שאלה לכולם

עלמה 3

New member
שאלה לכולם ../images/Emo35.gif

קראתי את הודעתה הראשונה של דיאנה שוב, כתבה שם על התמודדות עם האקס. ההתמודדות בעצם ע"פ הבנתי היא בנושא הבן שלה! ולי פתאם נפל האסימון בעקבות כל מיני חוויות שעוברת לאחרונה.... שחוזרות על עצמם כבר בפעם המי יודע מה ! לא לומדת כנראה שאני אטומה ........... השאלה היא ? מה וכמה צריכה להיות מידת ההתערבות והמעורבות שלנו כאישתו של.... וכבעלה של..... בנושאים מהסוג שדיאנה הציגה... ובכלל לגבי הילדים שלו או שלה ? אני יוצאת מתוך זה , שאני מוצאת את עצמי יותר מידי מעורבת ומתערבת ביחסי בעלי עם ילדיו ומשפחתו............. אני מקוה שאני ברורה ? עלמה

rolan

New member
אוףףף לא הולך לי...

אני לא יודעת אם זה סימן
אבל משהו קורה... כתבתי הודעה ממש מושקעת בתגובה לעלמה והכל התעופף בחלל הנט... בכלל בזמן האחרון משהו קורה בכלל ולי... מתנצלת

גם לי זה קרה, לא נורא, כנראה שצריך

שם משהו להוסיף או לשפר כתבי אחר הכל ספורט אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

rolan

New member
עלמה יקרה

אם אני מבינה נכון, התכוונת למידת המעורבות שלנו כזוג בחיי משפחתו הקודמת, האקס/ית והילדים מנישואין קודמים.... אם זאת כוונתך, קשה לי לומר מנסיון, כי אצלנו אין התערבות בחיי האקסית או בחיי האקס שלי, אך יש גם יש מעורבות של הילדים בחיינו. סייחה שמתגוררת עם אוהי ואיתי מעורבת בכל הנעשה ואוהי מעורב בחייה גם אם לא באופן ישיר ממש. שבלולית קצת פחות אבל גם באותה דרך. ילדיו של אוהי גם כן מקבלים מאיתנו תשומת לב ויחס אמנם מועט אך זאת בשל המרחק הפיזי מאיתנו. אוףףףף יצא לי מבולבל בכלל, בימים האחרונים אני קצת מבולבלת, אז תסלחו לי...

rolan

New member
אני בשוק, אני בהלם....

אני ה מ ו מ ה מה תגידו על זה?.....

פעם שניה

עלמתי בשבילך עד חצי המלכות.... אני חושבת עלמתי שעשית כבר הכל ואפילו יותר מהנדרש. פתחת את ביתך פתחת את ליבך הזמנת,דאגת,בקשת,נפגשת...... לדעתי הסביבה הבינה ומרגישה שיש דלת פתוחה. עכשיו קחי לך אויר וכאשר הם ירצו הם יבואו,וכשהמורכב יהיה בשל הוא ימצא את הדרך להחזיר את ילדיו אל חייו. אני מאמינה שרק כשיש פגיעה קשה מתרחקים כל כך.הזמן ירכך והשכל והרגש ישלימו. יש דברים עלמתי שרואים אחרת מבחוץ או מרחוק ,וכשמתקרבים זה מאיים. אני מאמינה שיבוא יום ויעריכו את שעשית ויחזירו לך כפל כפליים,לא כל יום מוצאים בת זוג או אמא חורגת שעושה כל כך הרבה למען קרוב לבבות. יישר כוח חברתי המקסימה...

עלמה 10 ולא 3 , כל מילה סלע של יונה

ובהמשך לשיחתנו שנאמרו הדברים שאמרה לך יונה צריך לפעמים גם להשלים עם המציאות לפעמים אמורים להשאר דברים לא פתורים בעינינו כפי שאמרתי עשית את "המאה" אחוז מיכולותייך כאן צריך להוריד ציפיות (איך הייתי רוצה לראות את חיי) לא הכל תלוי בנו וחשוב לדעת לשחרר, לשחחר אנשים מהחיים שלנו, לשחרר ציפיות שרוצים שיהיו בחיים שלנו ולהמשיך הלאה יש דברים שצריכים להגיע לפתרון לאו דווקא דרכינו אז היי שקיטה, התמקדי במשפחה הקטנה ועם הזמן (ואולי לא ) הדברים יסתדרו לכאן או לכאן אל תתני לבעיות שלא קשורות בך כוח להטריד, להעסיק, להכאיב, וכו' דרך אגב אם יהיו שם מפגשים וכו' להגיב "רק" באהבה בוקר טוב יום מלא אהבה אילנה

לשחרר ציפיות שרוצים שיהיו בחיינו

תודה אילנה ,משפט חשוב להפנמה ,גם באופן כללי.

עלמה 3

New member
יונתי ואילניקה , תודה

אני מכירה את כל התאוריה הזאת, חשבתי עליה אין ספור פעמים... כשזה בא לידי יישום - אני אטומה, סנלית, מפגרת, תקועה..... וחוזר חלילה. "אני יודעת" דרך אגב לגבי המפגשים הבאים : - מה להיות צבועה ? ולהיות בכאילו ? איך מגיבים לדבר כזה " באהבה " תלמדו אותי - פיזית ? מפעמים קודמות, פתרתי את העניין - בנתק... פשוט לא הסכמתי למפגשים... לא רוצה לפגוש ...וזהו... היה לי שקט. למה אני צריכה לשחק משחק? להיות צבועה ולא אני " אני עלמה " ? ואם אני יהיה צבועה ונחמדה ואוהבת, אז יגדו שאני עושה פרצופים ומתנהגת לא יפה ולא מדברת...... אז למה להיפגש ביכלל לא יודעת מזה אפור - מכירה רק שחור או לבן ! עלמה

יקירתי עלמתי

מודעות היא לא צביעות.... לא אפור או לבן ,היא דרך שאת רואה את התוצאה שאליה את רוצה להגיע לפני יציאתך לצעד הראשון. אם את מחליטה שאת חביבה את חביבה,ואם המטרה שלך לקרב לבבות ,את מחליטה מראש איך לעשות זאת. עלמתי ,החלטה מראש ושליטה במצב אינה צביעות. דרך צלחה

rolan

New member
עלמה יקרה

את יודעת מה? אני קוראת את מה שאת כותבת ומקבלת צמרמורת, זה מזכיר לי... את התחושה הזאת, של החלחלה וחוסר האונים... הורי האקס שלי היו "אהובים" עלי במיוחד, אני חייבת לציין שזה היה הדדי... ולא מעט בגלל בורות עדתית שלה (היה לה קשה לקבל שהפולני הקטן שהיא חינכה כ"כ יפה מתחתן עם מרוקאית....) פיכססססססססס אני ממש לא יכולתי לסבול אותם בסביבתי, כשהם היו מגיעים הייתי מקבלת פריחה וחלחלה.... לאמא שלו תמיד היו הערות להעיר לי, תראי כמה אבק יש מתחת לספה... למה את לא תולה את התמונה הזאת שם?... תאכילי את שבלולית ככה... תני לי את הילדה (הבת שלי!!!) שלי... אוףףףףףףףףף אוףףףףףףףףףףף עכשיו זה מחזיר אותי אחורה לאותה תקופה נוראית, שנמשכה שנים רבות. עד ש...... נמאס לי, החלטתי שלא היא תנהל ותארגן את החיים שלנו... היא לא תכנס לחיי! פשוט, התעלמתי... היא המשיכה לבוא לבקר, התקבלה יפה, אבל הערות שלה ריחפו איפשהו בחלל... אני לא נתתי להן להכנס אלי... עטפתי את עצמי במין חומר שלא נותן לרוע שלה להידבק אלי היא לא השתנתה... ההוכחה---- בכל ביקור של שבלולית וסייחה אצלה, הן חוזרות עם בדיחות על סבתא שאני כל כך מכירה, הן כמובן צוחקות עכשיו על התנהגותה... בזמנו, אני בכיתי... תנסי גם את את השיטה אולי תועיל במשהו...

להתעטף ולאטום את עצמך לא בהצלחה

למרות העובי עדיין היית פגועה ונפגעת החוכמה לדעת "להשלים" "ולקבל" את זה האחר השונה המוזר זה מה שעומד מולך, לצערי התרחקת ממנה כי התגרשת ואם היית ממשיכה את נישואייך מה היית עושה? ובכלל בחיים איך את מתמודדת עם כל השונים והמרגיזים ממשיכה להתעטף או לברוח? חשוב ללמוד לומר לעצמנו זו היא זה מה שהיא יודעת להיות זה לא קשור אליך יש מקרים שאפשר לדבר עם אותם " המכאיבים " וללבן איתם את התחושות וההתנהגויות ולישר הדורים יש בחיינו אלה ואלה צר בחיים יש לנו עם הרבה איך ללמוד לחיות, ולקבל זהו משחק החיים אפשר עם סבל ואפשר אחרת בהצלחה לאירוע הבא אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

תהיה את, ותביאי רק אותך, תנהגי טבעי

עלמה מתוקה, אני בטוחה שאת יודעת לצערינו כולנו יודעים הכל אך ברגע האמת מתנתקים חשוב ביותר - לא להרים ידיים הכלל בחיים ללמוד מטעויות את מכירה את המשפט " עצור הסתכל תקן ופעל" כל פעם שהרגשת ששוב פישלת טעית אז מה לא להחמיר עם עצמך תקני, שני גישה, אם תרצי או לא לא תתחמקי עד שתתקני משיחתי איתך הסברתי שבדרכי ובאמונתי כל אחד קבל מה שמגיע לו (ולא בשביל להקניט) באמונתי - באנו לתקן וחשוב שנתבונן בכל אירוע ללמוד לתקן להתבונן ולשפר אחרת אין מתקדמים בדרך לכי עם ליבך אל תתני לצד הרע והביקורתי שלך בך לשלוט לכי עם האהבה שבך עם הנכונות לשלום אפשר גם לסלוח, אפשר גם לקבל אישיות לא מקובלת שונה ואחרת ולדעת על אף זאת לחיות יחד בשלום בלי משחק כוחות, ובלי משחקי מעמדויות תהיה את כפי ששמעתי את קולך "מלאך" החיים יראו אחרת תאמיני לי אילנה האהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

rolan

New member
את באמת חושבת?

שאני קשה לעצמי... אני מתכוונת כי קלעת בול... אבל מה, למדתי להוריד קצת מההחמרה...

חחחחחחחחחחח

רולן ,בשביל זה יש לך אותנו.תפסיקי לדבר עם עצמך ,אנחנו שומעים רק מילמולים וזה מסקרן נורא

rolan

New member
אוייייי וייייי

מה אתם שומעים את המילמולים שלי?.... טוב זה לשרשור אחר תודה בכל אופן

שאלה למורכב ,באותו נושא

קצת מקפיצה ,כי הנושא חשוב. מורכב יקר, אם אתה מוכן לכבד אותנו בבקשה בדעתך,כי הרי גם אתה צד בעניין. תודה מראש ויום נפלא

למעלה