שאלה לי...

מצחיקולה, זה בגלל שלא שילמת למיילדת

מותר להוציא קיטור על הביטוח שלי?../images/Emo46.gif

לווי ההריון והלידה אצל המיילדות שלי עלו X דולרים. המיילדות ביקשו תשלום מסויים ואת השאר הביטוח היה אמור לשלם (אני שילמתי קצת פחות ממחצית הסכום). עכשיו קיבלתי מכתב מהביטוח - הם שילמו רק כחצי מהיתרה, והשאר נופל עליי. בואו נגיד שמדובר פה בסכומים הרבה יותר גבוהים מהסכום שאם פי 3 ציינה בראש השרשור... גבי פתח את הדואר וחשכו עיניו. הוא מיד נכנס למגננה - אני לא משלם את זה, מה פתאום, מה זה צריך להיות... ובא לצעוק עליי
עכשיו אני צריכה להתחיל לריב עם הביטוח גם כאשר ברור לי שחבל לי על הזמן והם לא ישלמו דולר נוסף. לא ברור לי מה הקטע פה - על לידה ומעקב הריון בבית חולים הם היו משלמים הרבה יותר. אז עכשיו רק בגלל שזה בבית ושלמיילדות לי אין הסכמים עם הביטוח (כמובן שהכל פוליטיקה) אז הם תופסים על זה טרמפ? זו פשוט חוצפה. וכמובן שעכשיו הוא כועס עליי (נו בטח, אני היולדת אז זו אשמתי
) ואני בדיעה שלמיילדות מגיע כל גרוש וזו גם לא אשמתן אז אנחנו צריכים קודם כל לשלם ורק אז לריב עם הביטוח... והוא לא מסכים איתי. אוף. מישהי מכירה הלכות ביטוח רפואי בארה"ב?

ימי82

New member
הכוונה ללידות בית בארץ נכון?

כן הינה הוכחה שיש עוד קוראת סמויה... אני פשוט שואלת כי המחירים הם בדולרים... כמובן לא שיקול אבל שנדע לתכנןן... וממה לחסוך בשביל זה

אם פי 3

New member
תלוי

התשובה שלי למעלה, בארץ. רוני ו-SWANN עם השתתפות הביטוח - בחו"ל.

הכוונה של מי?

אני לא בארץ ולא ילדתי בארץ אם כי בארה"ב. המחיר שציינה אם פי 3 הוא לגבי הארץ. המחיר אצלנו (אישי מאוד כי כל מיילדת וכל ביטוח בארה"ב גובים ומכסים מחירים שונים) הוא פי 4 או 5.

אום נטע

New member
אנחנו התקשרנו לביטוח לברר בדיוק

כמה הם מכסים הוצאות מיילדת שהיא לא חרק מה-network שלהם. הכיסוי אמור להיות לא רע יחסית לביטוחים אחרים, אני מאוד מקווה שהם יעמדו במילה, כי זה אכן לא זול. זה אכן מעצבן שהם לא יכסו הכל - הרי לידת בית חולים היא כל כך יותר יקרה בשבילם! יש בפוליסה שלכם איזושהי התייחסות לעניין? אולי שווה לכם לשאול את המיילדות עם הורים אחרים עם אותו ביטוח על מנת לראות אם יש מקום לתבוע את הביטוח על סמך תקדימים. בכל מקרה - למיילדות תשלמו את הסכום שנקבע מראש. הן עשו את העבודה שלהן והבעיות עם הביטוח הן שלכם
בעלך לא יכול להתחמק מהתשלום כי זו תהיה הפרת חוזה, ואת יכולה להגיד לו בשמי שהוא פויה להוציא עצבים על אשה בפוסט פארטום.
טלילה

תודה טלילה ../images/Emo24.gif

ברור שנשלם להן - הן לא אשמות. הן גם מקסימות ואני בטוחה שהן תסכמנה לחכות עם התשלום קצת עד שנסדיר הכל עם הביטוח או לארגן איתנו תשלומים (בכ"ז, הוצאה לא קטנה בבת אחת... טוב יאללה, לא 'כפת לי להגיד, אנחנו צריכים להוסיף כעת בערך 1600 דולר
בנוסף ל-$2300 שכבר שילמנו). אני אתקשר לסוכנת הביטוח שלנו ביום שני לראות מה היא אומרת, ואני גם צריכה לצלצל למיילדת ביום שלישי לקבוע תור אז אני אשאל באותה הזדמנות מה הנסיון הקודם שלהן עם אותו הביטוח. סתם עושה רע על הנשמה שצריך להתעסק עם זוטות שכאלו עכשיו, אחרי חוויה כזו מצוינת שהיתה לנו בלידה ולאורך כל ההריון
אגב, אחרי שהוא קם משנת היופי שלו אמרתי לו בעצמי שזה פויה לכעוס עליי כי גם אני לא אשמה והוא התנצל

debby12

New member
מנהל
אוי - מבאס ברמות

אני, עוד לפני שידעתי אם הביטוח שלנו מכסה את המיילדות הייתי מוכנה מנטאלית לשלם הכל פרטי כולל ביקורי המעקב (שלא לדבר על הלידה). עד כדי כך זה היה חשוב לי. אני לא מבינה גדולה בהלכות ביטוח רפואי (אני גם "טובה" בלקבל מעטפות בדואר עם סכומים מעוררי חלחלה...). אצלי המעביד נותן כחלק מההטבות מנוי לשירות כזה שזה נחמד כי אז הם רודפים אחרי הביטוח בטלפונים ותכתובות וכאלה. אמנם הם לא תמיד עושים עבודה מי יודע מה - אבל עצם היכולת להעביר את כאב הראש הזה למישהו אחר שווה בעיני. לדעתי יש בשוק כל מיני יועצים פרטיים שעושים בדיוק עבודה כזו - כלומר מתפרנסים מלעזור לאנשים בסבכיהם מול ביטוח רפואי (הקישור שנתתי עובד לדעתי רק מול מעבידים גדולים). שווה אולי למצוא אחד כזה. אמנם הם יקחו לעצמם חלק ממה שיצליחו להוציא -- אבל עדיף למישהי/ו כזה מאשר לחברות הביטוח הזו#$%$ - לא?

אז היום צלצלתי לסוכנת הביטוח שלי...

<שיחה משעשעת: *שלום מרגרט מדברת רוני מ- COUNTRYWIDE MOVING (שם החברה שלנו, עליה רשום הביטוח הרפואי),מה שלומך? *על הפנים לא הצלחנו למכור את הבית אז אנחנו עוד לא עוברים - כאן כרבע שעה על סיפורי הבית וכו' כאשר אני מקשיבה בסבלנות ובסוף אומרת ש... בעצם אני מצלצלת בנוגע לביטוח
שתינו התחלנו לצחוק
> אז מרגרט חושבת שזו בוודאי בעיה של קודים ואמרה שהיא תשמח להוציא עצבים על החבר'ה מהביטוח כי היא צריכה לצעוק על מישהו אחרי שאת הבית היא לא מצליחה למכור כבר שנה ורבע
. לפחות יש לי אותה שתעשה את זה בשבילי או לפחות תנחה אותי עם מי אני צריכה לדבר ומה אני צריכה לעשות.

swann

New member
הו, מקווה שזה סוף סוף יפתר

נשמע כמו סיפור מה$#&

ס ו ל ה

New member
הו איזה כייף שמישהו יצעק במקומך למה

לא קראת לי?! ויש לי הרגשה שזה הולך להסתדר....

למעלה