שלום לכולם,
שמי סער ואני וירולוג במקצועי ובין תחביבי אני גם מפתח כבר כעשור דברי מתיקה על בסיס רכיבים טבעיים (זו לא פרסומת, אבל למעוניינים - האתר שלי: www.spicecandies.com).
במסגרת יוזמה של אוניב' ירושלים חברתי לשתי מומחיות נוספות (תזונאית עם תואר שני ודר' לסוכרים) ואנו מעוניינים לנסות לפתח בעזרת הידע, הכלים והניסיון יש לנו, דברי מתיקה על בסיס רכיבים טבעיים לסוכרתיים. למעשה מה שאני מבקש מכם היא עצה, חוות דעת, ואת נקודת המבט האישית שלכם.
תרשו לי לנסח בבקשה חמש שאלות ותרגישו חופשי לענות עליהן (או לא), להוסיף, לפסול, להאיר או להעיר:
1. אילו סוכריות ודברי מתיקה שמתאימים לסוכרתיים קיימים בשוק שאתם מכירים?
2. כיצד הייתם משפרים את המוצרים הקיימים?
3. אילו בעיות או פיתרונות ייחודיים אתם רואים במוצרים הקיימים?
4. אם אתם הייתם מפתחים מוצר שכזה - מה הייתם מצפים ממנו? או מכלילים בו?
5. איזו שאלה לא שאלתי אבל אתם הייתם שואלים?
בתודה רבה רבה לכל העונים.
סער
שמי סער ואני וירולוג במקצועי ובין תחביבי אני גם מפתח כבר כעשור דברי מתיקה על בסיס רכיבים טבעיים (זו לא פרסומת, אבל למעוניינים - האתר שלי: www.spicecandies.com).
במסגרת יוזמה של אוניב' ירושלים חברתי לשתי מומחיות נוספות (תזונאית עם תואר שני ודר' לסוכרים) ואנו מעוניינים לנסות לפתח בעזרת הידע, הכלים והניסיון יש לנו, דברי מתיקה על בסיס רכיבים טבעיים לסוכרתיים. למעשה מה שאני מבקש מכם היא עצה, חוות דעת, ואת נקודת המבט האישית שלכם.
תרשו לי לנסח בבקשה חמש שאלות ותרגישו חופשי לענות עליהן (או לא), להוסיף, לפסול, להאיר או להעיר:
1. אילו סוכריות ודברי מתיקה שמתאימים לסוכרתיים קיימים בשוק שאתם מכירים?
2. כיצד הייתם משפרים את המוצרים הקיימים?
3. אילו בעיות או פיתרונות ייחודיים אתם רואים במוצרים הקיימים?
4. אם אתם הייתם מפתחים מוצר שכזה - מה הייתם מצפים ממנו? או מכלילים בו?
5. איזו שאלה לא שאלתי אבל אתם הייתם שואלים?
בתודה רבה רבה לכל העונים.
סער