שאלה לי

alond

New member
שאלה לי

עיינתי בספר ההיפריון. אמרו לי חובה. אחלה. אין לי ספק שאני אהנה מהספר. ואז עשיתי משהו שאני עושה כשאני מתחיל לקרוא ספר: ספרתי כמה פרקים יש וכמה עמודים יש. ספירה זו נועדה בשביל שאני אדע כל כמה דפים בערך תהיה לי אפשרות להפסיק לקרוא. סביר זה כל 10 עמודים. אפשר יותר למרות שכשקראתי את תומס קובננט זה היה בערך +20 ודי סבלתי למרות שנהניתי מאוד(!) מכל שש הספרים. להיפריון יש 416 עמודים. 6 פרקים!!! תגידו לי? סימונס התחרפן? החליט לענות אותי! מה? אני עז? פארמר הרס אותי עוד יותר: ספר שלם בלי פרקים בכלל!!! עינוי! מה הקטע הזה? לא יכולים לשים סוף לנושא כל 10-20 עמוד? מה? מה? אני היחיד שסובל מזה?

Rogue 7

New member
כן, אבל

סימונס בנה את הספר מתת עלילה שמורכבת משישה סיפורים קצרים. בתוך הפרקים אתה תוכל למצוא קטעים להפסיק בהם.

alond

New member
ראיתי אותם בדפדוף

אתה מתכוון לרווחים בין השורות? גם את זה אני שונא. גם ניבן עושה את הרווחים בין השורות בכמה ספרים שלו. לא אוהב את זה. צריך לזכור באיזה עמוד אתה ואני לפעמים שוכח כמו שקרה לי כבר עם ניבן. זה לא כל כך נורא אבל הייתי מעדיף...

een ogenblik

New member
אוזן מעטפה

עלי חביבות ביותר סימניות תוצרת עצמית. לא, לא פיסת דף כלשהי דחופה לספר, אלא גזירת פינת מעטפה משומשת (מיחזור!). פינת מעטפה (אוזן) מתלבשת על הדף בקלילות, ולא מכערת את הספר בהזדקרות לא-סימפטית. ובכלל אני נגד להרדם עם ספרים (ועלי להזהר בהמשך דברי כדי לא להרגיז את האיש).

alond

New member
תראה.תשמע.תראה.

תשמע. אני רוצה שספר יראה אחרי הקריאה כמעט כמו לפניה.זו הדרישה היחידה שלי. בצעירותי קראתי ספרים כמו שד.קיפלתי את השדרית חופשי. אבל היום הזדקנתי ונהייתי שמרן ואני שומר על הספרים שלי. ואני מצפה מכולכם לשמור על שלכם גם!!!

רוהאנדה

New member
מ מ ועוד פעם מ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

מצויין מגניב מעולה אף פעם לא חשבתי/ראיתי את זה אבל בהחלט עומדת לאמץ

alond

New member
זה פשוט מדי.

אני נגד סימניות. אני רוצה לסגור את הספר וללכת לישון :)

on drugs orange

New member
באמת ספר חובה

תגידו כבר יצא הספר הרביעי בסידרה (עליית אנידמיון) כי קראתי את השלישי (אנידמיון) ומאד נהנתי... בכל מקרה פשוט תשאירי את הספר פתוח על המדף..

alond

New member
ואגב,

תשאירי? alond נשמע כמו בחורה? מקווה שלפחות היא שפה...

on drugs orange

New member
אהה מצטער

alond = גבר :) בקשר לספר אף פעם לא ממש נהרס לי ספר מזה...אבל אני לא ממש משתמש בזה...אני מסוג האנשים שמקפל למעלה בפינה של הדף..

alond

New member
מוות לכופרים!!!!

בגלל אנשים כמוך העולס נראה ככה! :(

on drugs orange

New member
כן.. אתה מקבל את העניין קשה...

אבל עכשיו הבנתי את הטעות המרה שלי אני חוזר לדרך האור מהיום אני משתמש בסימניות בלבד..

elad2040

New member
טרי פראצ´ט

כותב בעולם הדיסק בלי פרקים. הוא אומר שהוא לא מבין למה הם נועדו. ואני מסכים איתו. תשתמש בסימניה.

alond

New member
התשובה בגוף ההערה

הפרקים הם סימניות בשבילי. אני לא מוכן לשלם 0 ש"ח בשביל פיסת נייר לשים בספרים שלי. לא יעלה על הדעת.

Boojie

New member
מי משלם על סימניות, בשם אלוהים?

חוץ מהחמישים אלף סימניות שיש לי מכל מיני פעמים שקניתי ספרים במיתוס ושאר ירקות, מן הסתם שמעת כבר על זה שכל חתיכת נייר יכולה (כולל כרטיס אוטובוס או רכבת, חתיכת נייר שקרעת מדף מיותר או ממחברת, חשבון מהסופר, עטיפה של סוכריה וכן הלאה), מתוקף התכונות שהאציל עליה הטבע, לשמש כסימניה, נכון?

alond

New member
אמרתי את זה בצחוק על עצמי

פשוט אף פעם לא השתמשתי בסימניה ולא עלה בדעתי לעשות דבר כל כך פשוט וזה שעשע אותי. או קיי? אגב, עטיפה של סוכריה? :)

אני השתמשתי בשל מסטיק,

יותר פעמים ממה שאני זוכרת... אבל אני משאירה את הספר פתוח על השולחן או המדף. לא ראיתי תופעות לוואי... ובד"כ זה גם לא קורה, כי אני טורחת לקרוא את כולו עד שאני הולכת לישון. ~A Black Crow~

למעלה