שאלה לי...

skinner

New member
בעיה גדולה

תקשיב אתה בבעיה מאוד רצינית. גם דרק סייד וגם אנימלס הם שני האלבומים האוהבים שלי. ולפי דעתי נלחמים על המקום הראשן אצלי. דרק סייד הוא דיסק רוק קלאסי מצויין שפשוט שינה את עולם הרוק. אנימלס הוא דיסק רוק אקוסטי שחובר בעקבות הספר חוות החיות. אני מה שעשיתי קראתי את חוות החיות ואז רק שמעתי בפעם הראשונה את אנימלס. טוב תחלס הייתי ממליץ דרק סייד רק בכדי שתתמכר לפינק פליוד כמו שקרא לי ואז פשוט תמצא את עצמך שמוע את שאר הדיסקים.

shay or eli

New member
Atom Heart Mother

אלבום חזק, שלא מופיע בכלל באוסף Echoes (לווטרס יש תסביכים נגדו אם אני לא טועה). זאת לא "פסיכדליה כבדה", למרות שכן מעורבת שם פסיכדליה. זה האלבום הכי פרוגי שלהם. בכל אופן - זה טוב, אם תקנה את זה תהנה מזה, וזה מה שבאמת חשוב. וכן, דארק סייד ראוי שישב בבית. זוהי כלל אינה טעות לקנות אותו, בלשון המעטה.

oribarak

New member
יש לי טיפ'לה בעיה אם מה שאמרת

לא שאני הולך לתקוף אותך קשות, סתם בא לי להביע דעה..בקשר למשפט שזה הדיסק הכי פרוגי..חשבתי על זה, ואטום הארט מאת'ר זה ממש לא פרוגי...תראו, מוצרט עשה יצירות עם הרבה כלים..באך עשה, בטהובן עשה..אז גם פינק פלויד עשו, זה לא בדיוק מוזיקה קלאסית, אבל יש בזה מוטיב קלאסי מאוד...אז נכון שיש בזה תופים, נכון שיש באס, נכון שיש סולואים של גיטרה..אבל אני לא חושב שזה נקרא פרוג...כי בסך הכול, זו יצירה קלאסית אם מסתכלים על זה בגדול...וגם כל הדיסק עצמו לא כל כך פרוגי, סך הכול אטום הארט מאת'ר, והארוחה הפסיכודלית זה..פסיכודלי?אפילו זה לא, זו סתם תוספת..הם ניסו לעשות משהו שאף אחד לא עשה, לא הלך להם, עזבו..זה לא פרוג אני תופס מוויש יו וור איר יותר פרוגי, כל הדיסק מערב צלילים וכל מיני סוגי מוזיקה מעניינים

מממ...שכחתי שיש לי כבר גם אחד כזה.

למעלה