שאלה לכולם

*יערית

New member
עלמה יקרה...

האם את יכולה לומר מהי בדיוק הבעיה במעורבות שלך ביחסים של המורכב עם ילדיו? כי..אני שמעולם לא ראיתי את ילדיו של מעוף{רק בתמונות} ושומעת סיפורים,ושומעת לאחר מעשה את השיחות שהתנהלו בינם לבינו....הוא מעוף מאפשר לי להביע דיעה, למצוא אולי דרכים עבורו איך לפשר את מערכת היחסים, אני עושה כמיטב יכולתי...עדיין זה משהו מאוד ארטילאי...אבל אני בטוחה שגם כשהם יכנסו לחיי ובמידה ויהייה הצורך והוא יבקש זאת אני יעשה כמיט יכולתי לגשר בין כולנו. למרות הכל...תהייה את..מה זאת אומרת צביעות? למה צריך להיות צבוע? אני מבולבלת..לא כ"כ הבנתי מתי את מרגישה צבועה? ובנתיים רק שתדעי...שאם את שם למרות הכל מגיע לך
כי צריך הרבה כוחות בכדי להיות בתוך מעגל שכזה,ובטח גם הרבה אהבה!

עלמה 3

New member
אהלן יערית....

אני מרגישה שאני לוחצת לוחצת , מנסה כמה שיותר לגשר ולקרב ובסופו של עניין אני מתאכזבת עוד ועוד... בעיני משפחתו של מורכב , אני אשמה, תמיד אשמה ובכל דבר גם שלא קשור אלי, כתבתי על צביעות כי , הציעו לי שבמפגשים הבאים, אני יבוא באהבה ובנחמדות, ובעיני זה צביעות, להיות נחמדה ומחדמדה למי שלא אוהב אותי ולמי שאני לא רצוייה... פשוט נמאס לי .... אני צריכה להגיע להחלטה, לרדת מכל הסיפור הזה ולתת למורכב להתמודד ולהתנהל מולם... ואמרתי לו שיותר אני לא אומרת מילה, הוא יחליט מתי נפגש ובאיזה חג מתראים כמה ולמה ? אני בעננים משפחתו מחוץ לתחום.... אין לי מה לתרום להם יותר, הם מעוסים הם כועסים כל יום שיש התחשבנויות אחרות... לאורך כל השנים חשבתי ובאמת האמנתי שאני אשמה בנתק המשפחתי ואני הגורם לניתוק הקשר בן מורכב לילדיו ומפשפחתו... המשפחה שלו האשימה אותי בנתק בינו לבין ילדיו, שאם לא הייתי אז הוא היה בקשר.... א- ב - ל - כבר הוכח אחרת, יודעם מזה הגורם ........ והם דבקים בקטע, שלא משנה בכלל מה קורה - " אני אשמה"....... זהו נמאס לי......... כן יערית, צריך - מלא כח וחוסן נפשי להיות בתוך זה.... אין ספק שאני צריכה לעבוד עם עצמי , קשה אבל אני יצליח למצוא פתרון עבורי ולילדיי. עלמה

*יערית

New member
עלמתינו../images/Emo24.gif

אם את מרגישה לא נוח לא נעים לך לא טוב לך את מרגישה שתמיד יתנכרו לך,ויפנו אצבע מאשימה כלפייך גם כאשר תסובבי את הראש בסלון, אולי באמת.....להיות מאחור כדאי ורצוי? אולי ....לחיות את החיים לצד הילדים והמורכב זה הדבר הכי חשוב ונכון לעשות? לא נולדת לתוך המשפחה הזו ..ובטח לא בחרת בה, אז קחי נשימה ארוכה....את שווה הרבה הערכה את שווה הרבה אהבה..ואת זה תקבלי מילדייך ובן זוגך!
..אפשר?

עלמה 3

New member
יעריתוש מתוקה ../images/Emo24.gif

את רגישת אותי עד דמעות, עם דברייך... את לא תאמיני אבן כן, זולגות עכשיו ללא שליטה. זה בדיוק , ממש בדיוק - גישתו של מורכב - שבמקרה הוא בעלי ובן משפחתם. רק שאני לקחתי על עצמי יותר מידי, וגם את רגשי האשם, על הניתוק שם בינהם. מורידה מעצמי את האחריות, אני מרגישה 100% , זאת נכות ריגשית שלהם ! לא שלי חלילה ! תודה מכל הלב יערית
עלמה

אני חושבת שאת צריכה להתערב

עד כמה שבעלך רוצה שתתערבי. את יכולה לדבר איתו ולשאול אותו במה כן הוא היה רוצה שתביעי דעתך ובמה תמנעי אותה.

למעלה