שאלה לי...

ריאליסט

New member
שאלה לי...

נותנים לפרס את המקום השני (!!!) ברשימת קדימה. ברור שבכל מצב (בהנחה שקדימה מנצחת בבחירות),היא חייבת קואליציה עם אחת משתי המפלגות: העבודה או הליכוד . איך הושבת פרס במקום 2 ברשימה מתיישבת עם הקמת קואליציה בין קדימה ובין הליכוד בראשות ביבי???

תומרס1

New member
ומי אמר שקדימה תקים קואליציה עם

הליכוד דווקא?? וחוץ מזה אם לא שכחת או לא שמת לב... עד לפני מספר חודשים ביבי ישב עם פרס באותה ממשלה... אז אפשרי שזה יקרה גם לאחר הבחירות..

להערכתי העבודה תהיה בקואליציה

1. ההערכה שלי היא שהעבודה תהיה המפלגה הגדולה חוץ מקדימה בקואליציה , ואם שינוי לא תעבור בסוף את אחוז החסימה , ייתכן שהליכוד יצורף לקואליציה. אם שינוי נכנסת , היא תועדף כנראה על פני הליכוד.

העבודה היא זו שתקים את הקואליציה

השאלה אם אנחנו נצרף אותכם, לא אם אתם תצרפו אותנו, כי זו בכלל לא תהיה אופציה מבחינתכם. או כפ שאמר היום בשש היו''ר החדש של מפלגת העבודה המחודשת עמיר פרץ, "המהפך האמיתי יהיה שקדימה תוביל בסקרים ואנחנו ננצח בבחירות עצמן.", כך שתמשיכו להוביל בסקרים, ורק תזכרו שהסקרים האמיתיים והכי רלוונטיים, יהיו הסקרים בערב הבחירות עצמו.

גם מצנע וברק חשבו ככה

מצנע יכול לתת לעמיר פרץ עצות איך להגיע לפחות ל -19 מנדטים ,אחרי הכל - עמיר פרץ מתחיל להתרסק ממש - וכדאי שיפנה למצנע לקבל עצות איך להביא לפחות 19 מנדטים.

יש רק הבדל אחד קטן

מצנע היה ונשאר פוץ, ומברק היינו שמחים להיפטר ולתת לכם אותו.

תומרס1

New member
חחח אתה מצחיק תראה אני לא

מתכוון ללכלך על מצנע, הוא אדם ישר ובעל הרבה זכויות. הוא היה יו"ר המפלגה שלכם אתה לא מתבייש? אבל אצלכם במפלגה אין בושה, כל יו"ר שנבחר אתם עושים לו את המוות ומתעללים בו. וברק? עשה הברבה יותר ממה שפרץ עשה כל חייו כפול 2. על מה אתה מדבר. הוא היה רה"מ מטעם העבודה, האחרון לעוד הרבה שנים יסתבר.. ואגב.. לא תודה אני מעדיף שברק יישאר איתכם ויימרמר את פרץ לאחר הבחירות.

אתה אולי לא, אבל אני כן.

את מצנע שנאתי ואני שונא עוד מאז שהוא שימש כראש העיר שלי. ואת ברק, אם זה היה תלוי בי הוא היום בטהרן.

ילד - תנגב את החלב מהשפתיים

היית שולח את ברק לטהרן??? עלוב שכמוך ,ברק נלחם והקריב את חייו למען המדינה כשאתה עוד לא היית בתכנון!! אם אתה הפרצוף האמיתי של מפלגת האבודה , לא פלא שהיא מתרסקת בסקרים , והיא תמשיך להתרסק עוד יותר - תאמין לי ,יש לה עדיין לאיפה לרדת.

תומרס1

New member
../images/Emo45.gif פשוט מגעיל מה שכתבת

ברק תרם למדינה רבות כשאתה עוד לא היית בתכנון, אתה לא מתבייש לכתוב דבר כזה?? ויש לו הרבה יותר נסיון. צבאי ומדיני. תתבייש!

אז למה אתם לא לוקחים אותו אליכם?

אם אתם כל כך מתים עליו, אז בבקשה תעשו לנו טובה וקחו אותו מאיתנו.

תומרס1

New member
תעשה לנו טובה אתה...

אתה צריך להתבייש לכתוב דברים כאלה על ברק שלחם רבות בצה"ל ותרם רבות למדינה. ואני לא מת עליו אבל אני כן מכבד אותו.. אני מוד רוצה שהוא יישאר במלגת העבודה "המחודשת" שלכם..

תומרס1

New member
אתה שייך למפלגה שלכם אבל

אתה לא מדבר בשם המפלגה שלכם. בשביל זה יש את פרץ שגם בקושי עושה את זה. לידיעתך הייתי בעבר במפלגת העבודה לפני זמן רב..

טוב שאתה כבר לא איתנו

זה אומר שהצלחנו לנקות את האורוות ולשלוח את כל ה
לקדימה.

למעלה