שאלה לי...

שאלה לי...

אני הבעלים הגאה של "החומה" ו"Echoes" של הפלויד. יש לי התלבטות עם לקנות עוד דיסק שלהם, ואם כן אז איזה מהם... אני לא מת על פסיכדליה כבדה אז פייפר די נפסל, חשבתי לכיוון של אנימלס או דארק סייד, הקטע הוא שבאוסף שיש לי נמצא כבר חלק די מכובד מזה השני. מה דעת המומחים?

Davidson

New member
דארק סייד

אבל פה, אני חייב להודות, הטעם האישי מתערב. אנימלס זה אלבום סביר, לפעמים נחמד. מפה הכל הפך, עם השנים, לפחות מעניין. דארק סייד הוא אלבום נצחי. חוץ מזה, אחד מהאלבומים הידועים בעולם (בחברה המערבית, לפחות), לא תרצה להכיר?

Davidson

New member
לא שמעתי על גרסה זו

אבל אני לא שומע על הרבה דברים
. אני מחזיק בגרסת SACD, שיצאה ב2003. הייתי ממליץ עליה. יש בהחדט שינוי לטובה.

Itai8

New member
זה אפשרי..

לקנות את הדארק סייד החדש של ה30 שנה הכחול [SACD] - אני חושב שהבנתם למה אני מתכוון... - בארץ? חיפשתי אותו היום בכמה חנויות ולא מצאתי... יש רק את הגרסא הישנה יותר אתם בטוחים שהוא הגיע לארץ? אם הוא עוד לא הגיע יש מושג מתי? תודה!

Davidson

New member
לא קניתי אותו בחו"ל ../images/Emo3.gif

אלא בחנות טאוור רקורדס בקרית ביאליק, בסוף 2003, אני חושב. אין לי מושג אם היא יקרה יותר. אני קניתי אותה ב89 (או 69. גם אם כן, זה היה במסגרת מבצע. נו, טאוור והמחירים שלהם...). כדאי לבדוק בחנות מהו ההבדל, והאם הוא משמעותי.

itaikuskus

New member
meddle

או dark side of the moon, שאותו חייב להיות לך, ולפי מה שהבנתי, אותו בטח תאהב. מדל הוא אלבום נהדר הכולל את היצירה "echoes" בשלמותה (באוסף היא קוצרה) ויתר שירים נהדרים כמו one of these days האינסטרומנטלי pillow of winds,fearless,san tropez,seamus שבעצם ארבעתם אקוסטים ו"קלילים" אך בעצם מלאים בעומק ומשמעות, ונהדרים כשלעצמם. מומלץ בחום.

itaikuskus

New member
נו נו

מובן שאף אחד לא מכוון לו אקדח לראש. צריך פרופורציות להכל. אם אתה אוהב את פינק פלויד, צריך להיות לך בבית את דרק סייד אוף דה מון. כל השאר זה בונוסים, המבוססים על התקציב שלך וההתעניינות שלך בתקופה כזאת או אחרת שלהם, אבל זה אלבום שלכל אחד שאוהב את הפלויד צריך להיות בבית.

יש אנשים שאוהבים רק את פייפר

תכריח אותם לקנות את DSOTM? שכל אחד יקנה מה שבא לו.

itaikuskus

New member
כן

אני אכריח אותם אמרתי שאף אחד לא מכוון אקדח? שיקרתי. למייייייייי פה אין עותק ויניל, עותק רגיל ועותק 5.1 לציון 30 שנה לצאת האלבום? למיייייייי?

אין קשר..אבל אהבתי את הציטוט.

היית שם גם עם כל החבריה, הרמנו נעליים בנעליים והעיפו אפילו חבר שלי שעשה ברוב חוכמתו פוגו ב"אין קץ לילדות", פספס את "הדור הזה"...באסה.

נימרודל

New member
המ...

הייתי מציעה לך לקנות את מדל, או את דארק סייד. גם לי יש האוסף, אבל אוספים זה רצח.

למעלה