שאלה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פראשקה

New member
שאלה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באיזה גיל עשיתם את הסקס הראשון שלכם ואיפה???? גם לבנים וגם לבנות

יוֹאב

New member
שבוע לפני יומולדת 17

במיטה של חברה שלי

peace a love

New member
חחח, אמנם, אבל הכוונה ברורה לא?...

עשיתי את זה עם חברה שלי בחדר של אחותי, יש לה אחלה של מיטה!

שאאאאאאאאלום אנשים../images/Emo70.gif

אני חדשה..מקווה להיות פה...הרבה..
יש לי שאלה..לא ראיתי שעשו את זה ממקודם- אז אני יעשה.. האם אתה בתול\ה
האם את\ה בתול\ה
בן\בת כמה את\ה
אם כן - באיזה גיל
אם לא- האם היתה לכם הזדמנות ולא רציתם
או שלא היתה אפשרות
תודה

אני יתחיל..

אני בתולה..
אני בת 13 וחצי..
הייתה לי הזדמנות, אבל לא רציתי..אני לא מוכנה... עכשיו אתם

רותמיקה

New member
תורי!../images/Emo29.gif

האם את\ה בתול\ה-עשיתי סקס אבל אני בתולה בן\בת כמה את\ה-15 אם כן - באיזה גיל-14 וחצי כמעט 15 אם לא- האם היתה לכם הזדמנות ולא רציתם או שלא היתה אפשרות-והיו לי המון הזדמנויות שסרבתי להן

רגע..

עשית סקס אבל את בתולה
הוא לא קרע את קרום הבתולין או שזה היה "עם בגדים"

רותמיקה

New member
עשיתי סקס אבל לא עם חדירה../images/Emo29.gif

יש הרבה סוגים של סקס שבהם אין חדירה..

De-Panther

New member
רגע?? אז מה את מחשיבה סקס../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ירידה?? אוננות למישהו אחר?? שמישהו אחר עושה לך ביד?? הגדירי בבקשה

רותמיקה

New member
סקס אוראלי..../images/Emo29.gif

ירידה כן אוננות למישהו אחר לא ממש מישהו אחר שעושה ביד גם לא זאת התחרמנות בערך... סקס אוראלי אפשר לעשות את זה ולהשאר בתולים... ד"א גם אם תעשה עם מישהי אנאלי אתה כבר לא תיהיה בתול אבל מדעית היא כן...

ילדה...

כבר עשו את זה פה... חבל שכולם יחזרו על אותו התהליך... ברוך הבא לפורום, אני אישית חושב שטוב עשית שלא עשית... (חחחה... יצא לי משחק מילים שכזה...) כי אני חושב שאת צעירה מדי (13 וחצי... פאק! אני מקווה שגם הוא היה באותה סביבת גיל אחרת זה כבר באמת חולני...) חוץ מזה, אני גם מקווה שתהני כאן, החבר'ה פה כותבים הודעות בקצת של ארבע לשעה כל אחד... זה פורום מטורף ופעיל למדי... אם את ממש רוצה לדעת פרטים כאלה על כולנו פשוט דפדפי אחורה לעמודים הקודמים... אולי באמת תעלו את השרשור הזה לטאגליינס? סתם רעיון למנהלים.....

De-Panther

New member
זו השאלה שנשאלת כאן הכי..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הרבה נראה לי
אבל זה בדרך כלל רק על בתול בתולה 1) כן אז אני בתול... בעיות?? 2) 16 אם לא: הייתה הזדמנות בגיל 13 ולא רציתי כי היא הייתה בת 12 ולא חשבתי שזה יהיה טוב לה וגם כי פחדתי מאבא שלה

SYCHO

New member
גמני...

1. בתולה...וגאה בזה...פחחחח 2.בת 15+ 3. לא היו הזדמניויות למרות שהיתה אחת קצת...אבל שנינו ידענו שזה לא יתפתח לסקס... לפחו לא לחדירה כי סקס יכול להיות גם אנאלי וגם אוראלי ועוד השם יודע כמה...וזו גם תשובה לשאלה שנמצאת כמה הודעות מעלי..... "עשית סקס אבל את עוד בתולה?"

De-Panther

New member
זהו שהיא באה אלי ואמרה לי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תעשה בי מה שאתה רוצה ונשכבה על מזרון מתנפח כזה שהיה בחדר שבו היינו אני הייתי בשוק

שווושית

New member
אמממממ.......

בתולה... בת 17 יש הזדמנויות עכשיו אבל אני לא הכי מוכנה כי הוא יזיז... מעדיפה מאהבה לפחות ת'פעם הראשונה!

בעיות בטח שלא!

אני בן 17 וחצי, בתול. היו לי הזדמנויות, אבל הבעיה הייתה שההזדמנויות האלו היו מה שנקרא "סטוצים" והייתי די שיכור, אבל לא מספיק בשביל להזדיין עם מישהי שאני בקושי מכיר. היה לי קשר אחד נורמלי בכל החיים שלי, אבל הוא לא החזיק מעמד בגלל בעיית מרחק. אולי גם לגורם המגורים יש השפעה- אני גר בחור ששליש מתושביו הם קווקזים(לא שיש לי משהו נגדם/ן, אני פשוט לא נמשך) ושליש אחר מרוקאים(המרוקאיות מעדיפות מרוקאים...) ונשאר שליש...ולא הולך. וכמובן יש את הקטע הזה שיש לי קצת בעיה ליזום...

למעלה