שאלה לכולם

לכי עם האינטואיציות שלך

מנסיון אישי- כיתת תקשורת לא תמיד עומדת בהבטחות שלשמה היא נוצרה ולפעמים דווקא התיאור שלך על בי"הס האזורי נשמע הרבה יותר מבטיח עבור הצרכים של בן.
&nbsp
ד"א כיף לראות שוב את הניק שלך. (מזכיר לי קומונות ישנות- ותגובות/ פוסטים שאהבתי לקרוא.
&nbsp

כנ"ל תודה

yonitbrk

New member
נשמע טוב

הייתי הולכת על הכיוון הזה . הגדול שלי לומד בסגנון של כיתות מב"ר ועומר ,בכיתות התקשורת, שעובדות בסגנון של כיתות מופת. אציין שאצל עומר לא כל הילדים יגשו לבגרויות, רק אלו שמסוגלים.

olam varod

New member
אני מאוד מאמינה בתחושה של הורים

אף הורה לא רוצה לתת לצאצא שלו תיוג ובטח לא אבחנה כמו ASD. כשהורה חושב שמשהו לא תקין ובמיוחד כשיש לו משהו דומה להשוות בבית, לרוב הוא יודע מה שהוא מדבר. לצערנו לא כל אנשי המקצוע מאמינים בזה וכנראה הפסיכיאטר שהגעת אליו היה כזה.
הרבה זמן עבר עד שמצאתי עבור ביתי תרפיה בקבוצה כי תרפיה יחידנית לא היתה משמעותית כל כך, והתעקשתי על קבוצה. מנחת הקבוצה העלתה לראשונה את האופציה של ASD ואני קצת הדחקתי וקצת בחרתי להיאחז באבחנות הקיימות ולדחות את הקץ.
כשהייתי ביום הורים בסוף שנה וקיבלתי את הציונים שלה הבנתי שהגיע הזמן להסתכל ללמציאות בלבן של העיניים...בנוסף, הבנתי שהיא לא פנויה לחלוטין ללמידה ומצבה הולך ומדרדר מבחינה קוגנטיבית וחברתית.
בהמלצת התירפיסטית שמתמחה בלקויות תקשורת, אמא של אחת הבנות בקבוצה שמוגדרת כ ASD, הפנו אותי למכון קדם בחיפה.
ראשית פניתי לפסיכיאטרית ילדים מטעם הקופה כדי להתיעץ, וביחד חשבנו שכדאי לעשות אבחון מקיף ומירב הסיכויים שהיא תוגדר כך. מה שבאמת קרה במציאות.
אנחנו גרים באזור חיפה והמאבחנים וכל האנשים הנוגעים בדבר הם מהאזור. אם רלוונטי עבורך אוכל לתת לך פרטים במסר פרטי.

TikvaBonneh

New member
תודה רבה

פירסום ההודעה על הפתיחה תפס אותי בחופשה משפחתית. חוזרת ביום שישי...

olam varod

New member
תוספת לרשימה

ביתי אובחנה במכון קדם בחיפה
ובני אובחן לפני יותר מ -15 שנים במרכז מילמן גם בחיפה.
יש הבדלים בין המכונים וכדאי להתייעץ לפני שבוחרים באחד מהם.
תקוה, כל הכבוד לך על ההתגייסות המלאה, בכל עת. יישר כוחך!

למעלה