אבל זה חשוב לי שיידעו.
לי הם יאמרו שאני עוד צעירה וזה יעבור, אבל לבן האדם הבא שיבוא ויאמר להם את זה הם כבר לא יגיבו ככה. הם יתרגלו למחשבה שאולי יש כזה דבר. אין הרבה מודעות לעניין, ואולי אני באמת מרגישה את עצמי קצת יותר מידי כשליחה, נציגה של הקהילה הקטנה מידי בתוך עולם לא נגמר של טפשות. אבל אם ממני הם לא ישמעו את זה, ממי כן? זה לא כאילו הנושא מופץ כל כך. ומלבד זאת, אני לא אוהבת להסתיר. אני שונאת להסתיר, למען האמת - יותר מכל דבר אחר. אז לומר מבחינתי שאני לא רוצה וזה לא מעניין אותי זה לא נכון, אני כן רוצה וזה כן מעניין אותי - רק קשר א-מיני. ונמאס לי שרוצים לשדך לי אנשים, בעיה בה ההגדרה טיפלה. וזה מונע שאלות אינפנטיליות כמו, "נכון הוא שווה? היית עושה אותו?" לא! לא הייתי עושה אף אחד, באמש'כם, תעזבו אותי >< וגם נמאס לי שחושבים שאני לסבית
נכון, אני לא מתעניינת בבנים. אבל ראיתם אותי אי פעם מתעניינת בבנות...? :X כשהייתי אומרת פעם לאנשים שאין לי טעם בבנים [מצחיק אותי שככה הגדרתי את זה לפני שידעתי על קיום א-מיניות], אז ישר היו מסיקים שאני לסבית. לא שזה באמת משנה לי שיחשבו את זה, מלבד העובדה שאני לא לסבית
[כלומר, אין לי שום בעיה עם הומוסקסואליות, מלבד העובדה שאני לא משתייכת לקבוצה הזו ומעצבן אותי שמשייכים אותי רק מתוך חוסר-ברירה מסוים, שהם לא יודעים לאן לקטלג אותי. הנה, לכאן תקטלגו אותי בראש שלכם. טוב יותר?] בקיצור, זה אחד הדברים הממש ראשונים שחשוב לי שאנשים ידעו עליי, כמו שחשוב לי שידעו מה השם שלי [אפילו שפעם זה היה יותר עקרוני, בהתחשב בעובדה ששיניתי את השם] או מה המוסיקה שאני הכי אוהבת לשמוע. אז ברשימת ההנה-תדעו-עליי נמצא גם פרט הא-מיניות. חשוב לי.