שאלה לי

alond

New member
איזה שאקלית ../images/Emo2.gif

אני מסיים ספרים מעטים מאוד ביום. מעטים מאוד. וגם זה אך ורק אם יש לי מהבוקר עד הערב לקריאה. אבל אני קורא באנגלית אז אני יעשה לעצמי את ההנחה...

"פרטי, נמקי, והסבירי"

ובכן, אני נוטה להתייאש מספרים באנגלית. מעדיפה בעברית, אבל מי לא. כרגע אני עובדת על העלאת הביטחון העצמי של האנגלית שלי. כרגע היא די ביישנית. ~A Black Crow~

alond

New member
אה!

רק אנגלית! עברית קראתי פעם אחרונה לפני איזה 7 שנים. אנגלית יותר טובה. שפת המקור וכל השטויות האלו. במיוחד בחידודים (פראטצ´ט,אדאמס) אבל באופן כללי. ~a blue hedgehog~

בן כמה אתה?

פראצ´ט... בעעע.. ניסיתי... ממש ניסיתי! לא הלך. לא שרדתי אפילו שני דפים. אדאמס... באיטיות כאובה אני קוראת את זה. אבל שניהם גדולים. גם בעברית וגם באנגלית, ככל הנראה. ~A Black Crow~

קראתי בעברית, בסופו של דבר...

עכשיו אני עוד יותר מאשימה את האנגלית שלי. פרפקציוניסטית שכמוני. ניסיתי לקרוא את הספר הראשון של דיסקוורד באנגלית, ולא הצלחתי. ממש לא. בפירוש כישלון. הספר של דאגלאס, אני בערך בפרק 9... של הראשון. בעיקרון, יחסית למתי התחלתי לקרוא פנטסיה (מד"ב רק את ה"רכים" ביותר...), יש לי אוסף די מרשים. וגם יחסית לגיל, כמובן. לא כל יום אתה בן 14 ^-^ האפי בירת´די טו מי! היום אני בת 14!!! ~A Black Crow~ חוגגת 14

alond

New member
../images/Emo13.gif

כשהייתי בן 14 (שיט. חצי ממני) לא ידעתי מה זה ספר. דינה ניסר לימדה אותי אנגלית והרביצה לי. נוסטלגיה. enjoy it while you can :(

alond

New member
רק רגע אחד?!

ואת קנית את storm of swords באנגלית?! מה...אני מחרים לך אותו! ואגב, תעדכני את הכרטיס שלך. את 15 שם.

חחחחח... סורי, מיסטר.

קראתי את ההקדמה באמאזון... לא היה קשה במיוחד. בין הקלים ביותר שפגשתי... הבעיה היא הגודל. אני נוטה להתייאש גם כשהספר גדול. 15?! וואט דה?... ~A Black Crow~ נ.ב.-תמיד ידעתי מזה ספר! ואתה?

alond

New member
תמיד ידעתי אבל...

אני לא זוכר שום ספר שקראתי לפני שהתחלתי לקרוא dragonalnce ו-forgotten realms שזה היה בערך ב-16-17 ככה בערך. לפני זה היה החמישיה הסודית והשביעיה הסודית וחסמבה. הממ. עכשיו כשאני חושב על זה,הייתי די פריק של חסמבה. טוב, או קיי. אז היו ספרים תמיד אבל אני מתחיל לספור באמת רק מתקופת dragonalnce ו-forgotten. ~a velvet medusa!

את חסמב"ה התחלתי לחסל כשהייתי

בערך... בת.. 9? משהו כזה, כיתה ג´. אז קראתי בקצב נוראי, שאין לי מושג איך לשחזר אותו. 4 ספרים של 200 עמודים. ועוד נשארו לי שלוש שעות עד שהלכתי לישון. אכנמפחיד. את כל ה"שלישיה" "רביעיה" "חמישייה" "שביעיה" (ויש גם "תאומים"), עוד קראתי לפני זה... ~A Black Crow~

סתם הפרשי זמן... שנה שעברה בקושי

נגעתי בספר - בגלל המחשב... עכשיו אני מנתבת ביניהם...
~A Black Crow~

elad2040

New member
טוב

אתמול סיימתי את "סערת החרבות" ותשמעי, האנגלית לא נורא קשה, אבל מדובר בספר גדול מאוד. קחי בחשבון.

*מדקלמת* 992 עמודים.

נצליח להחזיק מעמד... איכשהו... האנגלית לא קשה, וחוץ מכמה מילים נקודתיות, הכל בסדר. ~A Black Crow~

Ka Dargo

New member
מזל-טוב!!!

בקשר למה שנאמר למעלה: בשבילי ספרים זה די מוכר, היות והתחלתי לקרוא ספרים בגיל 12 (אני בן 16). עם ספרי מד"ב התחלתי בגיל 13-14 עם מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. הנקודה היא, שמי שרוצה יכול להתחיל מוקדם ולמצוא בזה עולם ומלואו, ויש את חבר שלי, שכל פעם שהוא בא להתארח אצלי צוחק עלי מחדש ו"יורד" עלי ועל הספר החדש ליד המיטה שלי...

למעלה