שאלה לי...

עכשיו אתה מתחיל להזכיר לי בסגנון

כמה משתתפים אחרים בפורום מפלגתך. עצה ידידותית, אל תחקה אותם. אם אתה באמת מעוניין להראות שמפלגת העבודה היא המפלגה של העם, הודעות כאלה, לא ממש תורמות לכך.

למה? בגלל שאני אומר את מה שאני באמת

חושב? מה קרה? אנשים כמוך לא רגילים שאומרים להם את האמת בפרצוף? אז כדאי מאוד שתתרגלו, כי אחרי ה28 במרץ זו בדיוק תהיה המדיניות שיוביל היו''ר החדש של מפלגת העבודה עמיר פרץ, שמה לעשות, אבל גם הוא אומר תמיד, ובניגוד אלי, באמת תמיד את כל מה שהוא חושב ומאמין שצריך לעשות.

מה תהיה המדיניות? הוקאת חלק מהעם?

הוצאתו אל מחוץ לגדר? אתה בטוח שאתה עושה שירות טוב לפרץ? לי דווקא יש רושם, שפרץ ממש לא היה מסכים עם דבריך אלה.

על מה אתה בדיוק מדבר?

מי דיבר על הוקאת חלק מהעם? בדיוק ההיפך, מפלגת העבודה המחודשת היא מפלגת העם, מבחינתה אין הבדל בין אזרח לאזרח, כולם אזרחי המדינה ולכולם יש לדאוג ללא יותא מן הכלל, מי שנוהג באיפה ואיפה אלה הן המפלגות האחרות ובראשן הבועה הוירטואלית הזאת שנקראת קדימה שסופה יהיה כסופה של שינוי, שגם לגביה טענתי ואני עדיין טוען שהיא בועה וירטואלית ושסופה של כל בועה להתפוצץ.

בגלל שאתה פתטי ומגוחך

תרשום את זה לפניך: גם בחיפה ,כן ,גם בחיפה האדומה רוב המצביעים יצביעו לקדימה ! אז תמשיך לבלבל את המוח "ולהמתיק סודות" , כי אחרי המרור שאתם תאכלו ב -28 במארס - תצטרכו באמת להמתיק הרבה דברים.

סופרים ועוד איך סופרים

גם מצנע לא ניצח בחיפה ב -2003. ותזכור שוב: גם בחיפה אלוף העולם בשביתות לא יקבל את רוב קולות הבוחרים. אפשר לסמוך עליך שתצביע עבורו ,אבל אתה לא פונקציה....

ולמה אתה חושב שהוא לא ניצח?

א. כי לא סבלנו אותו. ב. כי הוא בכלל לא רץ לראשות העיר, כי הוא הוא עבר לכנסת.

ריאליסט

New member
הויכוח הזה הוא קטנוני!

באופן מהותי אין כמעט הבדלים בין "קדימה" לבין העבודה בנושאים מדיניים ובטחוניים-ואני מרשה לעצמי להמר שגם הליכוד יתקפל בנושאים אילו. ההבדלים נעוצים בנושאי חברה וכלכלה.זה אמור להיות טבעי כי מפלגת העבודה היא ביסודה מפלגה סוציאל-דמוקרטית,דבר שמנהיגיה בשנים האחרונות שכחו. נשאלות 2 שאלות-אם הליכוד יתחזק ,ולא תהיה לקדימה ברירה אלא ללכת איתו לקואליציה-איך תיישם איתו את מדיניותה המדינית המתונה? שאלה שניה: האם מפלגת העבודה תזחל לקואליציה עם קדימה בלי להביא לשינויים מהותיים בנושאים חברתיים.בשביל זה על מפלגת העבודה לדרוש את תיקי החינוך,הבריאות,הרווחה והפנים-ולא את תיק החוץ,למשל. אבל ברור שמי שתרכיב את הקואליציה תהיה "קדימה"-אלא אם כן יקרה משהו בלתי צפוי במישור הלאומי.

כשאתה כותב בלשון רבים, למי אתה

מתכוון? את מי אתה מייצג חוץ מאשר את עצמך? אם מה שאתה כותב נכון, איך זה שרק לאחרונה מנסים אנשים במפלגתך לשכנע את פרץ לשריין את ברק ולקרב אותו אליו? האם הם כל כך שמחים להיפטר ממנו? אתה כותב כאן כאילו אתה מייצג את מפלגת העבודה. השאלה היא האם אתה באמת מייצג אותה, או שאתה מייצג את עצמך וכל מה שאתה כותב הן עמדותיך הפרטיות שלך.

מי זה האנשים האלה? יש הם שמות?

או שזו שוב פיקציה של התקשורת שסימנה עבורנו את קדימה כמפלגת השלטון, ודואגת להבליט את זה בכל רגע מרגעי היום...

ריאליסט

New member
הסיבה היחידה שבגללה

פרס ישב באותה ממשלה עם ביבי היתה שהוא רצה לתת גב להתנתקות. ופרס ואנשי העבודה ישבו בממשלת שרון למרות ביבי והמורדים. היום כאשר הליכוד כמעט כולו מורכב "ממורדים",והוא סטה ימינה-מה כבר יכול להיות משותף לפרס ולליכוד מבחינה מדינית? אלא אם כמובן כל הדאגות של פרס הם למקום בכיר-ולא חשוב באיזו מפלגה...

מה שפורסם עד היום,

מטעם קדימה, גם בתקופה של שרון, שהם יקימו קואליציה עם העבודה ולא פוסלים את מרץ. שרון התבטא לא פעם (ע"י יועציו או הפודלים שמסביבו) שהליכוד בראשות ביבי הם לא אופציה לקואליציה (לכן עמרי ושות' פעלו ופועלים עד היום מאחורי הקלעים בליכוד). אולמרט כבר התנבא (לפני הפריימריז לראשות הליכוד) שביבי לא יהיה ראש ממשלה, אפילו לא ראש הליכוד. כמו שהוא צדק בהתנבאות השניה, ככה הוא יצדק בהתנבאות הראשונה.

למעלה