.

Bezalel P

New member
כשנרשמים לעדכונים במייל

מופיעה הודעה המזהירה כי כתובת המייל תהייה חשופה לבעל הבלוג. מצב החשיפה לא מתוכנן להשתנות. יש לציין כי, כפי שאמרתי כבר, אין לנו שום אפשרות לדעת מי באמת קורא את הבלוג שלנו, אם המנויים נכנסים אליו בפועל, ואם אין אנשים שלא עשו מנוי בשום דרך אבל נכנסים דרך קישור ישיר (סימניה בדפדפן או סתם גוגל) פעם בכמה זמן כדי לבדוק.

ארותם

New member
אבל בצלאללי, על זה דובר....

אתם אומנם מזהירים, ואנחנו בוחרים שלחשוף אבל מאחר והאלטרנטיבה התפוזית כל כך גרועה (המסרים), אנחנו די נאלצים לבחור לחשוף.... ומאחר ורבים מאיתנו, כל כך לא רוצים לחשוף, אנחנו בוחרים בדרכים לא תפוזיות להירשם. מה שרק עוד יותר מוריד את היכולת לדעת לפחות בערך כמה אנשים נכנסים אליך לבלוג. מה שמבאס.

דנטל

New member
המסרים גרועים ***בעיניך***

לקחת לעצמך איזה תפקיד כלשהו של דוברת וזה די מרגיז אותי. אנחנו??? דברי בשם עצמך, בבקשה.

ארותם

New member
דיברתי בשם

רבים מאיתנו. שלא כוללים אותך את יכולה להמשיך להתרגז, על לחלוטין כלום. בוודאי שאני כותבת בשם עצמי, בינתיים, לא נראה לי שאנשים מספיק טיפשים על מנת שכל פעם שאני כותבת משהו, אני גם צריכה להוסיף, בעיני, על מנת שאנשים יבינו מן הכתוב, שאני כותבת, בעיני. ואכן, גם הוספתי, שאני כותבת בשם אנחנו, ובשם רבים מאיתנו, כי כבר דיברתי עם לא מעט אנשים שהביעו תרעומת על המסרים. את לא כלולה בהם. אוי ויי. לא דיברתי בשמך. את לא מרכז העולם. כלומר, בעיני.

דנטל

New member
אוי, נעלבת או משהו?

איזה יופי! ל"אנחנו" יש דוברת. הם פשוט לא מסוגלים להתרעם בעצמם? טוב, אניח שאלה התולעים כנהוג עם מקרי "אנחנו". הורדתי אותך מהרמפה שחשבת שאת נמצאת עליה וזה מבאס אותך? אז אולי עוד יותר באסה שאין סיבה שזה יזיז לי
.

ארותם

New member
על ראש הגנב בוער הכובע?

בואי אני אעזור לך בובי, נדחפת לדיון שלא לך, עשית פרצופים של כועסת כשבאמת אין לך על מה ואת מטפסת על עץ המעליבה והמבאסת כשאני לא רואה אותך בעין מה קרה, לא אכלת ארוחת בוקר? את לא קצת גדולה לשטויות כאלה? ותרי, שחררי, לכי הלאה אני מבטיחה לא לראות את זה נגדך להבא שוש תם ונשלם, ניפגש שנה הבאה

123a123a

New member
לא התכוונתי לשם האמיתי

התכוונתי לכינוי, כמו שאפשר לראות את המייל. זה דבר בסיסי. אני בעד הסיסמה (ואז בטח צריך לחלק אותה למנויים נכון?) ובעד רשימת המנויים .

Bezalel P

New member
כן, ברור שהכוונה לכינוי.

לא יכולנו לחשוף את השמות האמיתיים שלהם, מן הסתם, מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא יודעים אותם

למעלה